E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν ξέρω τι θα είχα κάνει αυτούς τους 3 μήνες, αν δεν είχα τον Γρηγόρη»

Οι σκέψεις για το όνομα του μωρού και ο Γρηγόρης Μόργκαν

Δημοσίευση 30/10/2025 | 19:10

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν ξέρω τι θα είχα κάνει αυτούς τους 3 μήνες, αν δεν είχα τον Γρηγόρη»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το πρωί της Πέμπτης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το 3,5 μηνών αγοράκι της καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, μουσικό, Γρηγόρη Μόργκαν και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε αρχικά: «Προσπαθώ να κάνω φυσικό αποθηλασμό. Ακόμα κάνω μικτή σίτιση. Είναι μαγεία, αλλά κουραστικά, εξαντλητικά, δεν κοιμόμαστε… Είμαστε στη φάση που βγάζει τα δοντάκια του. Κοιμάται όλο το βράδυ, δε ξυπνάει το βράδυ. Με τον σύζυγό μου μοιραζόμαστε όλες τις δουλειές που αφορούν στο μωρό».

«Η γέννηση του γιου μου είναι η πιο δυνατή στιγμή που έχω ζήσει στη ζωή μου. Ειδικά όταν μου τον έφεραν πάνω μου, ήταν ό,τι πιο έντονο. Ο Γρηγόρης έκοψε τον ομφάλιο λώρο, ζήσαμε αυτή τη στιγμή μαζί. Κλάψαμε πολύ…» πρόσθεσε η αθλητικογράφος.

Σε ερώτηση για τον Γρηγόρη Μόργκαν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Δεν έχουμε βγει κάποιο date οι δυο μας μετά τη γέννηση του γιου μας. Έχω μία εξαιρετική κυρία για βοήθεια. Βοηθούν και οι γιαγιάδες».

Για το όνομα του μωρού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι υπάρχουν σκέψεις για να ταιριάζει με το επίθετο «Μόργκαν». «Πρέπει να βρούμε κάτι ωραίο να ταιριάζει με το Μόργκαν και να προφέρεται καλά στα αμερικάνικα».

«Όταν γνώρισα τον Γρηγόρη, είχα καταλάβει ότι θα είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Αυτό που έπαιξε ρόλο είναι το να θέλετε με τον άλλο τα ίδια πράγματα και να έχει αγνή ψυχή. Εκτιμώ σε εκείνον ότι έχει καθαρά μάτια. Αν δεν είχα τον Γρηγόρη σε αυτούς τους 3 διαφορετικούς μήνες στη ζωή μου, δε ξέρω τι θα είχα κάνει» συμπλήρωσε.

Σου θυμίζουμε, ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2024 στην Κρήτη. Ο καρπός του έρωτά τους ήρθε περίπου έναν χρόνο αργότερα, τον Ιούλιο του 2025.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοβαρά τώρα, τι συμβαίνει με τη Britney Spears;

Tabloid 01.11.2025
Ένα χρονολόγιο των τελευταίων ετών

Τα δύο διάσημα «Φιλαράκια» που ζούσαν για λίγο σε στοιχειωμένο σπίτι

Tabloid 01.11.2025
Οι δύο συνάδελφοι που έζησαν τον απόλυτο τρόμο

Πάνος Τριανταφύλλου: Αν μπορούσα να περπατήσω ξανά, θα ήθελα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο

Tabloid Χτες
Θα ήθελα να σηκωθώ όρθιος και να πάρω αγκαλιά τη μητέρα μου και τη σύντροφό μου, πρόσθεσε ο Παραολυμπιονίκης

Σοκ! Η σειρά που «σαρώνει» τη βραδινή ζώνη

TV Buzz Χτες
Η prime time έχει νέο βασιλιά

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: Έκλεισε στον αέρα τον Τάσο Ποτσέπη που είχε πάνω του την ελληνική σημαία

TV Buzz Χτες
Δείτε το βίντεο με το σχετικό στιγμιότυπο και την αντίδραση του παρουσιαστή

Καληφώνη: «Πριν από χρόνια η γιαγιά μου είχε βρει τα αρχικά του Χρήστου Μάστορα, ότι θα τον γνωρίσω»

Tabloid Χτες
Το μοντέλο μίλησε για τη σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή

Η χημεία δεν ήταν αρκετή: Η «άβολη κατάσταση» που οδήγησε στον χωρισμό τους Τομ Κρουζ και Ανα ντε Αρμας

Tabloid Χτες
Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που οι ηθοποιοί Τομ Κρουζ και Ανα ντε Αρμας αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους, που έμοιαζε περισσότερο με φάντασμα και πλέον έγιναν γνωστοί και οι λόγοι του χωρισμού

Μαρία Αντωνά: Ανοιξε την καρδιά της για τον Γιώργο Λιάγκα

Tabloid Χτες
«Για να είμαι εκεί που είμαι, είμαι ερωτευμένη»