E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

9 Μαγαζιά για να περάσεις καλά στα νότια και με θέα τη θάλασσα

Βόλτες στα νότια, που πια είναι μονόδρομος και μας αρέσει πολύ!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 2/6/2022 | 07:36

9 Μαγαζιά για να περάσεις καλά στα νότια και με θέα τη θάλασσα
@nalu_cafe / instagram

Οι ζεστές μέρες πια είναι καθημερινότητα και όλοι εμείς ψάχνουμε συνεχώς τρόπους για να δροσιζόμαστε. Σίγουρα το να πηγαίνουμε καθημερινά στη θάλασσα είναι κάτι που δεν βολεύει. Αυτό που ίσως όμως βολεύει είναι οι συχνές βόλτες προς τη θάλασσα μετά τη δουλειά! 

Ποιος θα πει όχι σε ένα παγωμένο cocktail με θέα τη θάλασσα! Σε ποιον δεν αρέσει να είναι πάνω στο κύμα και να τρώει προσεγμένες δημιουργίες. Ποιος δεν αγαπάει τη νότια πλευρά της Αττικής! 

Η παρακάτω λίστα έχει 9 μαγαζιά για να περάσεις καλά στα νότια και με θέα τη θάλασσα! 

Voe

Αν βρεθείς εδώ ένα απόγευμα καθημερινής και κάτσεις σε ένα από τα τραπεζάκια του που σχεδόν βρέχονται από τη θάλασσα, θα σκεφτείς δύο πράγματα! Ο,τι μάλλον είσαι σε νησί και τι όμορφη η νότια πλευρά της Αττικής!

Εδώ επίσης, θα δοκιμάσεις γευστικά κοκτέιλ στις σωστές θερμοκρασίες, αριστοτεχνικά pancakes αν έχεις μια λιγουρίτσα ή εξαιρετική κουζίνα αν θες ένα ποιοτικό dinner! 

Λεωφ. Ποσειδώνος 83B, Άλιμος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Voe (@voe.athens)


Ark

Υποδειγματική εξυπηρέτηση, προσεγμένο design, ποιοτική κουζίνα και απόλυτα θετικά vibes! Το Ark είναι ένα από τα εμβληματικά μαγαζιά της Γλυφάδας και ένα από τα στέκια που σε κάνουν να θες να πηγαίνεις ξανά και ξανά! 

Διάλεξε ένα τραπέζι δίπλα στο κύμα και απόλαυσε στιγμές που μοιάζουν βγαλμένες από τα πιο όμορφα καλοκαίρια μας! Οι επιλογές για φαγητό πολλές. Από Κυριακάτικο brunch μέχρι γκουρμέ δημιουργίες. Σίγουρα θα βρεις, όλα όσα ψάχνεις! 

Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα


Nalu

Mέρες και νύχτες μοναδικές σε έναν τεράστιο χώρο που τους χωράει όλους και όλοι είναι χαρούμενοι! Για πρωινό καφέ υπό των ήχο της θάλασσας. Για Brunch μετά από αργοπορημένα ξυπνήματα. Εννοείται για μεσημεριανό με τη συνοδεία καλών κρασιών και φυσικά για ποτά και διασκέδαση, τα βράδια! Για όλες τις ώρες τις μέρας, το Nalu είναι ο προορισμός! 

Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος 


Napolitivo

Αυθεντική Ναπολιτάνικη πίτσα και όχι μόνο, σε μια γαστρονομική εμπειρία που έχει πολλά θετικά! Είναι δίπλα στη θάλασσα, είναι μέσα στο Φλοίσβο που σημαίνει ότι θα μπορέσεις εύκολα να παρκάρεις και είναι γεμάτη γεύση και μυρωδιές από την Ιταλία! 

Παγωμένα aperitivo, αριστοτεχνικά ζυμάρια και ζυμαρικά, πολλές επιλογές σε σαλάτες και healhty πιάτα και προσωπικό εξυπηρετικότατο για να ολοκληρώσει αυτή την εμπειρία! 

Λεωφ. Ποσειδώνος 702, Παλαιό Φάληρο


Holy Spirit Βάρκιζα

Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις για την παραλία της Βάρκιζας. Λογικά έχεις βρεθεί και θα ξαναβρεθείς, αφού είναι μια από τις πολύ βολικές επιλογές για δροσερές βόλτες. Το μέρος που αγαπάμε να καθόμαστε εκεί, είναι το Holy Spirit! Μοιάζει σαν να ξεπήδησε από μια παραλία ενός κοσμοπολίτικου νησιού και πόσο τυχεροί είμαστε που και φέτος το καλοκαίρι, θα μπορούμε να αράζουμε εκεί με τις ώρες! 

Παραλία Βάρκιζας


Rayen

Για σένα που αγαπάς τα Μεξικάνικα vibes και τα θες με θέα τη θάλασσα, έχουμε να πούμε ότι πρέπει να κάνεις τη βόλτα σου μέχρι το Ryen! Διάλεξε αυτό να γίνει ηλιοβασίλεμα και κάτσε σε ένα από τα άνετα τραπέζια του. Πάρε -εννοείται- μαργαρίτες και τάκος και ζήσε ένα μια καυτή από όλες τις απόψεις, εμπειρία! 

Λεωφ. Ποσειδώνος 10, Άλιμος


Island

Διαχρονικό, αγαπημένο και πάντα εντυπωσιακό! Τα βράδια στο Island είναι τα καλύτερα του καλοκαιριού και αυτό το εμβληματικό μέρος, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτήν εδώ τη λίστα! Ένα από τα καλύτερα  bar restaurant της Αθήνας που από Μάιο μέχρι Οκτώβριο πρωταγωνιστεί στην Αθηναϊκή εστίαση και όχι άδικα! 

Σούνιο


Coyoacan Playa

Είναι στο Varkiza Resort αλλά σε μεταφέρει εύκολα στο Κανκούν του Μεξικού! Με ένα ντεκόρ που είναι εντυπωσιακό από μόνο του και σε ένα σημείο της Αττικής που αγαπάμε, το μέρος αυτό είναι ιδανικό για να ζήσεις μερικές ξέγνοιαστες στιγμές! Δεν είναι απαραίτητο να έρθεις εδώ με το μαγιό για μπάνιο στη θάλασσα. Ντύσου άνετα και έλα για after office ποτό! Θα είναι εξίσου απολαυστικό! 

Παραλία Βάρκιζας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Σπίτι 27.04.2024
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!

Η καλύτερη άσκηση για να καθυστερήσουμε τη γήρανση

Body+Mind 27.04.2024
Ποια άσκηση μας κάνει βιολογικά νεότερους;

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind Χτες
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets Χτες
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink Χτες
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style Χτες
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα Χτες
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Προχτές
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Προχτές
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind Προχτές
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food Προχτές
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον