E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Bad Bunny είναι ο πρώτος Λατινοαμερικανός καλλιτέχνης με έσοδα από περιοδείες πάνω από 1 δισ. δολ.

Η παραγωγή έχει γίνει επίσημα η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία του Billboard, χωρίς εμφανίσεις στις ΗΠΑ

Δημοσίευση 22/6/2026 | 13:40

Ο Bad Bunny είναι ο πρώτος Λατινοαμερικανός καλλιτέχνης με έσοδα από περιοδείες πάνω από 1 δισ. δολ.

Ο Bad Bunny έγραψε επίσημα ιστορία ως ο πρώτος Λατινοαμερικανός καλλιτέχνης που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα από περιοδείες.

Σύμφωνα με το Billboard, το ιστορικό ορόσημο τοποθετεί τον Πορτορικανό σούπερ σταρ σε μια ελίτ κατηγορία με λιγότερους από 25 καλλιτέχνες που κάνουν περιοδείες παγκοσμίως και έχουν ξεπεράσει ποτέ το όριο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων σε πωλήσεις εισιτηρίων συναυλιών.

Το επίτευγμα έρχεται εν μέσω της συνεχιζόμενης επιτυχίας της τεράστιας παγκόσμιας περιοδείας του, Debí Tirar Más Fotos. Η διεθνής περιοδεία για την προώθηση του έκτου άλμπουμ του έχει ήδη αποφέρει 360 εκατομμύρια δολάρια και έχουν πουληθεί 2,4 εκατομμύρια εισιτήρια για 41 συναυλίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή έχει γίνει επίσημα η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία του Billboard χωρίς εμφανίσεις στις ΗΠΑ.

Η παγκόσμια πορεία ζωντανών συναυλιών ξεκίνησε αρχικά τον Νοέμβριο του 2025 στο Σάντο Ντομίνγκο και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις Βρυξέλλες τον Ιούλιο του 2026, αφού προστέθηκαν 57 σταθμοί σε πολλές ηπείρους λόγω της συντριπτικής ζήτησης.

Όταν ο Bad Bunny ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία Debí Tirar Más Fotos πέρυσι, το γεγονός ότι το πρόγραμμά του δεν περιελάμβανε καμία συναυλία στις ΗΠΑ ήταν ένα ευρέως διαδεδομένο θέμα συζήτησης. Δεν είναι η πρώτη περιοδεία ενός διεθνούς σούπερ σταρ που απέφυγε τις συναυλίες στις ΗΠΑ, αλλά τώρα είναι η μεγαλύτερη.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία του Bad Bunny, World’s Hottest Tour του 2022 απέφερε 314,4 εκατομμύρια δολάρια από πωλήσεις εισιτηρίων. Ήταν ο πρώτος μη αγγλόφωνος καλλιτέχνης που βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης Top Artists του Billboard στο τέλος της χρονιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Bad Bunny είναι ο πρώτος Λατινοαμερικανός καλλιτέχνης με έσοδα από περιοδείες πάνω από 1 δισ. δολ.

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η παραγωγή έχει γίνει επίσημα η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία του Billboard, χωρίς εμφανίσεις στις ΗΠΑ

Βρέθηκε χαμένο υλικό των Beatles από το 1964

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Σπάνιο φιλμ 35mm από την πρώτη εμφάνιση των Beatles στο Top of the Pops βρέθηκε έπειτα από δεκαετίες, με λήψεις από τα Can’t Buy Me Love και You Can’t Do That

Φίνος Φιλμ: Το βίντεο με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο για τη Γιορτή του Μπαμπά

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο καλύτερος πατέρας του ελληνικού κινηματογράφου» - έτσι χαρακτηρίζει η εταιρεία παραγωγής τον αείμνηστο ηθοποιό στην ανάρτησή της

Ποιοι ανέβηκαν στη σκηνή με τα Ημισκούμπρια στο Release Athens 2026 και τι έγινε στην Πλατεία Νερού

E-Daily 3.Left Χτες
Χιλιάδες θεατές αποθέωσαν το θρυλικό χιπ χοπ συγκρότημα που γιόρτασε 30 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση με εκπλήξεις και καλεσμένους.

Ποιες gay ταινίες αξίζει να δεις ‑ Η λίστα που θα σε συγκινήσει

E-Daily 3.Left Προχτές
Το Cinobo διαθέτει μια λίστα με queer ιστορίες αγάπης, ταυτότητας και αποδοχής από όλο τον κόσμο.

10 τραγούδια για να σκεφτείς καλύτερα τη ζωή σου

E-Daily 3.Left Προχτές
Όλα δίνουν τον τόνο της επιστροφής σου

Plastiras Lake Festival 2026: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν πας – Line up, activities και τιμές εισιτηρίων

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Το φεστιβάλ στον Βοτανικό Κήπο Νεοχωρίου, στη Λίμνη Πλαστήρα, διεξάγεται από τις 9 έως τις 12 Ιουλίου 2026 με Thievery Corporation, Πυξ Λαξ, Γιάννη Χαρούλη και πολλούς ακόμα.

Gorillaz στην Αθήνα: Κυκλοφόρησαν νέα εισιτήρια ‑ πόσο κοστίζουν και πού τα βρίσκεις

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Ένας πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τη βραδιά της 25ης Ιουνίου στην Πλατεία Νερού διατίθεται τώρα στα 55€.

Nick Cave & The Bad Seeds: Τι λένε οι κριτικοί για την περιοδεία που έρχεται στο Release Athens

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Οι Nick Cave & The Bad Seeds εμφανίζονται στην Πλατεία Νερού την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2025.

Mad VMA 2026: Οι εμφανίσεις που έκλεψαν την παράσταση

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Από τον Ακύλα που άνοιξε τη βραδιά έως το ντουέτο Ελληνίδου-Δημητρίου και την παρουσία της νικήτριας της Eurovision, Dara, τα Mad VMA 2026 έγραψαν τη δική τους ιστορία.