E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα αποκαλύπτει αν ήταν έγκυος

Γιατί σκοτώθηκε το ζευγάρι σύμφωνα με τον ίδιο

Δημοσίευση 25/9/2018 | 13:15

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα αποκαλύπτει αν ήταν έγκυος

Ήταν 31 Αυγούστου του 1997 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο τότε σύντροφός της, Ντόντι Φαγέντ έχασαν τη ζωή τους στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε τούνελ του Παρισίου. Και από την πρώτη στιγμή, τα σενάρια και οι φήμες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα έδιναν κι έπαιρναν.

Μέχρι και σήμερα, οι θεωρίες καλά κρατούν και παρόλο που οι περισσότερες έχουν καταρριφθεί, εξακολουθούν να είναι πιστευτές από μερίδα κόσμου. Και ανάμεσα στις θεωρίες, που παίζουν πολύ μέσα στο χρόνια, είναι κι εκείνη που υποστηρίζει ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα ήταν έγκυος στο παιδί του Φαγέντ.

Μάλιστα, το 2007 Γάλλος δημοσιογράφος υποστήριζε ότι μετά από έρευνες που είχε κάνει, είχε καταλήξει με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι ήταν λίγων εβδομάδων έγκυος. Σήμερα, 21 χρόνια μετά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα, Ρίτσαρντ Σέφερντ «σπάει» τη σιωπή του και για πρώτη φορά δίνει τη δική του επιστημονική απάντηση στη θεωρία περί εγκυμοσύνης.

Όπως αναφέρει η Sun, ο Σέφερντ δήλωσε ότι «ιατρικά δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος, αν και μερικές γυναίκες υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν πως είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν και εκείνη μία από αυτές;».

Επίσης, ο ιατροδικαστής τόνισε πως το ζευγάρι θα είχε επιζήσει της σύγκρουσης, αν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δεν έτρεχε με τέτοια ιλιγγιώδη ταχύτητα και φορούσαν ζώνες. «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η Νταϊάνα θα είχε πεθάνει όπως και να είχε. Αλλά είναι γεγονός πως αν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, ίσως να ήταν στους γάμους των παιδιών της, Γουίλιαμ και Χάρι» δήλωσε ο Σέφερερντ, ο οποίος συμπλήρωσε πως σε αυτή την περίπτωση θα είχε γλιτώσει τη ζωή της με κάποια χτυπήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Συνελήφθη διαιτητής αγώνων τάε κβον ντο για «στήσιμο» αγώνων ‑ Πιάστηκε επ` αυτοφώρω

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταξύ άλλων, υποσχόταν διακρίσεις, ένταξη στην Εθνική ομάδα και μόρια για πανεπιστήμιο

Ο επικεφαλής της OpenAI ίσως μπορούσε να αποτρέψει πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο ‑ Ζήτησε «συγγνώμη»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο επικεφαλής της OpenAI Σαμ Αλτμαν ζήτησε συγγνώμη από την κοινότητα του Τάμπλερ Ριτζ

«Εγώ κι εσύ μαζί»: Απίθανη ανάρτηση Μακρόν για συνάντηση με Μητσοτάκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μακρόν δίνει το στίγμα της ελληνογαλλικής φιλίας με το «Εγώ κι εσύ μαζί» από Αλκίνοο και Πανούση

Βαρβαρότητα σε live μετάδοση σε reality στη Σερβία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο πλατό του Elita

Επικό σύνθημα οπαδών του Αρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έλα εδώ καλό μου παλικάρι…»

E-Daily 3.Left Χτες
Αποθέωση για τον «Greek Freak» που βρίσκεται στο «Αλεξάνδρειο» με τον αδερφό του Θανάση, τη μητέρα τους Βερόνικα και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης, Ρίτσαρντ Σιάο.

Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 15,9% το ΠΑΣΟΚ στην εκτίμηση ψήφου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Νέα Δημοκρατία καταγράφει πτώση της τάξης του 2,3% στην πρόθεση ψήφου, υποχωρώντας στο 23,8%

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες.

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Oι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα

Συνελήφθη διαιτητής Taekwondo για «στημένους» αγώνες, ζητούσε 1.000 ευρώ από αθλητές

Ελλάδα Χτες
Υποσχόταν διάκριση, ένταξη στην Εθνική και μόρια για πανεπιστήμιο – Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα

Αυτές είναι οι πιο σεισμογενείς περιοχές στην Ελλάδα ‑ Νέα έκθεση από το ΑΠΘ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πέντε ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας στον νέο χάρτη - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» και τι αλλάζει στον αντισεισμικό σχεδιασμό