E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάκης Αρναούτογλου: Εντυπωσιακή η πτώση της θερμοκρασίας και η ενίσχυση των ανέμων

Τέλος το καλοκαίρι

Δημοσίευση 24/9/2018 | 08:23

Σάκης Αρναούτογλου: Εντυπωσιακή η πτώση της θερμοκρασίας και η ενίσχυση των ανέμων

Όλα δείχνουν πως ο καιρός αλλάζει και το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν το τελευταίο καλοκαιρινό, καθώς από αύριο Τρίτη έρχεται εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας, όπως εξηγεί ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Εντυπωσιακή η πτώση της θερμοκρασίας και η ενίσχυση των ανέμων από την Τρίτη αλλά χωρίς αξιόλογες βροχές τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη» αναφέρει συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου στο facebook.

Σήμερα από το απόγευμα και από τα βόρεια οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες και η θερμοκρασία θα υποχωρήσει αισθητά.

Από την Τετάρτη ο υδράργυρος αναμένεται να υποχωρήσει πάνω από 10 βαθμούς, κυρίως στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά, όμως σε όλη τη χώρα η πτώση θα είναι ιδιαίτερα αισθητή καθώς ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν όχι μόνο στα πελάγη αλλά και σε ηπειρωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι σύμφωνα με την εκτίμηση της ΕΜΥ, θα κυμανθούν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο 7 με μποφόρ.

Την Τετάρτη αναμένονται αυξημένες τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και στα νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Κρήτη, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7, στο Αιγαίο 8 και πιθανώς 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία προβλέπεται πως θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, με λίγες νεφώσεις στα βόρεια, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα κεντρικά και στα νότια και σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολοτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ.

Από την Παρασκευή αναμένονται βροχές στην κεντρική και νότια χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και εκδήλωση καταιγίδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%

Ανοίγει νέα «γραμμή» καταγγελιών για οικονομικά εγκλήματα

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Στο στόχαστρο φοροδιαφυγή, ξέπλυμα και λαθρεμπόριο

Συναγερμός για τον Έμπολα – «Τα χειρότερα έρχονται», προειδοποιεί ο ΠΟΥ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να φτάσει εξοπλισμός και υλικό στην περιοχή που πλήττεται

Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν εν μέσω κορύφωσης των συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Αισιόδοξος ο Ρούμπιο για συμφωνία παρά τα πλήγματα

Συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: Πότε θα μεταφραστεί σε πτώση τιμών στην αντλία;

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι ενισχυμένες προσδοκίες για μια επικείμενη διπλωματική λύση επέφεραν αισθητή υποχώρηση στις διεθνείς αγορές

ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 6,9 Ρίχτερ «ταρακούνησε» τη Χιλή – Τρομακτικές εικόνες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Το 1960, η λατινοαμερικάνικη χώρα χτυπήθηκε από τον σεισμό που θεωρείται ως και σήμερα ο ισχυρότερος που καταγράφτηκε ποτέ

Χολαργός: Αντρας πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Την αστυνομία φέρεται να την κάλεσε η ίδια η γυναίκα

Χανταϊός στην Ισπανία: Δεύτερος θετικός επιβάτης του MV Hondius εντοπίστηκε

Κόσμος Χτες
Το νέο κρούσμα είναι ο δεύτερος θετικός στον χανταϊό ανάμεσα στους 14 Ισπανούς που κατέβηκαν από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

Coming out ακροδεξιού βουλευτή: Γκέι και σε σχέση με μουσουλμάνο μετανάστη

E-Daily 3.Left Χτες
Ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας στο βήμα της Βουλής