E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Την έδειραν άσχημα και την κρέμασαν από δέντρο γιατί αντιστάθηκε στους βιαστές της

Ο αδερφός της την άκουσε να ουρλιάζει και βρέθηκε αντιμέτωπος με τους τρεις δράστες

Δημοσίευση 4/10/2018 | 17:24

Την έδειραν άσχημα και την κρέμασαν από δέντρο γιατί αντιστάθηκε στους βιαστές της

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 15χρονη μαθήτρια στο Uttar Pradesh της Ινδίας, όταν τρεις νεαροί τη χτύπησαν άσχημα και στη συνεχεία την κρέμασαν από δέντρο γιατί προέβαλε αντίσταση όταν προσπάθησαν να τη βιάσουν.

Η Suvita Yadav επέστρεφε σπίτι της το πρωί της Τρίτης 2 Οκτωβρίου μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις στο σχολείο για τα γενέθλια του Μαχάτμα Γκάντι.

Στο δρόμο την πλησίασαν με άγριες διαθέσεις τρία αγόρια που επιχείρησαν να τη βιάσουν. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, με το ένα αγόρι γνωρίζονταν καθώς πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Εκείνη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τη δείρουν μέχρι θανάτου και στη συνέχεια να την κρεμάσουν στο δέντρο, χρησιμοποιώντας το μαντήλι της.

Ο αδερφός της κοπέλας, Avnish Yadav που εκείνη την ώρα εργαζόταν στην οικογενειακή φάρμα, κινητοποιήθηκε όταν άκουσε την αδερφή του να ουρλιάζει, όπως αναφέρουν οι Times of India.

Όταν έφτασε στο σημείο βρήκε την αδερφή του κρεμασμένη, αλλά όταν έσπευσε να τη βοηθήσει, οι τρεις νεαροί τον εμπόδισαν χτυπώντας τον. Στο σημείο έσπευσαν χωρικοί από τις γύρω περιοχές που συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους παρέδωσαν στην αστυνομία.

Η οικογένειά της ζητά δικαιοσύνη και παραδειγματική τιμωρία των τριών εφήβων. «Όταν οι χωρικοί έφτασαν στο σημείο, το σώμα της ήταν κρεμασμένο. Τα αγόρια ήταν ακόμα εκεί», ανέφερε ο θείος της.

Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Om Prakash Singh αναφερόμενος στην υπόθεση είπε: «H κόρη του Rambir Yadav επέστρεφε από το σχολείο γύρω στις 11 π.μ. όταν τρία αγόρια από γειτονικό χωριό τη χτύπησαν άσχημα και την κρέμασαν από δέντρο. Όταν οι χωρικοί έφτασαν στο σημείο βρήκαν τους τρεις νεαρούς εκεί και τους κράτησαν. Στη συνέχεια έφτασε η αστυνομία και προχώρησε στη σύλληψή τους. Η σορός του κοριτσιού στάλθηκε για νεκροψία. Οι εκθέσεις επιβεβαίωσαν πως δεν είχε υποστεί βιασμό και πως ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρύπες σε σωλήνες προπανίου εντοπίστηκαν στο υπόγειο του εργοστασίου Βιολάντα

Ελλάδα 28.01.2026
Στελέχη της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού ερευνούν την έκρηξη

Τι αποκαλύπτουν ρουμανικά Μέσα για το τροχαίο με τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ

Κόσμος 28.01.2026
Ως «το χειρότερο τροχαίο των τελευταίων έξι ετών στους ρουμανικούς δρόμους» χαρακτηρίζουν στη Ρουμανία την τραγωδία με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η μεγάλη τραγωδία του 1999 – Έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη

Ελλάδα Χτες
Τα τραγικά νέα από το τροχαίο στην Ρουμανία, «ξύπνησαν» σπαρακτικές μνήμες από το δυστύχημα του 1999 στα Τέμπη, όταν έξι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν την ζωή τους επιστρέφοντας από την Αθήνα

Θρήνος στην Αλεξάνδρια Ημαθίας για τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία: «Προχτές κόψαμε βασιλόπιτα μαζί»

Ελλάδα Χτες
Για τις δραματικές στιγμές που βιώνουν οι συγγενείς και οι φίλοι των θυμάτων μίλησε ο Στέφανος Δελιόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας

Βιολάντα: Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης, ο υπεύθυνος ασφαλείας και ο προϊστάμενος της βάρδιας για την πολύνεκρη τραγωδία

Ελλάδα Χτες
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της πολύνεκρης τραγωδίας με πέντε νεκρές εργαζόμενες – Βαριές κατηγορίες και έρευνα σε πλήρη εξέλιξη

Εργοστάσιο «Βιολάντα»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από εργαζόμενους που σώθηκαν – «Η κόρη μου είναι σε σοκ»

Ελλάδα Χτες
Σοκαρισμένοι παραμένουν οι εργαζόμενοι που είδαν τις πέντε συναδέλφους τους να χάνονται μετά την έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα και οι ίδιοι να σώζονται από καθαρή τύχη

Μελάνια Τραμπ: «Έκοψε» μόλις ένα εισιτήριο στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της στη Βρετανία

Κόσμος Χτες
«Χαμηλές» στη Βρετανία οι πωλήσεις εισιτηρίων για το νέο ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ

Κατολίσθηση στη Σικελία αφήνει μια πόλη στο χείλος του γκρεμού

Κόσμος Χτες
Σπίτια κρέμονται σε μήκος τεσσάρων χλμ

Ακραίο ψύχος στις ΗΠΑ: 30 νεκροί ‑ Είκοσι πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Κόσμος Χτες
Πολικές θερμοκρασίες και προβλήματα στις υποδομές αφήνουν χιλιάδες Αμερικανούς χωρίς ρεύμα - Στους 30 νεκρούς ανέβηκε ο τραγικό απολογισμός από το ακραίο ψύχος

ΠΑΟΚ: Οπαδοί του Δικεφάλου επιστρέφουν από την Ουγγαρία στην Τιμισοάρα για να βρεθούν δίπλα στους τραυματίες

Ελλάδα Χτες
Φίλοι του ΠΑΟΚ, που προπορευόταν στο ταξίδι προς τη Λιόν, συγκλονισμένοι από τον θάνατο των συνοπαδών τους επιστρέφουν προς τον τόπο του δυστυχήματος