E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρείτε τον Βαλεντίνο σας στα αρτοζαχαροπλαστεία του Σταμάτη Αλετρά

Δημιουργίες που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε ξανά και ξανά τον άνθρωπό σας!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ Δημοσίευση 13/2/2021 | 11:53

Βρείτε τον Βαλεντίνο σας στα αρτοζαχαροπλαστεία του Σταμάτη Αλετρά

Ο Άγιος Βαλεντίνος έφτασε και μπορεί η πανδημία να τα έχει κάνει όλα λίγο πιο πικρά, τα αρτοζαχαροπλαστεία του Σταμάτη Αλετρά, όμως, είναι εδώ με υπέροχες προτάσεις, που όχι απλά θα σε γλυκάνουν, αλλά θα σε κάνουν να εθιστείς στην αγάπη για γλυκό! Οι επιλογές εδώ είναι δεκάδες.

Ποικιλία αγαπημένων γλυκών με γιορτινές τούρτες, all time classic μπισκότα σε σχήμα καρδιάς, λαχταριστές πάστες και cupcakes σε περιμένουν να γιορτάσεις και φέτος την πιο ερωτική γιορτή του χρόνου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! 
Οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, στα αρτοζαχαροπλαστεία του Σταμάτη Αλετρά θα βρεις εντυπωσιακές κόκκινες συσκευασίες με σχέδιο καρδιάς, που μπορείς να τις γεμίσεις με τις δικές σου αγαπημένες γεύσεις. Και αν αυτό, νομίζεις ότι μπορεί να σε δυσκολέψει περισσότερο, το προσωπικό στα αρτοζαχαροπλαστεία του Σταμάτη, είναι πάντα πρόθυμο και ευγενικό να σε βοηθήσει.

Για εσάς που ακόμα δεν έχετε βρει τον Βαλεντίνο σας, μπείτε σε ένα από τα καταστήματα του Σταμάτη Αλετρά, και δε θα νιώσετε ούτε μια στιγμή μόνοι σας. Δοκιμάστε γλυκές γεύσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε ολοκληρωμένοι αφού το slogan του Σταμάτη για τον φετινό Βαλεντίνο είναι "Και αν είστε μακριά, η Αγάπη πάντα θα μας φέρνει κοντά"!
Καταστήματα:
*Άγιος Δημήτριος, Ηλιούπολη, Βάρη, Γέρακας, Ζωγράφου