E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Την έδειραν άσχημα και την κρέμασαν από δέντρο γιατί αντιστάθηκε στους βιαστές της

Ο αδερφός της την άκουσε να ουρλιάζει και βρέθηκε αντιμέτωπος με τους τρεις δράστες

Δημοσίευση 4/10/2018 | 17:24

Την έδειραν άσχημα και την κρέμασαν από δέντρο γιατί αντιστάθηκε στους βιαστές της

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 15χρονη μαθήτρια στο Uttar Pradesh της Ινδίας, όταν τρεις νεαροί τη χτύπησαν άσχημα και στη συνεχεία την κρέμασαν από δέντρο γιατί προέβαλε αντίσταση όταν προσπάθησαν να τη βιάσουν.

Η Suvita Yadav επέστρεφε σπίτι της το πρωί της Τρίτης 2 Οκτωβρίου μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις στο σχολείο για τα γενέθλια του Μαχάτμα Γκάντι.

Στο δρόμο την πλησίασαν με άγριες διαθέσεις τρία αγόρια που επιχείρησαν να τη βιάσουν. Όπως έγινε γνωστό αργότερα, με το ένα αγόρι γνωρίζονταν καθώς πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Εκείνη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τη δείρουν μέχρι θανάτου και στη συνέχεια να την κρεμάσουν στο δέντρο, χρησιμοποιώντας το μαντήλι της.

Ο αδερφός της κοπέλας, Avnish Yadav που εκείνη την ώρα εργαζόταν στην οικογενειακή φάρμα, κινητοποιήθηκε όταν άκουσε την αδερφή του να ουρλιάζει, όπως αναφέρουν οι Times of India.

Όταν έφτασε στο σημείο βρήκε την αδερφή του κρεμασμένη, αλλά όταν έσπευσε να τη βοηθήσει, οι τρεις νεαροί τον εμπόδισαν χτυπώντας τον. Στο σημείο έσπευσαν χωρικοί από τις γύρω περιοχές που συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους παρέδωσαν στην αστυνομία.

Η οικογένειά της ζητά δικαιοσύνη και παραδειγματική τιμωρία των τριών εφήβων. «Όταν οι χωρικοί έφτασαν στο σημείο, το σώμα της ήταν κρεμασμένο. Τα αγόρια ήταν ακόμα εκεί», ανέφερε ο θείος της.

Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Om Prakash Singh αναφερόμενος στην υπόθεση είπε: «H κόρη του Rambir Yadav επέστρεφε από το σχολείο γύρω στις 11 π.μ. όταν τρία αγόρια από γειτονικό χωριό τη χτύπησαν άσχημα και την κρέμασαν από δέντρο. Όταν οι χωρικοί έφτασαν στο σημείο βρήκαν τους τρεις νεαρούς εκεί και τους κράτησαν. Στη συνέχεια έφτασε η αστυνομία και προχώρησε στη σύλληψή τους. Η σορός του κοριτσιού στάλθηκε για νεκροψία. Οι εκθέσεις επιβεβαίωσαν πως δεν είχε υποστεί βιασμό και πως ο θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φέρεται να πλήρωσε το πρόστιμο και να παρέδωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου

Ελλάδα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρχές για το ποιος οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική Οδό

«Ανεβαίνει» κι άλλο το σουβλάκι: Φτάνει και ξεπερνάει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Οικονομία Χτες
Το σουβλάκι το 2015 κόστιζε, μόλις, 2 ευρώ και 20 λεπτά

Παναθηναϊκός AKTOR: Ξανά στο χειρουργείο ο Λεσόρ, ταξιδεύει για Πορτογαλία

Αθλητικά Νέα Χτες
Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας

Θεσσαλονίκη: Στην Ιταλία μεταφέρεται σήμερα το ζευγάρι που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Ελλάδα Χτες
Το ζευγάρι νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με οξεία ηπατική ανεπάρκεια έπειτα από κατανάλωση μανιταριών

Τραμπ για Ουκρανία: Διορία έως την επόμενη Πέμπτη για την αποδοχή ή όχι του σχεδίου 28 σημείων

Κόσμος Χτες
Εκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας συγκάλεσε στη Μόσχα ο Πούτιν

Αυστρία: Απαγορεύεται η ισλαμική μαντίλα στα σχολεία από τη νέα σχολική χρονιά

Κόσμος Χτες
Πρόστιμα στους γονείς μαθητριών που θα παραβιάσουν το μέτρο

Ζελένσκι: Η Ουκρανία βρίσκεται σε δίλημμα είτε να χάσει τον βασικό της εταίρο ή την αξιοπρέπειά της

Κόσμος Χτες
«Είτε τα δύσκολα 28 σημεία, είτε ένας εξαιρετικά δύσκολος χειμώνας, ο δυσκολότερος, και περαιτέρω κίνδυνοι» είπε στους πολίτες

Συνολική κάθειρξη 8 ετών στον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ελλάδα Χτες
Λόγω ηλικίας, η ποινή εκτίεται κατ` οίκον - Με την ίδια απόφαση δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής μέχρι το Εφετείο

Ελεύθερος ο πατέρας Φραγκιαδάκης ‑ Απαγορεύεται να πάει στα Βορίζια

Ελλάδα Χτες
Στον 58χρονο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι