E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι συζήτησαν Χάρι και Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φιλίππου;

Ο δούκας του Σάσεξ θα παραμείνει στη Βρετανία για τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ;

Δημοσίευση 19/4/2021 | 11:04

Τι συζήτησαν Χάρι και Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φιλίππου;

Ο πρίγκιπας Κάρολος συζήτησε με τα παιδιά του σε μία προσπάθεια να φέρει πιο κοντά την οικογένεια

Επί δύο ώρες, ο πρίγκιπας Κάρολος συζητούσε με τα παιδιά του, πρίγκιπα Χάρι και Ουίλιαμ στο Κάστρο του Ουίνδσορ μετά την κηδεία του πατέρα του, δούκα του Εδιμβούργου, ευελπιστώντας ότι θα αποκαταστήσει το ψυχρό κλίμα μεταξύ των δύο αδελφών.

Η συνάντηση πατέρα και υιών έγινε μακριά από τις κάμερες και, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε ο Δούκας του Εδιμβούργου: να προσπαθήσει να επανενώσει την οικογένεια.

Νωρίτερα, τα δύο αδέρφια είχαν έρθει πιο κοντά αμέσως μετά το πέρας της κηδείας του παππού του, στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, με την βοήθεια της «ειρηνοποιού», δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Κατά την έξοδό τους από το παρεκκλήσι, έβγαλαν τις μαύρες μάσκες που φορούσαν με τους ειδικούς που μπορούν να διαβάζουν τα χείλη να αποκωδικοποιούν την συνομιλία που είχαν Χάρι και Ουίλιαμ. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Express», ο Χάρι φέρεται να είπε στον αδερφό του ότι η κηδεία «ήταν όπως ακριβώς την ήθελε» ο παππούς του, Δούκας του Εδιμβούργου.

Από την πλευρά του, ο 38χρονος Δούκας του Κέιμπριτζ, απάντησε: «Ναι, ήταν υπέροχη, έτσι δεν είναι;». Τότε ο δούκας του Σάσσεξ του είπε: «Ήταν απολύτως μία όμορφη τελετή, όπως και η μουσική».

Η ειδική στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, διέκρινε μία άνεση μεταξύ των αδερφών μετά τη συναισθηματική τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.
Τόνισε επίσης ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι φαίνονταν «χαλαροί» καθώς συνομιλούσαν έξω από το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

«Είδαμε τον Χάρι να κοιτάζει τον Ουίλιαμ για πρώτη φορά καθώς αποχωρούσαν από το εκκλησάκι και αποχαιρετούσαν τους προσκεκλημένους. Η επανένωση των αδερφών θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος της οικογενειακής διαμάχης που φέρεται να ξεκίνησε όταν ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν αποφάσισαν να κόψουν τον «ομφάλιο λώρο» με την βρετανική βασιλική οικογένεια και να μετεγκατασταθούν στις ΗΠΑ, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Το Megxit όπως και η συνέντευξη- βόμβα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν στη «πάπισσα» της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρει, τους αποξένωσε από την βρετανική βασιλική οικογένεια.

Όμως, πριν την αναχώρηση του δούκα του Σάσεξ για την Καλιφόρνια όπου έχει εγκατασταθεί μόνιμα με την οικογένειά του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας πήρε την πρωτοβουλία να φέρει πιο κοντά τα παιδιά του. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το μεγάλο ερώτημα είναι, εάν μετά από αυτή τη συνάντηση, ο Χάρι θα παραμείνει στη Βρετανία έως την Τετάρτη για τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ ή αν θα αποχωρήσει σήμερα με προορισμό τις ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά, πάντως, τα γενέθλια της γιαγιάς του θα είναι τα πιο μοναχικά καθώς δεν θα έχει δίπλα της το στήριγμά της, Δούκα του Εδιμβούργου, με τον οποίο ήταν αχώριστοι επί 73 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Flashdance: Πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια Jennifer Beals

Celebrity Stories 07.04.2026
Σήμερα, στα 60 της, παραμένει εντυπωσιακότατη

Αυτή είναι η σκηνή που κόπηκε από τη θρυλική σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

TV Buzz Χτες
Στη σειρά, τον Ιησού ενσάρκωσε ο Ρόμπερτ Πάουελ

Σοφία Κουρτίδου: «Η παχυσαρκία είναι νόσος. Με το σώμα μας δεν πρέπει να είμαστε σε μάχη»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno ήταν σήμερα 6 Απριλίου η Σοφία Κουρτίδου

Gigi Hadid: Το όνομά της είναι στα αρχεία Έπσταϊν ‑ Τι δήλωσε για την σχέση τους

Tabloid Χτες
Η απάντησή της για την εμφάνιση του δικού της ονόματος και της αδελφής της στα αρχεία Έπσταϊν

Αννα Βίσση: Ο κιθαρίστας της Κάρλος Πέρεζ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους

Tabloid Χτες
«Δεν έχω καλύτερο από το να βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και να βάζω τα δυνατά μου για να την κάνω να λάμψει», έγραψε μεταξύ άλλων ο κιθαρίστας στο Instagram

Λίζα Κούντροου: Κανείς δεν νοιαζόταν για μένα στα «Φιλαράκια», με αποκαλούσαν απλώς «η έκτη φίλη»

Social Χτες
Δεν υπήρχε κάποιο όραμα για μένα, δήλωσε η 62χρονη ηθοποιός

Ο Ιάσονας Μανδηλάς έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του, δείτε βίντεο

Social Χτες
Ο τραγουδιστής ζήτησε από τον σύντροφό του να παντρευτούν σε ταξίδι τους στην Πράγα

Τhylane Blondeau: Το «πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» έκλεισε τα 25

Social Χτες
Η Γαλλίδα καλλονή βρέθηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν στα 5 της φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue

Αννα Βίσση – Χριστίνα Πολίτη: Τέλος στη φιλία τους μετά από 30 χρόνια; Tο unfollow στο Instagram

Tabloid Χτες
«Οι δύο γυναίκες δεν ανταλλάσσουν ούτε γεια», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου

Αρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση για την κροτίδα, τα χρέη και τη δικαστική διαμάχη