E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζευγάρι εκατομμυριούχων δολοφονήθηκε στην βίλα του στην Ταϊλάνδη

Βρέθηκαν θαμμένοι σε δάσος

Δημοσίευση 25/9/2018 | 18:09

Ζευγάρι εκατομμυριούχων δολοφονήθηκε στην βίλα του στην Ταϊλάνδη

Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός ζευγαριού εκατομμυριούχων έχει συνταράξει την Ταϊλάνδη.   

Ο 64χρονος Άλαν Χογκ από το Εδιμβούργο και η 61χρονη Ταϊλανδή Νοντ Σαντάεν εξαφανίστηκαν την Πέμπτη από το σπίτι τους, λίγες ώρες πριν συναντήσουν φίλους στο Τσιάνγκ Μάι.   

Όταν η αστυνομία έφτασε στην πολυτελή βίλα μετά από την δήλωση εξαφάνισης, το κινητό της Νοντ φόρτιζε ακόμη σε ένα από τα δωμάτια.   

Κηλίδες αίματος βρέθηκαν στον νεροχύτη και στα αποδυτήρια της πισίνας στην έπαυλή τους. Αρκετές επιφάνειες είχαν σκουπιστεί βιαστικά από αίμα και οι δράστες είχαν φροντίσει να πάρουν μαζί τους τα πτώματα.   

Οι αρχές συνέλαβαν, τη Δευτέρα, τον κουνιάδο του Χογκ, Γαρούτ Σατσακίτ, που βρέθηκε να κυκλοφορεί το αυτοκίνητο του ζευγαριού μετά το έγκλημα.   

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του όμως, αφέθηκε με εγγύηση και περιοριστικούς όρους, τους οποίους παραβίασε, μετά εξαφανίστηκε και τώρα αναζητείται.   

Σήμερα, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι συνέλαβε τρεις άνδρες που ομολόγησαν τη δολοφονία ενός Βρετανού εκατομμυριούχου και της συζύγου του, εμπλέκοντας στο έγκλημα και τον Σατσακίτ.   

Οι τρεις δράστες περιέγραψαν πώς πυροβόλησαν τον Χογκ μπροστά από το σπιτάκι με τις πάπιες και στη συνέχεια χτύπησαν, μέχρι θανάτου, τη σύζυγό του με ένα σφυρί. Πήραν τα πτώματα μαζί τους και τα έθαψαν σε έναν λάκκο μακριά από το σπίτι.   

«Ο κουνιάδος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και υπήρχαν ενδοοικογενειακές έριδες», σχολίασε ο επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών, Σανπάτ Πραμπούντσα. «Ξέρουμε που έχουν θαφτεί. Νομίζω ότι θα καταφέρουμε να ανασύρουμε τα πτώματα σήμερα».   

Λίγο αργότερα οι σοροί βρέθηκαν στο σημείο των ερευνών.   

Ο Χογκ ήταν μηχανικός και επιχειρηματίας και είχε εγκατασταθεί στην Ταϊλάνδη αρκετά χρόνια νωρίτερα, χτίζοντας μία πολυτελή κατοικία για εκείνον και τη γυναίκα του στην επαρχία Φράε.   

Αμέσως μόλις δηλώθηκε η εξαφάνιση του ζευγαριού, η κόρη και μοναδική κληρονόμος επέστρεψε εσπευσμένα στη χώρα από τη Μεγάλη Βρετανία, για να βοηθήσει στις έρευνες εντοπισμού των γονιών της.   

Το 2017, ο Χογκ παραιτήθηκε από διευθυντής της εταιρείας Clayfull που είχε ιδρύσει το 1994 ενώ δύο ακόμα εταιρείες του είχαν πωληθεί πριν από περίπου μία δεκαετία.    Το Φόρεϊν Όφις εξέδωσε ειδική ανακοίνωση για το έγκλημα: «Το προσωπικό μας προσφέρει υποστήριξη στην οικογένεια του ζευγαριού από τη Βρετανία που σκοτώθηκε στην Ταϊλάνδη. Είμαστε σε επικοινωνία με τις τοπικές αρχές».  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τρόμος στη Χαλκιδική για τους λύκους – Νέα επίθεση σε γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της

Ελλάδα 18.09.2025
«Ήταν πάρα πολύ επιθετικός, έτοιμος να τον αρπάξει, να τον φάει δηλαδή από την πείνα του»

Τέμπη: Και δεύτερος απεργός πείνας στην πλατεία Συντάγματος

Ελλάδα 18.09.2025
Δεύτερος απεργός πείνας στο πλευρό του πατέρα θύματος των Τεμπών

Σοκ στις ΗΠΑ: Το ABC αποσύρει την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «επ’ αόριστον» μετά από σχόλια για τον Τσάρλι Κερκ

Κόσμος 18.09.2025
Τραμπ για διακοπή εκπομπής Κίλεμ: Εξαίρετη είδηση για την Αμερική

Γλυφάδα: Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε κάδο ανακύκλωσης

Ελλάδα 18.09.2025
Τα ξημερώματα εντοπίστηκε ο άνδρας μέσα σε κάδο ανακύκλωσης

Champions League: Συναρπαστική 2η αγωνιστική με γκολ, ανατροπές και ένταση (17/9)

Αθλητικά Νέα 18.09.2025
Η δεύτερη στροφή της League Phase πρόσφερε δυνατές μάχες, καθοριστικά αποτελέσματα και σημεία που αλλάζουν τις ισορροπίες

Ολυμπιακός – Πάφος 0‑0: Πρεμιέρα με γκέλα, χωρίς λύση στο αριθμητικό πλεονέκτημα

Αθλητικά Νέα Χτες
Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνας

Ολυμπιακός – Πάφος 0‑0: Πρεμιέρα με γκέλα στο Champions League

Αθλητικά Νέα Χτες
Με 10 από νωρίς οι Κύπριοι

Πολωνία: Διεκδικεί 1,3 τρισ. ευρώ πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία

Κόσμος Χτες
Το θέμα έχει λήξει λέει το Βερολίνο

«Έξω τα εκτρώματα από την Πινακοθήκη»: Νέα συγκέντρωση μετά από κάλεσμα του πρώην βουλευτή Νικόλαου Παπαδόπουλου

Ελλάδα Χτες
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για την επιστροφή των έργων που είχαν βανδαλιστεί αλλά στοχοποίησαν και τους ΛΟΑΤΚΙ, τα εμβόλια, και τους μετανάστες