E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη»

«Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολα εμπιστευόμαστε ...» ανέφερε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2023 | 18:10

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη»

O Mente Fuerte έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις συνεργασίες του, τη δημοσιότητα, αλλά και τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού.

Ο τράπερ μίλησε στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο.

«Σαν άνθρωπος είναι υπέροχος, με πρόσεξε πάρα πολύ, κάναμε ωραίο παρεάκι» είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, μίλησε για τα «κόμπλεξ» που κυριαρχούν στον χώρο της μουσικής, μεταξύ καλλιτεχνών.

«Παλιακά είναι τα κόμπλεξ που έχουμε οι καλλιτέχνες. Άμα δεν ξέρεις την ιστορία της μουσικής, δεν υπάρχει και συνέχεια. Παίρνεις έμπνευση από την παλιά μουσική. Δεν υπάρχει πουθενά παρθενογέννεση», τόνισε.

Πρόσθεσε επίσης: «Κι εγώ διαφώνησα με τον Light σε ό,τι έγινε με τον Μικρούτσικο, ξεκάθαρα. Είχαμε κάνει κάτι κουβέντες να είμαι κριτής στο Fame Story, αλλά δεν προχώρησε. Θα μου άρεσε. Είμαι πολύ διαφορετικός χαρακτήρας από τον Light».

Αναφορικά με την τραπ μουσική, δήλωσε: «Σίγουρα επηρεάζει τα παιδιά ο επιθετικός στίχος της τραπ. Κάθε ράπερ φτιάχνει έναν χαρακτήρα που είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, είναι ρόλος. Όταν το μικρό παιδί ακούει ότι γίνεται αυτό κι αυτό, το παίρνει σαν παράδειγμα και τα περισσότερα παιδιά τα κάνουν. Το τελευταίο πράγμα βέβαια, που τα επηρεάζει είναι η μουσική, όλα ξεκινάνε από το σπίτι».

Αναφορικά με τη σχέση του, δίστασε να πει πολλά. «Εγώ στο κορίτσι μου είμαι λίγο πιο συντηρητικός, τη θέλω λίγο πιο… ντυμένη για αρχή. Είμαι ζηλιάρης, τρελός, κανονικός. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δύσκολα εμπιστευόμαστε, είτε σε φιλική είτε σε ερωτική σχέση», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «τρελό» μυστικό πίσω από 3 πρώην του Tom Cruise – Tι σημαίνει ο αριθμός 33 που τους συνδέει

Celebrity Stories 29.10.2025
Τυχαίο ή κάτι πολύ πιο σκοτεινό; Οι τρεις πρώην του Τομ Κρουζ είχαν όλες κάτι κοινό - κι αυτό έχει τρελάνει το ίντερνετ

Κατερίνα Καινούργιου: Ανυπομονώ να γίνω μανούλα, είναι πολύ ωραίο να καμαρώνεις το παιδί σου στις εθνικές γιορτές

Tabloid Χτες
Το σχόλιο της παρουσιάστριας ήρθε μετά την προβολή φωτογραφίας με έναν μαθητή, που κρατούσε την ελληνική σημαία

Η Καραμήτρου υποδέχθηκε ξανά τον μελισσοκόμο που την έκανε viral: «Βρέθηκε επιτέλους ο άνθρωπος που με αιφνιδίασε, έχετε respect»

Tabloid Χτες
Ο Αλέξανδρος Γιαννακόπουλος, γραμματέας του Συλλόγου Μελισσοκόμων Καρδίτσας μίλησε στο Open για τα προβλήματα των μελισσοκόμων αλλά και για την αντίδραση της Μίνας Καραμήτρου που την αιφνιδίασε με την εμφάνισή του.

Παγώνη: Οι απώλειες που την «διέλυσαν», η γνωριμία με τον σύζυγό της και ο πραγματικός λόγος που δεν έκανε παιδί

Celebrity Stories Χτες
«Ήμουν 7 χρονών! Ήταν τελείως παραμορφωμένος, διασωληνωμένος, από τροχαίο...»

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Όλη η αλήθεια για το μυστηριώδες ταξίδι στο Παρίσι

Celebrity Stories Χτες
Τι λένε οι φήμες για το τριήμερο break του ζευγαριού

Ένταση ανάμεσα στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν είμαστε όλοι εγκληματίες!»

Tabloid Προχτές
Ένταση ανάμεσα στην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Δεν είμαστε όλοι εγκληματίες!»

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν μου αρέσει να ριζώνω, θέλω να μπορώ να κόβω τους κάβους και να φεύγω»

Tabloid Προχτές
Όσα αποκάλυψε για το σκάφος του, τη ζωή μακριά από την πόλη και την ανάγκη του για ελευθερία

Ξανά η Evangelia στον εθνικό τελικό της Eurovision – Η ανακοίνωσή της

Tabloid Προχτές
Για δεύτερη χρονιά διεκδικεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

Χαρά Παππά – Το μήνυμα για τη μάχη με την κατάθλιψη: «Η υγεία μου ήταν στα χειρότερά της…»

Tabloid Προχτές
Η πρώην παίκτρια του GNTM μοιράστηκε τα συναισθήματά της