E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ημουν μεθυσμένος, δεν ήξερα τι έκανα» ισχυρίζεται ο πατέρας που άφησε έγκυο την ΑΜΕΑ κόρη του

Επιχείρησε να κρεμαστεί στο χώρο κράτησής του

Δημοσίευση 1/10/2018 | 17:03

«Ημουν μεθυσμένος, δεν ήξερα τι έκανα» ισχυρίζεται ο πατέρας που άφησε έγκυο την ΑΜΕΑ κόρη του

Με τον ισχυρισμό ότι ήταν μεθυσμένος και δεν είχε έλεγχο των πράξεών του απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή Άμφισσας, ο «πατέρας» που βίασε και άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του, η οποία, επιπλέον είναι παιδί με ειδικές ανάγκες.
Μάλιστα, όπως γράφει το dikastiko.gr, ο κατηγορούμενος που προφυλακίσθηκε, επιχείρησε να κρεμαστεί στο χώρο κράτησής του, αλλά τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή, ενώ ο συνήγορός του Βασίλης Νουζέλας, ζήτησε να εξεταστεί ο κατηγορούμενος από ψυχίατρο πραγματογνώμονα.

Όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr η υπόθεση που εκτυλίχθηκε στην Ιτέαέγινε γνωστή όταν η 16χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά, που όπως διαπιστώθηκε ήταν πόνοι αποβολής. Η εξέταση dna στο έμβρυο αποκάλυψε ότι πατέρας ήταν ο πατέρας της 16χρονης και αμέσως κινήθηκε η ποινική διαδικασία σε βάρος του. Το dikastiko.gr φέρνει στη δημοσιότητα όλη την απολογία του κατηγορούμενου, που μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: «Αρνούμαι τις κατηγορίες όπως μου αποδίδονται.Ουδέποτε θα ενεργούσα ασελγή πράξη στην ανήλικη θυγατέρα μου ,που φροντίζω επιμελώς ως πατέρας σκληρά εργαζόμενος στην αποκομιδή ελαιών για να αποκερδαίνω τα απαραίτητα για τον βιοπορισμό της τετραμελούς οικογένειας μου. Δεν θα επεδίωκα σε καμία περίπτωση λόγω της συγγενικής σχέσης καταρχήν , χαρακτήρος και αρχών ,να έλθω σε εξώγαμη συνουσία με την θυγατέρα μου, που την 30.9.2018 συμπλήρωσε το 16ο έτος της ηλικίας της και πάσχει από διανοητική στέρηση για αυτό φοιτά σε ειδικό Σχολείο, δεν θα διανοούμουν να την αγγίξω για να ικανοποιήσω την γενετήσια επιθυμία μου.

Αυτό το αποκλείω κατηγορηματικά. Εκτός αν απωλέσω τα λογικά μου η τελώ υπό την επήρεια αλκοόλης. Όταν η θυγατέρα μας την 20.9.2018 διακομίσθηκε με φρικτούς πόνους στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκε κατόπιν ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε η εγκυμοσύνη της συγκλονίσθηκα , τα έχασα κυριολεκτικά, διότι ήταν αναπάντεχη εξέλιξη ,αμέσως ενημερώθηκα για την αποβολήν του άρρενος εμβρύου , ώστε να προστατευτεί η υγεία της».
Σε άλλο σημείο της απολογίας του ισχυρίζεται ότι ειδοποίησε την εισαγγελική αρχή και έγινε το τεστ dna, τα αποτελέσματα του οποίου δεν αμφισβητεί και προσθέτει: «Με ειλικρίνεια απολογούμενος. Καταθέτω ότι ενεδεχομένως μία φορά περί τα τέλη Απριλίου η αρχές Μαϊου2018 ,ευρισκόμενος σε κατάσταση προχωρημένης μέθης, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα τσίπουρου στην οικία μας ,μη ελέγχοντας τον εαυτό μου, την συμπεριφορά μου και λόγω της συνεπαγόμενης σοβαρής διατάραξης των πνευματικών λειτουργειών μου, ήλθα χωρίς να έχω την πρόθεση δλδ να το έχω προσχεδιάσει με πρόθεση , σε ερωτική επαφή με την θυγατέρα μου καταστώντας της ακούσια έγκυο. Διέπραξα το χειρότερο έγκλημα σε βάρος της μοναδικής θυγατέρας μας, πού μέχρι σήμερα φρόντιζα σαν πατέρας με τον καλύτερο ,πιο υποδειγματικό τρόπο».

Μάλιστα, επιχειρώντας να ενισχύσει τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι «α πίστευα ότι ήμουν εγώ ο δράστης της εξώγαμης συνουσίας που έφερε την εγκυμοσύνη της θυγατέρας μας και την αποβολή του άρρενος εμβρύου ,που μπορούσε να προκαλέσει την επέλευση κινδύνου βιολογικών ανωμαλιών δεν είχα προβεί φυσικά στην έγγραφη καταγγελία στην Εισαγγελική Αρχή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βενζίνη: Πάνω από τα 2,10 ‑ Πού οδεύουν οι τιμές και τι ζητά τώρα η αγορά

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Η αμόλυβδη έχει ήδη ξεπεράσει τα 2,10 ευρώ και παράγοντες της αγοράς προειδοποιούν για περαιτέρω ανατιμήσεις έως και τα 2,5 ευρώ, ζητώντας παράταση των κυβερνητικών μέτρων στήριξης.

Κύκλωμα με πλαστά φάρμακα: Οι δύο παραπλανητικές πρακτικές που απαιτούν προσοχή

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Τα φάρμακα που πωλούνται παράνομα, μπορεί να είναι από αδρανή μέχρι και επικίνδυνα

Δακρυγόνα, ξύλο και ουρές για ένα ρολόι 400 ευρώ: Χάος σε ΗΠΑ και Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Επεισόδια, σπρωξίματα και χημικά για τη νέα συλλεκτική έκδοση ρολογιού της Swatch

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει

Ελλάδα 18.05.2026
Η οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 22χρονο και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους

Ελλάδα 18.05.2026
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

«Ιπτάμενος» στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης – Έτρεχε με 209 χιλιόμετρα

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Το ραντάρ της Τροχαίας τον κατέγραψε στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό στην ακτή – Το πέταξαν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών

Ελλάδα 18.05.2026
Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

«Chios Pass 2026» και «Kythira Pass 2026»: Σήμερα λήγουν οι αιτήσεις – Πώς να εξασφαλίσετε το voucher διακοπών

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει σήμερα, 18 Μαΐου

Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό ‑ Πού θα σημειωθούν βροχές ‑ Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς

«Chat» με πολίτες και επιχειρήσεις ετοιμάζει η κυβέρνηση ‑ Πώς θα λειτουργεί το Gov.gr Messenger

Οικονομία 18.05.2026
Ένα νέο, κεντρικό ψηφιακό κανάλι επικοινωνίας ετοιμάζει η κυβέρνηση