E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη»

«Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολα εμπιστευόμαστε ...» ανέφερε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2023 | 18:10

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη»

O Mente Fuerte έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις συνεργασίες του, τη δημοσιότητα, αλλά και τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού.

Ο τράπερ μίλησε στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο.

«Σαν άνθρωπος είναι υπέροχος, με πρόσεξε πάρα πολύ, κάναμε ωραίο παρεάκι» είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, μίλησε για τα «κόμπλεξ» που κυριαρχούν στον χώρο της μουσικής, μεταξύ καλλιτεχνών.

«Παλιακά είναι τα κόμπλεξ που έχουμε οι καλλιτέχνες. Άμα δεν ξέρεις την ιστορία της μουσικής, δεν υπάρχει και συνέχεια. Παίρνεις έμπνευση από την παλιά μουσική. Δεν υπάρχει πουθενά παρθενογέννεση», τόνισε.

Πρόσθεσε επίσης: «Κι εγώ διαφώνησα με τον Light σε ό,τι έγινε με τον Μικρούτσικο, ξεκάθαρα. Είχαμε κάνει κάτι κουβέντες να είμαι κριτής στο Fame Story, αλλά δεν προχώρησε. Θα μου άρεσε. Είμαι πολύ διαφορετικός χαρακτήρας από τον Light».

Αναφορικά με την τραπ μουσική, δήλωσε: «Σίγουρα επηρεάζει τα παιδιά ο επιθετικός στίχος της τραπ. Κάθε ράπερ φτιάχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, είναι ρόλος. Όταν το μικρό παιδί ακούει ότι γίνεται αυτό κι αυτό, το παίρνει σαν παράδειγμα και τα περισσότερα παιδιά τα κάνουν. Το τελευταίο πράγμα βέβαια, που τα επηρεάζει είναι η μουσική, όλα ξεκινάνε από το σπίτι».

Αναφορικά με τη σχέση του, δίστασε να πει πολλά. «Εγώ στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη για αρχή. Είμαι ζηλιάρης, τρελός, κανονικός. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολα εμπιστευόμαστε, είτε σε φιλική είτε σε ερωτική σχέση», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Δραγούμη: «Προτιμώ τις ρυτίδες από τα φουσκώματα» – Γιατί αρνείται τα ενέσιμα

E-Daily 3.Left 05.07.2026
«Είδα και έπαθα να μου πέσουν τα μάγουλα – τώρα να πάω να τα φουσκώσω;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.