E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι συζήτησαν Χάρι και Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φιλίππου;

Ο δούκας του Σάσεξ θα παραμείνει στη Βρετανία για τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ;

Δημοσίευση 19/4/2021 | 11:04

Τι συζήτησαν Χάρι και Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φιλίππου;

Ο πρίγκιπας Κάρολος συζήτησε με τα παιδιά του σε μία προσπάθεια να φέρει πιο κοντά την οικογένεια

Επί δύο ώρες, ο πρίγκιπας Κάρολος συζητούσε με τα παιδιά του, πρίγκιπα Χάρι και Ουίλιαμ στο Κάστρο του Ουίνδσορ μετά την κηδεία του πατέρα του, δούκα του Εδιμβούργου, ευελπιστώντας ότι θα αποκαταστήσει το ψυχρό κλίμα μεταξύ των δύο αδελφών.

Η συνάντηση πατέρα και υιών έγινε μακριά από τις κάμερες και, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε ο Δούκας του Εδιμβούργου: να προσπαθήσει να επανενώσει την οικογένεια.

Νωρίτερα, τα δύο αδέρφια είχαν έρθει πιο κοντά αμέσως μετά το πέρας της κηδείας του παππού του, στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, με την βοήθεια της «ειρηνοποιού», δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Κατά την έξοδό τους από το παρεκκλήσι, έβγαλαν τις μαύρες μάσκες που φορούσαν με τους ειδικούς που μπορούν να διαβάζουν τα χείλη να αποκωδικοποιούν την συνομιλία που είχαν Χάρι και Ουίλιαμ. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Express», ο Χάρι φέρεται να είπε στον αδερφό του ότι η κηδεία «ήταν όπως ακριβώς την ήθελε» ο παππούς του, Δούκας του Εδιμβούργου.

Από την πλευρά του, ο 38χρονος Δούκας του Κέιμπριτζ, απάντησε: «Ναι, ήταν υπέροχη, έτσι δεν είναι;». Τότε ο δούκας του Σάσσεξ του είπε: «Ήταν απολύτως μία όμορφη τελετή, όπως και η μουσική».

Η ειδική στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, διέκρινε μία άνεση μεταξύ των αδερφών μετά τη συναισθηματική τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.
Τόνισε επίσης ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι φαίνονταν «χαλαροί» καθώς συνομιλούσαν έξω από το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

«Είδαμε τον Χάρι να κοιτάζει τον Ουίλιαμ για πρώτη φορά καθώς αποχωρούσαν από το εκκλησάκι και αποχαιρετούσαν τους προσκεκλημένους. Η επανένωση των αδερφών θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος της οικογενειακής διαμάχης που φέρεται να ξεκίνησε όταν ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν αποφάσισαν να κόψουν τον «ομφάλιο λώρο» με την βρετανική βασιλική οικογένεια και να μετεγκατασταθούν στις ΗΠΑ, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Το Megxit όπως και η συνέντευξη- βόμβα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν στη «πάπισσα» της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρει, τους αποξένωσε από την βρετανική βασιλική οικογένεια.

Όμως, πριν την αναχώρηση του δούκα του Σάσεξ για την Καλιφόρνια όπου έχει εγκατασταθεί μόνιμα με την οικογένειά του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας πήρε την πρωτοβουλία να φέρει πιο κοντά τα παιδιά του. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το μεγάλο ερώτημα είναι, εάν μετά από αυτή τη συνάντηση, ο Χάρι θα παραμείνει στη Βρετανία έως την Τετάρτη για τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ ή αν θα αποχωρήσει σήμερα με προορισμό τις ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά, πάντως, τα γενέθλια της γιαγιάς του θα είναι τα πιο μοναχικά καθώς δεν θα έχει δίπλα της το στήριγμά της, Δούκα του Εδιμβούργου, με τον οποίο ήταν αχώριστοι επί 73 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από talent show… με Όσκαρ στα χέρια της: H απίθανη πορεία της Jessie Buckley

Tabloid 20.03.2026
Από reality τηλεόραση, βρέθηκε λίγα χρόνια μετά να δουλεύει με τεράστια ονόματα

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της

Έγκυος η Ελεάνα Παπαϊωάννου: Η χιουμοριστική ανακοίνωση από την κόρη της

Social Χτες
Η 42χρονη τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Βεργίνη

Σκάρλετ Γιόχανσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ στα γυρίσματα του «Εξορκιστή»

Social Χτες
Η ηθοποιός εθεάθη στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας εκδοχής του επερχόμενου φιλμ

Τα «γυρίζει» η Κρίστιν Κάμποτ της viral kiss cam στους Coldplay και τα βάζει με τον CEO: «Μου είπε ψέματα ότι χώριζε»

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν το άτομο που παρουσίαζε τον εαυτό του σε μένα» δήλωσε η Κάμποτ στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Μαρία Κωνσταντάκη: Ούρησα στην πάνα του σκύλου μου και με κοίταγε με ύφος «θέλω να πάω σε άλλο σπίτι»

Tabloid Χτες
«Προσπαθούσα να της δείξω ότι δεν πειράζει, μπορείς και να λερώσεις», διευκρίνισε για τη σκυλίτσα της

Αντώνης Κανάκης: Έχω εσωτερικό προβληματισμό για το αν πρέπει να συνεχίσω την τηλεόραση, σκέφτομαι… τι νόημα έχει;

Tabloid Χτες
«Νιώθω κουρασμένος ψυχολογικά τα τελευταία χρόνια από τη μαυρίλα και την τοξικότητα που μας περικυκλώνει» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης

Η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Αγγελικής Ηλιάδη

Tabloid Χτες
Η Λίτσα Λαζαρίδη, που εξ αρχής είχε εκφράσει την ενόχλησή της με τα όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει σε μήνυση

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι έγκυος στον 9ο μήνα και θέλω...» ‑ Η λιγούρα την ώρα της εκπομπής

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εκπομπή Super Κατερίνα με την ίδια να αποκαλύπτει στο κοινό της την λιγούρα που έχει

Μαίρη Βυτινάρος: «Οι άντρες κομπλάρουν δίπλα μου, ένας μου είπε να μην φοράω τακούνια»

Tabloid Χτες
«Είμαι 1,84 χωρίς τακούνια και σήμερα νιώθω ότι είμαι 2 μέτρα» πρόσθεσε η Μαίρη Βυτινάρος