E-Daily

Τα κομπλιμέντα που θέλουν να ακούν όλες οι γυναίκες από τους άντρες

Να ξέρεις ότι η σύντροφος σου λατρεύει να τα ακούει και ας μην σου το λέει

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

5/2/2020 | 00:00

Η αυτοπεποίθηση που έχει κάποιος για το σώμα του - το να γνωρίζει δηλαδή ότι είναι πολύ καλό όπως είναι κι ότι μπορεί να είναι επιθυμητός/ή - πρέπει να έρχεται από εντός. Το να μάθει κανείς να αγαπά το σώμα του είναι ένα εσωτερικό παιχνίδι.

Αλλά κανείς δεν μπορεί να φτάσει σ′ αυτό το σημείο αν δεν έχει εξωτερική ενθάρρυνση. Κι επειδή δεν θα ήταν καθόλου προβληματικό για μια γυναίκα να ακούει θετικά σχόλια για το σώμα της (το αντίθετο μάλιστα) αμερικανικό περιοδικό ζήτησε από 12 γυναίκες να μοιραστούν μαζί της το μεγαλύτερο κοπλιμέντο που άκουσαν από τον σύντροφό τους - ιδιαίτερα στο κρεββάτι.

Αυτές, λοιπόν, είναι οι φράσεις τις οποίες μαρτύρησαν:

΄Εχεις τα πιο ωραία πόδια που έχω δει ποτέ στη ζωή μου

«΄Οταν ήμουν έφηβη και στην ηλικία των 20, είχα κάποια θέματα με αρνητική εικόνα για το σώμα μου... Τότε, λίγο πριν τα 30 μου χρόνια, ξεκίνησα να βγαίνω με έναν πολύ ρομαντικ’ο δάσκαλο σάλσα. Συνήθιζε να λέει: ”Εχεις τα πιο ωραία πόδια που έχω δει”. Και μπορώ να πω ότι το εννοούσε από τον τρόπο που τα κοίταζε και δεν μπορούσε να σταματήσει να τα αγγίζει. Αυτό θεράπευσε την αρνητική εικόνα που είχα για τα πόδια μου - τώρα τα λατρεύω». Σελέστε Χίρσμαν.

Έχεις τις πιο εpωτικές εκφράσεις

«΄Ενας σύντοφός μου, συνήθιζε να μου λέει ότι έχω τις πιο εpωτικές εκφράσεις στο κρεβάτι ... Αυτός ο σαφής θαυμασμός για το πρόσωπό μου με έκανε να αισθάνομαι ότι κέρδιζε κάτι σημαντικό απλά και μόνο ευχαριστώντας με». Σουζάνα Βάις.

Εχεις μια απίστευτη γκριμάτσα

«Το πρώτο πράγμα που ο, σήμερα σύζυγός μου, μου είπε όταν με είδε ήταν: Εχεις μια απίστευτη γκριμάτσα. Και ”δούλεψε”... Τώρα, μια δεκαετία μετά εξακολουθώ να το θυμάμαι. Είναι τόσο πολύ ”δυνατό” από το κλασσικό ”έχεις ωραίο χαμόγελο”. Οι λέξεις μετρούν, η κάθε μια απ′ αυτές». Τζέσικα Μέτα

Εχεις την πιο απαλή επιδερμίδα

«Είμασταν στο κρεβάτι μαζί, μετά την ώρα του σeξ. Την ώρα που το χέρι του γλυστρούσε απαλά στο σώμα μου, μου είπε: ”΄Εχεις τις πιο όμορφες θηλυκές καμπύλες και το πιο απαλό δέρμα”. ΄Οντας τρaνσέξουαλ, πάντα προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο θηλυκή γίνεται. Ολοι έχουμε τις ανασφάλειές μας και μπορούμε να γίνουμε σκληροί ιδιαίτερα σε μια περίπτωση που είναι κανείς τόσο ευάλωτος... Κάτι τόσο απλό σημαίνει τόσα πολλά». Μπέλα Τζόι.

Το σώμα σου είναι υπέροχο ακριβώς όπως είναι

«΄Ολοι οι σύντροφοί μου με έχουν βοηθήσει να αντιληφθώ ότι το σώμα μου είναι όμορφο ακριβώς όπως έχει - ότι το στή8ος μου είναι ”στο τέλειο μέγεθος”, ότι κανένας δεν έχει πρόβλημα ... ή επιθυμία κάποιο μέρος του σώματός μου να ήταν πιο λεπτό ή με περισσότερες καμπύλες...» Ρέιτσελ Ρόουζ

Μωρό μου μυρίζεις υπέροχα

«... ένιωσα να λιώνω και να θέλω να δώσω περισσότερο από το άρωμά μου σ′ εκείνον». Λούνα Ματάλας

Εξουσιάζεις το μυαλό μου

«Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ μπορεί να το δουλέψω, εξακολουθώ να έχω ανασφάλειες σε σχέση με το σώμα μου... Αλλά όταν ο εpαστής μου με συναντά κι είναι σε θέση να χαρεί την εpωτική εμπειρία μαζί μου, είναι υπέροχα. Κάποια στιγμή που είχε πει: ”Είσαι η πιο εpωτική γυναίκα στον πλανήτη. Εξουσιάζεις το μυαλό μου. Αγαπώ κάθε σπιθαμή σου”. Αυτές ήταν οι πιο ”θεραπευτικές” φράσεις που έχω ακούσει στη ζωή μου». Ντανιέλ Χάρελ

Θα ήθελα να τυλίξω τον εαυτό μου μ΄εσένα όλη μέρα

Δεν ήταν παρά μόνο πολύ πρόσφατα που κάποιος ξεκίνησε να λέει αυτά τα πράγματα σε μένα. Δεν είμαι απολύτως βέβαιη πως να το εκφράσω, αλλά αισθάνομαι υπέροχα όταν με κρατά σφιχτά και μου λέει: ”Με κάνεις να αισθάνομαι υπέροχα. Η αίσθησή σου είναι υπέροχη. Μυρίζεις απίθανα. Εχω εθιστεί με εσένα. Θα ήθελα να τυλίξω τον εαυτό μου με σένα όλη μέρα». Αμπερ Γουίτινγκτον

Θεέ μου, είσαι τόσο σeξι αυτή τη στιγμή

«Συνευρισκόμουν με τον εpαστή μου και παρ′ ότι ήταν γλυκός κι ευγενικός, είχε πρόβλημα να εκφράσει κοπλιμέντα. Κάποια στιγμή, όμως, ξέσπασε: ”Θεέ μου, είσαι τόσο σeξι αυτή τη στιγμή!”΄Ηταν τόσο αυθόρμητο κοπλιμέντο ως έκρηξη υπερβολικής επιθυμίας κι εκτίμησης που ένιωσα θαυμάσια». Τζένιφερ Γκουνσάουλους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Body+Mind 19.04.2024
Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Style 19.04.2024
Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Ραδιόφωνο 19.04.2024
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Ταξίδια 19.04.2024
Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Χτες
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο

Πώς να ζήσεις με κατοικίδιο, παρά τις αλλεργίες σου

Pets Χτες
Μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη, υγιή ζωή με τα κατοικίδια ζώα σου, ακόμα κι αν έχεις αλλεργία σε αυτά

Τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων πέρα από τις επεμβάσεις και τις ακριβές κρέμες

Body+Mind Χτες
Bασίζονται σε συγκεκριμένες ρουτίνες ομορφιάς και μυστικά

5 urban chic airbnb στο κέντρο της Αθήνας που θα λατρέψεις

Ταξίδια Χτες
Ντιζαϊνάτα, πανέμορφα και ό,τι πρέπει για διακοπές ...στην πόλη

Τα χρώματα που επικρατούν τώρα στα trends

Style Χτες
Έντονα αλλά και πιο ουδέτερα, όλα όμως ευκολοφόρετα

Η απλή κίνηση που μειώνει το στρες, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού

Body+Mind Χτες
Δεν κοστίζει και έχει θεαματικά αποτελέσματα