E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ειρήνη Λαγούδη: Ο ένας την κλείδωσε και ο άλλος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο

Πάλεψε για να βγει

Δημοσίευση 8/10/2018 | 08:23

Ειρήνη Λαγούδη: Ο ένας την κλείδωσε και ο άλλος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο

Η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται ότι έδωσε μάχη για να σωθεί, ωστόσο οι δράστες δεν της άφησαν κανένα περιθώριο. Όλα δείχνουν ότι υπάρχουν δύο φυσικοί αυτουργοί. Ο ένας έβαλε φωτιά και ο δεύτερος φρόντισε να μην μπορέσει να βγει η γυναίκα από το αυτοκίνητο.

Τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι εκτός από τον ηθικό αυτουργό στην υπόθεση που από της 3 Αυγούστου βρίσκεται στο στόχαστρο του Εισαγγελέα, υπάρχουν ακόμη δυο πρόσωπα τα οποία τοποθετούνται στη σκηνή της δολοφονίας.
Πρόκειται για δυο άτομα με άμεση σχέση με τον ηθικό αυτουργό, άτομα τα οποία όλα δείχνουν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος τους.
Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η 44χρονη γυναίκα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας βρήκε μαρτυρικό ασφυκτικό θάνατο μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι πάλεψε για να βγει, βρέθηκε αποτύπωμα από το παπούτσι της τόσο στον ουρανό του αυτοκινήτου, όσο και στο πίσω τζάμι του Ford Ka.
Παραμένει άγνωστο εάν τα αποτυπώματα αυτά έγιναν κατά την πάλη της με τους δράστες που επιχειρούσαν να την ακινητοποιήσουν ή έγιναν σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σπάσει το τζάμι και να ανασάνει καθώς από τη φωτιά το αυτοκίνητο μετατρεπόταν σε θάλαμο αερίων.
Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν ότι οι δυο άνδρες που τοποθετούνται πλέον στο σημείο της δολοφονίας φρόντισαν να μην το πετύχει και έτσι η άτυχη 44χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρωσία: Σε κατάσταση συναγερμού οι πυρηνικές δυνάμεις του ναυτικού ‑ Παίρνουν θέση στους ωκεανούς

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Νικολάι Πατρούσεφ, ανακοίνωσε από τη Μόσχα στις 15 Ιουλίου 2026 ότι ο στρατηγικός πυρηνικός στόλος της χώρας βρίσκεται σε απόλυτο συναγερμό επιχειρώντας στους παγκόσμιους ωκεανούς

Κρητικό χωριό καταργεί το αλκοόλ στα γλέντια για να σταματήσει τα τροχαία

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Πολιτιστικός Σύλλογος στο Ρέθυμνο καταργεί πλήρως το αλκοόλ στις εκδηλώσεις-πανηγύρια του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη.

Μητσοτάκης από την Εύβοια: Εκλογές την άνοιξη 2027 ‑ Σας θέλω ετοιμοπόλεμους, στις επάλξεις

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Στο τέλος της τετραετίας θα παραδώσουμε το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: «Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να φτάσουμε σε υπνηλία και θάνατο από αέρια αυτοκινήτου σε κλειστό χώρο»

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλάει για τον θάνατο των δύο νέων από αναθυμιάσεις

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.