E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απαγωγή στην Κύπρο: Νοσηλευτής στο νοσοκομείο που εργάζονται οι γονείς ο δράστης

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση

Δημοσίευση 25/9/2018 | 20:33

Απαγωγή στην Κύπρο: Νοσηλευτής στο νοσοκομείο που εργάζονται οι γονείς ο δράστης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής των 11χρονων στην Κύπρο, καθώς συνεχώς νέες πληροφορίες ρίχνουν φως στο μεγάλο θρίλερ στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Θησέας Ιωάννου από τον ΑΝΤ1 Κύπρου, o 35χρονος ύποπτος φέρεται να είναι νοσηλευτής και να εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του ενός παιδιού και τη μητέρα του δεύτερου 11χρονου.

Κάτι που δείχνει ότι ήταν σχεδιασμένη η αρπαγή των δύο παιδιών. Ο 35χρονος δράστης δεν συνεργάστηκε με τις αρχές μόλις μπήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, ενώ σε δεύτερο δωμάτιο ήταν τα δύο παιδιά. Ο απαγωγέας δεν φαίνεται να είναι σε θέση να καταθέσει μέχρι στιγμής καθώς φαίνεται να έχει κάνει χρήση ουσιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σούπερ μάρκετ: Ποια 23 προϊόντα θα έχουν μειωμένη τιμή από τον Σεπτέμβριο

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η Κοινωνική Συμφωνία κυβέρνησης, βιομηχανίας τροφίμων και σούπερ μάρκετ προβλέπει μειώσεις τουλάχιστον 5% σε βασικά προϊόντα για διάστημα έως τεσσάρων μηνών.

Εξαφάνιση Κινέζας μεταφράστριας: Τι είπε ο σύζυγός της που «πάγωσε» τη Μαρία Αναστασοπούλου on air

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο Βασίλης Καραβασίλης μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα δύο σενάρια που εξετάζει για την τύχη της Γιου Τινγκ, η οποία αγνοείται εδώ και 50 ημέρες.

Τι δείχνει η νέα δημοσκόπηση MRB: Ποιος πρωτεύει και ποιο κόμμα χάνει τρεις μονάδες

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η ΝΔ παραμένει πρώτη δύναμη, η ΕΛΑΣ του Τσίπρα μπαίνει δυναμικά στη μέτρηση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει αισθητή πτώση, σύμφωνα με τις τάσεις Ιουλίου της MRB.

Η στιγμή της έκρηξης στην επιχείρηση που τυλίχθηκε στις φλόγες στον Ασπρόπυργο

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Έντεκα τραυματίες από την πυρκαγιά σε επιχείρηση ανταλλακτικών στον Ασπρόπυργο, με τρεις εξ αυτών να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση.

Καρέ‑καρέ η επίθεση ουκρανικού drone σε ρωσικό δεξαμενόπλοιο – Η στιγμή που πλήττει τον στόχο του

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Κρίθηκε αναγκαία η εκκένωση του πληρώματος ενός από τα πλοία»

Αναγκαστική προσγείωση F‑16 στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου ‑Καλά στην υγεία του ο πιλότος

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το μαχητικό της Πολεμικής Αεροπορίας είχε απογειωθεί από την 116 Πτέρυγα Μάχης

Ο αδερφός της Βάγιας Νέστορα συγκλόνισε στον επικήδειο που εκφώνησε: «Ανθρωποι σκοτεινοί μάς έριξαν σε ποτάμι πόνου και οδύνης»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Η Νικολέτα έφυγε στα 37 της, κακώς έβγαλες εισιτήριο. Και ο Χάρος είναι μπαμπέσης και δεν κάνει ακυρώσεις εισιτηρίων»

Ασπρόπυργος: Από βυτίο με προπάνιο η μεγάλη έκρηξη – Πώς ξεκίνησε η φωτιά

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι ξεκίνησε από εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης και ακολούθησε η μεγάλη έκρηξη στον χώρο του συνεργείου - Τρεις οι διασωληνωμένοι.

Γερμανία: Ποινή φυλάκισης 10 ετών στον Έλληνα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή τρένου

Κόσμος 09.07.2026
O 26χρονος καταδικασθείς ομολόγησε τον ξυλοδαρμό του ελεγκτή, ωστόσο τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει

Σισμανόγλειο: «Κάπνιζα και πήρε φωτιά», είπε ο συλληφθείς

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι έχει φέρει στο φως έως τώρα η έρευνα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής.

Παιδί που είχε κηρυχθεί νεκρό βρέθηκε ζωντανό στο νεκροτομείο του νοσοκομείου

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Τι υποστηρίζει η αστυνομία για το συμβάν