E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ημουν μεθυσμένος, δεν ήξερα τι έκανα» ισχυρίζεται ο πατέρας που άφησε έγκυο την ΑΜΕΑ κόρη του

Επιχείρησε να κρεμαστεί στο χώρο κράτησής του

Δημοσίευση 1/10/2018 | 17:03

«Ημουν μεθυσμένος, δεν ήξερα τι έκανα» ισχυρίζεται ο πατέρας που άφησε έγκυο την ΑΜΕΑ κόρη του

Με τον ισχυρισμό ότι ήταν μεθυσμένος και δεν είχε έλεγχο των πράξεών του απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή Άμφισσας, ο «πατέρας» που βίασε και άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του, η οποία, επιπλέον είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.
Μάλιστα, όπως γράφει το dikastiko.gr, ο κατηγορούμενος που προφυλακίσθηκε, επιχείρησε να κρεμαστεί στο χώρο κράτησής του, αλλά τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή, ενώ ο συνήγορός του Βασίλης Νουζέλας, ζήτησε να εξεταστεί ο κατηγορούμενος από ψυχίατρο πραγματογνώμονα.

Όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr η υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην Ιτέαέγινε γνωστή όταν η 16χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά, που όπως διαπιστώθηκε ήταν πόνοι αποβολής. Η εξέταση dna στο έμβρυο αποκάλυψε ότι πατέρας ήταν ο πατέρας της 16χρονης και αμέσως κινήθηκε η ποινική διαδικασία σε βάρος του. Το dikastiko.gr φέρνει στη δημοσιότητα όλη την απολογία του κατηγορούμενου, που μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: «Αρνούμαι τις κατηγορίες όπως μου αποδίδονται.Ουδέποτε θα ενεργούσα ασελγή πράξη στην ανήλικη θυγατέρα μου ,που φροντίζω επιμελώς ως πατέρας σκληρά εργαζόμενος στην αποκομιδή ελαιών για να αποκερδαίνω τα απαραίτητα για τον βιοπορισμό της τετραμελούς οικογένειας μου. Δεν θα επεδίωκα σε καμία περίπτωση λόγω της συγγενικής σχέσης καταρχήν , χαρακτήρος και αρχών ,να έλθω σε εξώγαμη συνουσία με την θυγατέρα μου, που την 30.9.2018 συμπλήρωσε το 16ο έτος της ηλικίας της και πάσχει από διανοητική στέρηση για αυτό φοιτά σε ειδικό Σχολείο, δεν θα διανοούμουν να την αγγίξω για να ικανοποιήσω την γενετήσια επιθυμία μου.

Αυτό το αποκλείω κατηγορηματικά. Εκτός αν απωλέσω τα λογικά μου η τελώ υπό την επήρεια αλκοόλης. Όταν η θυγατέρα μας την 20.9.2018 διακομίσθηκε με φρικτούς πόνους στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκε κατόπιν ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η εγκυμοσύνη της συγκλονίσθηκα , τα έχασα κυριολεκτικά, διότι ήταν αναπάντεχη εξέλιξη ,αμέσως ενημερώθηκα για την αποβολήν του άρρενος εμβρύου , ώστε να προστατευτεί η υγεία της».
Σε άλλο σημείο της απολογίας του ισχυρίζεται ότι ειδοποίησε την εισαγγελική αρχή και έγινε το τεστ dna, τα αποτελέσματα του οποίου δεν αμφισβητεί και προσθέτει: «Με ειλικρίνεια απολογούμενος. Καταθέτω ότι ενεδεχομένως μία φορά περί τα τέλη Απριλίου η αρχές Μαϊου2018 ,ευρισκόμενος σε κατάσταση προχωρημένης μέθης, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα τσίπουρου στην οικία μας ,μη ελέγχοντας τον εαυτό μου, την συμπεριφορά μου και λόγω της συνεπαγόμενης σοβαρής διατάραξης των πνευματικών λειτουργειών μου, ήλθα χωρίς να έχω την πρόθεση δλδ να το έχω προσχεδιάσει με πρόθεση , σε ερωτική επαφή με την θυγατέρα μου καταστώντας της ακούσια έγκυο. Διέπραξα το χειρότερο έγκλημα σε βάρος της μοναδικής θυγατέρας μας, πού μέχρι σήμερα φρόντιζα σαν πατέρας με τον καλύτερο ,πιο υποδειγματικό τρόπο».

Μάλιστα, επιχειρώντας να ενισχύσει τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι «α πίστευα ότι ήμουν εγώ ο δράστης της εξώγαμης συνουσίας που έφερε την εγκυμοσύνη της θυγατέρας μας και την αποβολή του άρρενος εμβρύου ,που μπορούσε να προκαλέσει την επέλευση κινδύνου βιολογικών ανωμαλιών δεν είχα προβεί φυσικά στην έγγραφη καταγγελία στην Εισαγγελική Αρχή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βορίζια: Τι έδειξε η vεκρoψία ‑ vεκρoτoμή στη σoρό του 39χρονου

Ελλάδα 02.11.2025
Ο 39χρονος δέχθηκε 4 πυροβολισμούς από δύο διαφορετικά όπλα

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Οι πρώτες ώρες στην Ελλάδα – Οι επόμενες υποχρεώσεις μετά τη δεξίωση και τη γνωριμία με τον Νίκο Δένδια

Ελλάδα 02.11.2025
Την Τρίτη θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο

Βεντέτα στα Βορίζια: Ταυτοποιήθηκαν οι 5 καταζητούμενοι για το μακελειo

Ελλάδα 02.11.2025
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει τα Βορίζια, έχουν κάνει ελέγχους σε 10 σπίτια και εκτιμούν ότι όσοι συμμετείχαν στο μακελειό ακόμα και τώρα προσπαθούν να ξεφορτωθούν οπλισμό

Αλλάζει ο καιρός: Η ημέρα που θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία

Καιρός 02.11.2025
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός αυτή την εβδομάδα - Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο: Όσα έγιναν στα εγκαίνια ‑ Φαραωνικό θέαμα στο Κάιρο

Κόσμος 02.11.2025
Το μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο αφιερωμένο σε έναν μόνο πολιτισμό

Νεκρός ο Γιάννης Λάλας, που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία Καραϊβάζ ‑ Τον σκότωσαν με καλάσνικοφ σε ξενοδοχείο στην Αράχωβα

Ελλάδα Χτες
Ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, που διενεργούν έρευνα για τους δράστες

Καλαμάτα: Μεμονωμένη στιγμή, λέει ο γιος του 76χρονου για την επίθεση του ροτβάιλερ

Ελλάδα Χτες
Η ανάρτηση του γιου του 76χρονου που τον δάγκωσε το ροτβάιλερ

Κορωπί: Συγκλονίζει φίλη της 40χρονης – «Δεν ξέρει ότι η κανονική αγάπη δεν πονάει, θα τον αθωώσει πανηγυρικά»

Ελλάδα Χτες
«Και αυτό που λέει ότι δεν θυμάται, ψεύδεται. Είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα»

Ποιες είναι οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την επόμενη εβδομάδα

Ελλάδα Χτες
Πότε θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Κωνσταντίνο Τσούλα

Ρωσία: Η αποστολή των αμερικανικών πυραύλων Tomahawk στην Ουκρανία δε θα βοηθήσει

Κόσμος Χτες
Η Μαρία Ζαχάροβα καταδίκασε την αποστολή πυραύλων στην Ουκρανία, τονίζοντας ότι δε θα βοηθήσει στη διευθέτηση της σύγκρουσης