E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη»

«Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολα εμπιστευόμαστε ...» ανέφερε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2023 | 18:10

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη»

O Mente Fuerte έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις συνεργασίες του, τη δημοσιότητα, αλλά και τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού.

Ο τράπερ μίλησε στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο.

«Σαν άνθρωπος είναι υπέροχος, με πρόσεξε πάρα πολύ, κάναμε ωραίο παρεάκι» είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, μίλησε για τα «κόμπλεξ» που κυριαρχούν στον χώρο της μουσικής, μεταξύ καλλιτεχνών.

«Παλιακά είναι τα κόμπλεξ που έχουμε οι καλλιτέχνες. Άμα δεν ξέρεις την ιστορία της μουσικής, δεν υπάρχει και συνέχεια. Παίρνεις έμπνευση από την παλιά μουσική. Δεν υπάρχει πουθενά παρθενογέννεση», τόνισε.

Πρόσθεσε επίσης: «Κι εγώ διαφώνησα με τον Light σε ό,τι έγινε με τον Μικρούτσικο, ξεκάθαρα. Είχαμε κάνει κάτι κουβέντες να είμαι κριτής στο Fame Story, αλλά δεν προχώρησε. Θα μου άρεσε. Είμαι πολύ διαφορετικός χαρακτήρας από τον Light».

Αναφορικά με την τραπ μουσική, δήλωσε: «Σίγουρα επηρεάζει τα παιδιά ο επιθετικός στίχος της τραπ. Κάθε ράπερ φτιάχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, είναι ρόλος. Όταν το μικρό παιδί ακούει ότι γίνεται αυτό κι αυτό, το παίρνει σαν παράδειγμα και τα περισσότερα παιδιά τα κάνουν. Το τελευταίο πράγμα βέβαια, που τα επηρεάζει είναι η μουσική, όλα ξεκινάνε από το σπίτι».

Αναφορικά με τη σχέση του, δίστασε να πει πολλά. «Εγώ στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη για αρχή. Είμαι ζηλιάρης, τρελός, κανονικός. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολα εμπιστευόμαστε, είτε σε φιλική είτε σε ερωτική σχέση», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.