E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποια χρώματα έχουν την τιμητική τους το φετινό χειμώνα;

Δημοσίευση 15/2/2022 | 10:11

Ποια χρώματα έχουν την τιμητική τους το φετινό χειμώνα;

Κάθε εποχή έρχεται με τις δικές της προτάσεις σε υφάσματα, patterns αλλά και χρώματα που κυριαρχούν στο χώρο της μόδας και πρωταγωνιστούν στα γυναικεία ρούχα. Έτσι λοιπόν και φέτος οι μεγάλοι σχεδιαστές ανά τον κόσμο ανέδειξαν χρωματικές τάσεις με σύνολα που τράβηξαν τα βλέμματα στις πασαρέλες και μας δίνουν ιδέες για χειμωνιάτικες αγορές.

Πέρα από τα all-time classic χρώματα, όπως το λευκό, το μαύρο και το μπεζ που δύσκολα θα θεωρηθούν εκτός μόδας, οι τάσεις φέτος φέρνουν έντονα χρώματα στο προσκήνιο με μια πιο fun και παιχνιδιάρικη διάθεση:

#1 Έντονο Μπλε

Για άλλη μια χρονιά το μπλε βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των χρωματικών προτιμήσεων. Αντλώντας έμπνευση από το ζωντανό μπλε του ουρανού και της θάλασσας, η φετινή μόδα επικεντρώνεται σε πιο ζωηρές αποχρώσεις, όπως το μπλε της Μυκόνου, σε αντίθεση με προηγούμενα έτη που οι πιο σκούρες εκδοχές του χρώματος θεωρούνταν must.

#2 Λαδί

Η πολυαγαπημένη – και πολυφορεμένη – απόχρωση του πράσινου συνεχίζει δυναμικά την πορεία της και αυτόν το χειμώνα. Από πλεκτές μπλούζες και παλτό μέχρι τσάντες και άλλα αξεσουάρ, το λαδί είναι ένα χρώμα που μπορεί εύκολα να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο απλό σύνολο.

#3 Βαθύ Κόκκινο

Ο «βασιλιάς» ίσως των χρωμάτων, το κόκκινο και πιο συγκεκριμένα το βαθύ και έντονο κόκκινο κατέχει επάξια μια θέση στις τάσεις του 2022. Χρώμα επίσημο και γιορτινό, προτιμάται σε φορέματα αλλά και σε πανωφόρια.

#4 Ζεστό Καφέ

Μια σοκολατένια απόχρωση έρχεται να συμπληρώσει τη χρωματική παλέτα της χρονιάς και να δώσει μια έξτρα δόση ζεστασιάς στα σύνολά μας. Επιλέξτε μια φούστα ή μια ολόσωμη φόρμα σ’ αυτή τη γλυκιά εκδοχή του καφέ που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με γήινα αλλά και πιο έντονα χρώματα.

#5 Ροζ

Από το εντυπωσιακό φούξια μέχρι το πιο διακριτικό dusty pink, το ροζ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ανεξαρτήτως απόχρωσης. Αποπνέει δυναμισμό αλλά και θηλυκότητα και ρομαντισμό γι’ αυτό και το αγαπούν τόσο πολύ σχεδιαστές και καταναλωτές. Μαζί με το ροζ βέβαια, εξίσου όμορφη επιλογή είναι και το μωβ, ειδικά η απόχρωση της λεβάντας που προσφέρει μια κλασική κομψότητα σε κάθε εμφάνιση.

#6 Μεταλλικές Αποχρώσεις

Για το τέλος κρατήσαμε τα πιο φαντασμαγορικά χρώματα του φετινού χειμώνα που δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από το χρυσό και το ασημί. Για τους λιγότερο τολμηρούς αρκεί μια τσάντα ή μια ζώνη για να προσδώσουν την απαραίτητη λάμψη στο look τους, ενώ για αυτούς που τους αρέσουν οι έντονες εναλλακτικές ένα φόρεμα ή μια φούστα σε μεταλλικές αποχρώσεις είναι το κομμάτι – κλειδί για μια μαγευτική εμφάνιση που θα είναι in-fashion και θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα!

Στο online κατάστημα ρούχων Fashion Room, θα βρείτε μοναδικά κομμάτια σε όλες τις hot αποχρώσεις της σεζόν ώστε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας και να κάνετε κάθε σας εμφάνιση να μοιάζει βγαλμένη από εξώφυλλο περιοδικού.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 μυστικά για να σου πετυχαίνει πάντα το κέικ

Food 11.05.2024
Για να μην αναρωτιέστε για το αντίθετο

Γιατί τα παιδιά πρέπει να κοιμούνται πριν τις 9 το βράδυ;

Family 11.05.2024
Τρεις πολύ σημαντικοί λόγοι

Τέρμα πια το απλό γαλλικό στα νύχια: Δες τέλειες παραλλαγές

Style Χτες
Που είναι φανταστικές για αυτή την εποχή!

Ποιο συναίσθημα αυξάνει τον κίνδυνο για εγκεφαλικό

Body+Mind Χτες
Ηρεμία παιδιά κινδυνεύουμε

Ένας αναπάντεχος κίνδυνος υγείας που προκύπτει από τα περιττά κιλά

Body+Mind Χτες
Τα επιπλέον κιλά, εκτός των άλλων, συνδέονται με την υγεία των ματιών

Αυτές οι μπαλαρίνες είναι so hot right now

Style Προχτές
Είναι τέλειες, δροσερές και χαριτωμένες

Αυτές οι ράτσες σκύλων τα πάνε καλά με τις γάτες

Pets Προχτές
Αυτά τα φιλικά προς τις γάτες σκυλιά είναι ευγενικά και καλά

Πού θα φας ανατολίτικο street food στη Θεσσαλονίκη

Food Προχτές
Κεμπάμπ, μπαμπαγανούζ, χούμους και άλλοι πεντανόστιμοι μεζέδες από τη Μέση Ανατολη

Τι να προσέχεις στα nail salons: Ο μεγάλος κίνδυνος που κρύβουν τα ινστιτούτα

Body+Mind Προχτές
Μην κλείνεις ραντεβού οπουδήποτε

3 λόγοι για να κόψεις τον ύπνο στον καναπέ

Body+Mind Προχτές
Σε παίρνει ο ύπνος στον καναπέ; Δες γιατί πρέπει να αλλάξεις συνήθειες

Η εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πόλη με τα σπίτια που κρέμονται από τους βράχους

Ταξίδια Προχτές
Αξίζει σίγουρα να την επισκεφτείς μια φορά