E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα αποκαλύπτει αν ήταν έγκυος

Γιατί σκοτώθηκε το ζευγάρι σύμφωνα με τον ίδιο

Δημοσίευση 25/9/2018 | 13:15

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα αποκαλύπτει αν ήταν έγκυος

Ήταν 31 Αυγούστου του 1997 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο τότε σύντροφός της, Ντόντι Φαγέντ έχασαν τη ζωή τους στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε τούνελ του Παρισίου. Και από την πρώτη στιγμή, τα σενάρια και οι φήμες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα έδιναν κι έπαιρναν.

Μέχρι και σήμερα, οι θεωρίες καλά κρατούν και παρόλο που οι περισσότερες έχουν καταρριφθεί, εξακολουθούν να είναι πιστευτές από μερίδα κόσμου. Και ανάμεσα στις θεωρίες, που παίζουν πολύ μέσα στο χρόνια, είναι κι εκείνη που υποστηρίζει ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα ήταν έγκυος στο παιδί του Φαγέντ.

Μάλιστα, το 2007 Γάλλος δημοσιογράφος υποστήριζε ότι μετά από έρευνες που είχε κάνει, είχε καταλήξει με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι ήταν λίγων εβδομάδων έγκυος. Σήμερα, 21 χρόνια μετά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα, Ρίτσαρντ Σέφερντ «σπάει» τη σιωπή του και για πρώτη φορά δίνει τη δική του επιστημονική απάντηση στη θεωρία περί εγκυμοσύνης.

Όπως αναφέρει η Sun, ο Σέφερντ δήλωσε ότι «ιατρικά δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος, αν και μερικές γυναίκες υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν πως είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν και εκείνη μία από αυτές;».

Επίσης, ο ιατροδικαστής τόνισε πως το ζευγάρι θα είχε επιζήσει της σύγκρουσης, αν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δεν έτρεχε με τέτοια ιλιγγιώδη ταχύτητα και φορούσαν ζώνες. «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η Νταϊάνα θα είχε πεθάνει όπως και να είχε. Αλλά είναι γεγονός πως αν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, ίσως να ήταν στους γάμους των παιδιών της, Γουίλιαμ και Χάρι» δήλωσε ο Σέφερερντ, ο οποίος συμπλήρωσε πως σε αυτή την περίπτωση θα είχε γλιτώσει τη ζωή της με κάποια χτυπήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

GLP‑1: Τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας που πήραν έγκριση από τον ΠΟΥ ‑ Οι δύο πρώτες οδηγίες

Tech + Science 02.12.2025
Ο ΠΟΥ θα παρουσιάσει, σύμφωνα με το Reuters, την επόμενη εβδομάδα τις κατευθυντήριες οδηγίες του για την κλινική διαχείριση της παχυσαρκίας σε παιδιά και εφήβους

Ισχυρισμός «βόμβα» από διάσημο συγγραφέα για τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε

Κόσμος 02.12.2025
«Ήταν μια τεράστια σταρ, και κατά κάποιον τρόπο το πέταξε στα σκουπίδια»

Έλληνες χόρεψαν χασάπικο κάτω από την Αγία Σοφία – Έντονη αντίδραση από τους Τούρκους

Ελλάδα 02.12.2025
«Το ζητούμενό μας δεν ήταν να κάνουμε κάποια προβοκάτσια, όπως είπαν κάποιοι»

Ανατροπή στη δολοφονία του Γιώργου Καριώτη: «Εγώ τον δολοφόνησα, ο γιος του είναι άδικα στη φυλακή»

Ελλάδα 02.12.2025
Νέα εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση της δολοφονίας του 75χρονου Γιώργου Καρυώτη τον Ιούνιο του 2022

Κριστιάνο εναντίον μηχανής: Πώς ο Ρονάλντο νίκησε το ανίκητο ρομπότ‑τερματοφύλακα

Αθλητικά Νέα 02.12.2025
Γνωστός Αμερικανός YouTuber – εφευρέτης προκάλεσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να τεθεί αντιμέτωπος με τον ανίκητο ρομποτικό τερματοφύλακά του και η «απάντηση» του Πορτογάλου θύμισε ότι το ρομπότ της μπάλας είναι... ο ίδιος!

Χριστουγεννιάτικα γλυκά: Τι θα πληρώσουμε φέτος για μελομακάρονα και κουραμπιέδες

Ελλάδα 02.12.2025
Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία ενόψει Χριστουγέννων

Τρόμος με γuμνό άνδρα έξω από δημοτικό σχολείο στο Αιγάλεω

Ελλάδα 02.12.2025
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

«Έτρωγα όπως τρώει ένας σκύλος, σου βάζουν αλυσίδες στα πόδια»

Κόσμος 02.12.2025
Ισραηλινός όμηρος περιγράφει τη φρίκη που έζησε στα χέρια της Χαμάς

Δημογλίδου για το τροχαίο στη Λούτσα: Ο 29χρονος δεν εξήγησε γιατί έχασε τον έλεγχο του οχήματος

Ελλάδα 02.12.2025
Σήμερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών - Αύριο στον ανακριτή ο 29χρονος

Αγρότες «σφραγίζουν» την Αθηνών–Θεσσαλονίκης: Νέα τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας

Ελλάδα 02.12.2025
Η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια παραμένει κλειστή λόγω του αγροτικού μπλόκου, το οποίο ενισχύεται συνεχώς.