E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελεάνα Παπαϊωάννου – Έγκυος στο δεύτερο παιδί

«Το έμαθα στα Εισόδια της Θεοτόκου, ήταν μια στιγμή πολύ κομβική»

Δημοσίευση 2/4/2026 | 18:34

Ελεάνα Παπαϊωάννου – Έγκυος στο δεύτερο παιδί

Καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και στο Buongiorno το πρωί της Πέμπτης (2/4) βρέθηκε η Έλενα Παπαϊωάννου, η οποία αποκάλυψε πως διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, περιμένοντας το δεύτερο παιδί της.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, εμφανώς συγκινημένη, μίλησε για τη στιγμή που έμαθε την εγκυμοσύνη της: «Ήταν κάτι που το θέλαμε, γιατί περάσανε και οχτώ χρόνια. Αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν κάτι στο οποίο προσπαθούσαμε με αγωνία. Ήρθε λίγο… Ήρθε ξαφνικά. Ήρθε σε μία έτσι ζόρικη στιγμή, για μένα ψυχολογικά. Είχαμε περάσει έτσι ένα θεματάκι υγείας με τη Θεοδώρα και είχα στεναχωρηθεί, είχα αγχωθεί λίγο παραπάνω… Και ήρθε σε μία στιγμή που ήτανε ουρανοκατέβατο».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, το έμαθε σε μια ημέρα με ιδιαίτερο συμβολισμό για την ίδια: «Το έμαθα στα Εισόδια της Θεοτόκου. Ήταν μια στιγμή πολύ ξαφνική, πολύ κομβική. Με το που άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι ίσως κάτι συμβαίνει, του λέω: “Πήγαινε πάρε ένα τεστ, έχω κορονοϊό”. Με κοιτούσε! Δεν μπορούσε να καταλάβει…».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην αντίδραση της κόρης της, Θεοδώρας: «Στη Θεοδώρα μας το είπαμε 10-15 μέρες πριν το ανακοινώσω κι εγώ στα social media. Και ήτανε πολύ συγκινητική στιγμή… Χάρηκε σε τέτοιο βαθμό που νόμιζα ότι κάτι θα πάθει από τη χαρά της. Ούρλιαζε!».

Η τραγουδίστρια περιέγραψε, μάλιστα, και ένα απρόσμενο περιστατικό που της έκανε εντύπωση: «Η Θεοδώρα τον Σεπτέμβρη μού έλεγε: “Μαμά, θέλω να κάνεις ένα μωρό!”. Και κάποια στιγμή μου λέει: “Θα το μάθεις κατά τον Δεκέμβριο”. Και στα τέλη Νοέμβρη μάθαμε ότι είμαι έγκυος. 21 Νοεμβρίου δηλαδή συγκεκριμένα».

Τέλος, μιλώντας για τη σχέση της με την κόρη της, σημείωσε: «Είναι πολύ ώριμο παιδί. Και αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι η καλοσύνη και η ενσυναίσθηση. Είναι πολύ γλυκιά, αλλά και πολύ ζωηρή, πολύ ενεργητική… Οπότε προσπαθώ κι εγώ να κρατάω λίγο τα γκέμια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βερύκιος: «Αγριο χώσιμο» σε Ράδιο Αρβύλα και Λαζόπουλο

Tabloid 02.04.2026
Όσα δήλωσε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή του Star

«Μαμά, γιατί είστε διάσημοι;»: Η Κάιλι Τζένερ λύγισε όταν το εξήγησε στην 8χρονη κόρη της

Tabloid 02.04.2026
Tης εξήγησε πως ξεκίνησε το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians»

Ελεάνα Παπαϊωάννου – Έγκυος στο δεύτερο παιδί

Tabloid 02.04.2026
«Το έμαθα στα Εισόδια της Θεοτόκου, ήταν μια στιγμή πολύ κομβική»

Μοντέλο του OnlyFans και κόρη πεζοναύτη στέλνει δώρα σε στρατιώτες: «Λίγη ανακούφιση από το στρες»

Παράξενα 02.04.2026
Η Madelynn May αποφάσισε να στηρίξει τους στρατιώτες προσφέροντάς τους δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενό της, φωτογραφίες της και μικρά δώρα

Μέχρι και ο Ράσελ Κρόου έκραξε την Εθνική Ιταλίας

Social 02.04.2026
Την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της Σκουάντρα Ατζούρα, από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο βραβευμένος με Όσκαρ Νεοζηλανδός ηθοποιός

Πιο καυτή από ποτέ στα 47 της, η Τζέσικα Αλμπα μαγνήτισε τα βλέμματα με μπικίνι στη Χαβάη

Tabloid 02.04.2026
Στιγμές χαλάρωσης για την ηθοποιό στην Χαβάη με φίλους και τα παιδιά της

Celebrity από… το μαιευτήριο: Τι απίστευτο κάνει ένα νεογέννητο που αφήνει τους πάντες άφωνους

Social 02.04.2026
Δείτε τι κάνει στο φακό και γελάστε με την ψυχή σας

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid 02.04.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ