E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βέφα Αλεξιάδου: Πουλήθηκε το σπίτι της στη Χαλκιδική για 2,2 εκ. ευρώ – Ποιος είναι ο αγοραστής

«Πουλήθηκε από τις εγγονές της»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/9/2025 | 16:27

Βέφα Αλεξιάδου: Πουλήθηκε το σπίτι της στη Χαλκιδική για 2,2 εκ. ευρώ – Ποιος είναι ο αγοραστής

Η πολυτελής κατοικία της Βέφας Αλεξιάδου, της εθνικής τηλεμαγείρισσας, το οποίο είχε αφήσει στις εγγονές της, πουλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η βίλα άλλαξε χέρια τον Ιούνιο. Η πώληση πραγματοποιήθηκε για το ποσό των 2.200.000 ευρώ, με τον νέο ιδιοκτήτη να είναι ένας άνδρας από το εξωτερικό, συγκεκριμένα με καταγωγή από τη Βουλγαρία.

Όπως έγινε γνωστό, ο αγοραστής θέλει να τοποθετήσει μία τιμητική πλακέτα στην κατοικία, αποτίοντας φόρο τιμής στη Βέφα Αλεξιάδου και αναγνωρίζοντας την προσφορά της.

Η αδελφική φίλη της Βέφας Αλεξιάδου, Λάγια Δουλκερίδου, μίλησε για το γεγονός, αναφερόμενη και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η μαγείρισσα.

«Γνωριζόμαστε περισσότερο από 40 χρόνια και κάθε φορά που ήταν σε δύσκολη περίοδο όπως και την περίοδο που ο άντρας της ήταν στα τελευταία του, με είχε καλέσει στην Αθήνα, γιατί εγώ μένω Θεσσαλονίκη, για να της συμπαρασταθώ, 15 μέρες πριν πεθάνει ο άντρας της, μέχρι και την κηδεία του.

Τα τελευταία τρία χρόνια ήμουν κοντά, να της δείξω την βοήθειά μου, αλλά όσο περνούσε ο καιρός η κατάστασή της επιδεινωνόταν σε βαθμό που ήταν αφόρητο το άγχος και για εμένα, γιατί αισθανόμουν ότι έπρεπε να φροντίσω έναν άνθρωπο που ήτανε εγκαταλελειμμένος από τους πάντες».

Για το σπίτι της, είπε: «Όντως ήταν ένας χώρος που συναντιόμασταν όλοι οι φίλοι και γνωστοί. Πουλήθηκε από τις εγγονές της σε έναν Βούλγαρο και προς τιμήν της θέλει να κάνει μία πλακέτα με το όνομά της».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν το βάζει κάτω: Η φωνή που σημάδεψε τα 00s ετοιμάζει το πιο δυνατό comeback της καριέρας της

Celebrity Stories 01.10.2025
Η δυναμική σταρ που πάλεψε με σοβαρές ασθένειες, επιστρέφει με νέες επιτυχίες, tours και άπλετη ενέργεια!

Από το γάμο του Bezos στο Brentwood: Το νέο ειδύλλιο που τρελαίνει το Hollywood

Celebrity Stories 01.10.2025
«Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο hot (και αμφιλεγόμενο) ζευγάρι του 2025

Είναι η ελληνική μυθοπλασία σε άνθηση; Νέες σειρές, μεγάλες επιστροφές, καλοφτιαγμένες κωμωδίες

Media 01.10.2025
Η νέα τηλεοπτική σεζόν διαμορφώνει ένα τοπίο πλούσιο και πολυφωνικό

Σωτήρης Τσαφούλιας για Τέμπη: «Στερούμε από τους γονείς να κάνουν ότι θέλουν με τις σορούς των παιδιών τους»

Social Χτες
Ο γνωστός σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας δεν διστάζει να γίνει καυστικός.

Τσιμιτσέλης για Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργο Κουρδή: Έμαθα ότι διαφωνούν 10 μέρες πριν την πρεμιέρα

TV Buzz Χτες
Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στη φιλία του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη αντίδρασή της στο σχόλιο της Νεφέλης Μεγκ για την εμφάνισή της

Tabloid Χτες
Σύγκρινε την Σίσσυ Χρηστίδου με την εικόνα της πέρυσι

Γάμος «εξπρές»: Ο γαμπρός χώρισε τη νύφη επειδή χόρευε με τον ξάδερφό της

Παράξενα Χτες
«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν οι νεόνυμφοι μπροστά στους καλεσμένους και από το γαμήλιο γλέντι κατέληξαν στο...διαζύγιο

Μανώλης Μητσιάς: «Σύντομα θα βάλω τελεία στην καριέρα μου»

Tabloid Χτες
Ο Μανώλης Μητσιάς υποστηρίζει «δεν θέλω να κλείσω την καριέρα μου και να με λυπούνται».

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας με υπόθεση Μπισμπίκη ‑ «Μίλησε απρεπώς ...»

Tabloid Χτες
Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον τρόπο που αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους στις δηλώσεις του ο Βασίλης Μπισμπίκης