Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι
«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής
Δημοσίευση 5/6/2026 | 13:52

Έντονα ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός καθώς δέχτηκε σχόλια για τη λέξη «νικητής» στον Σταύρο Φλώρο όταν ανακοίνωσε το τέλος του Survivor μετά τον ακρωτηριασμό του.
Ο παρουσιαστής τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει εάν ήταν σωστός ο χαρακτηρισμός και θέλησε να δώσει ένα τέλος στις ερωτήσεις που δέχεται από τους δημοσιογράφους γύρω από το θέμα γενικότερα.
Όπως προβλήθηκε την Παρασκευή 5 Ιουνίου στην εκπομπή «Πρωινό», ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη ραδιοφωνική του εκπομπή νωρίς το πρωί, καθώς τον περίμενε ένας δημοσιογράφος έξω από τον σταθμό για να του κάνει ερωτήσεις μονάχα γύρω από την υπόθεση του Σταύρου Φλώρου, με τον ίδιο να επισημαίνει πως δεν είναι εκπρόσωπος της οικογένειας και δεν θέλει να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την κατάστασή του.
Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθε ένα παλικαράκι και με ρώτησε και τα άκουσε αυτός. Απλά ρε παιδιά για την υπόθεση του Σταύρου, δεν είμαι, ούτε εκπρόσωπος της οικογένειας, ούτε θέλω να δίνω λεπτομέρειες για την ιατρική κατάσταση του Σταύρου. Αυτό είναι το γενικότερο παράπονό μου, μην κάνετε τα media, social media. Μην κοιτάτε να πιαστείτε από μία λεξούλα. Στο συμβούλιο είπα ότι ο Σταύρος είναι ο νικητής του προγράμματος και είπατε "αυτή η λέξη ήταν σωστή;". Χέσ**** αν ήταν σωστή ή όχι. Χαλαρώστε λιγάκι. Υπάρχουν πολλοί περίεργοι στα social media που την κάνουν αυτή τη δουλειά καλύτερα από εσάς. Ασχοληθείτε λιγάκι με άλλα πραγματάκια, αυτοί που είναι στο πλευρό του Σταύρου είναι οι άνθρωποί του».
Ο παρουσιαστής δήλωσε πως δεν θέλει να ξαναμιλήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα: «Μια είδηση πολύ άσχημη είδηση. Τη ζήσαμε όλοι στο πετσί μας. Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά. Δεν θέλω άλλα σχόλια ούτε στην πλάτη μου, ούτε στην πλάτη κανενός. Εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ. Τελείωσε, τέλος. Πώς να το κάνω πιο ξεκάθαρο;».






