E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τι συζήτησαν Χάρι και Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φιλίππου;

Ο δούκας του Σάσεξ θα παραμείνει στη Βρετανία για τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ;

Δημοσίευση 19/4/2021 | 11:04

Τι συζήτησαν Χάρι και Ουίλιαμ μετά την κηδεία του Φιλίππου;

Ο πρίγκιπας Κάρολος συζήτησε με τα παιδιά του σε μία προσπάθεια να φέρει πιο κοντά την οικογένεια

Επί δύο ώρες, ο πρίγκιπας Κάρολος συζητούσε με τα παιδιά του, πρίγκιπα Χάρι και Ουίλιαμ στο Κάστρο του Ουίνδσορ μετά την κηδεία του πατέρα του, δούκα του Εδιμβούργου, ευελπιστώντας ότι θα αποκαταστήσει το ψυχρό κλίμα μεταξύ των δύο αδελφών.

Η συνάντηση πατέρα και υιών έγινε μακριά από τις κάμερες και, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε ο Δούκας του Εδιμβούργου: να προσπαθήσει να επανενώσει την οικογένεια.

Νωρίτερα, τα δύο αδέρφια είχαν έρθει πιο κοντά αμέσως μετά το πέρας της κηδείας του παππού του, στο Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, με την βοήθεια της «ειρηνοποιού», δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Κατά την έξοδό τους από το παρεκκλήσι, έβγαλαν τις μαύρες μάσκες που φορούσαν με τους ειδικούς που μπορούν να διαβάζουν τα χείλη να αποκωδικοποιούν την συνομιλία που είχαν Χάρι και Ουίλιαμ. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Express», ο Χάρι φέρεται να είπε στον αδερφό του ότι η κηδεία «ήταν όπως ακριβώς την ήθελε» ο παππούς του, Δούκας του Εδιμβούργου.

Από την πλευρά του, ο 38χρονος Δούκας του Κέιμπριτζ, απάντησε: «Ναι, ήταν υπέροχη, έτσι δεν είναι;». Τότε ο δούκας του Σάσσεξ του είπε: «Ήταν απολύτως μία όμορφη τελετή, όπως και η μουσική».

Η ειδική στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς, διέκρινε μία άνεση μεταξύ των αδερφών μετά τη συναισθηματική τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.
Τόνισε επίσης ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι φαίνονταν «χαλαροί» καθώς συνομιλούσαν έξω από το Παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

«Είδαμε τον Χάρι να κοιτάζει τον Ουίλιαμ για πρώτη φορά καθώς αποχωρούσαν από το εκκλησάκι και αποχαιρετούσαν τους προσκεκλημένους. Η επανένωση των αδερφών θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος της οικογενειακής διαμάχης που φέρεται να ξεκίνησε όταν ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν αποφάσισαν να κόψουν τον «ομφάλιο λώρο» με την βρετανική βασιλική οικογένεια και να μετεγκατασταθούν στις ΗΠΑ, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Το Megxit όπως και η συνέντευξη- βόμβα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν στη «πάπισσα» της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρει, τους αποξένωσε από την βρετανική βασιλική οικογένεια.

Όμως, πριν την αναχώρηση του δούκα του Σάσεξ για την Καλιφόρνια όπου έχει εγκατασταθεί μόνιμα με την οικογένειά του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας πήρε την πρωτοβουλία να φέρει πιο κοντά τα παιδιά του. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το μεγάλο ερώτημα είναι, εάν μετά από αυτή τη συνάντηση, ο Χάρι θα παραμείνει στη Βρετανία έως την Τετάρτη για τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ ή αν θα αποχωρήσει σήμερα με προορισμό τις ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά, πάντως, τα γενέθλια της γιαγιάς του θα είναι τα πιο μοναχικά καθώς δεν θα έχει δίπλα της το στήριγμά της, Δούκα του Εδιμβούργου, με τον οποίο ήταν αχώριστοι επί 73 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τριετής σχέση που έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ και άφησε κληρονομιά μια λατρεμένη κομεντί

Celebrity Stories 31.01.2026
Το Χόλιγουντ τους λάτρεψε, εκείνοι έζησαν τον έρωτα και τον χωρισμό χωρίς δράματα

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social Χτες
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social Χτες
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz Χτες
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid Χτες
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα

Παντρεύτηκε ο επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος με 27χρονη Κολομβιανή

Tabloid Χτες
Ο επιχειρηματίας υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Σουζάνα Λόπεζ Βελάσκεζ

Χρήστος Κούτρας για το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία: «Χάθηκαν 7 νέα παιδιά, καλό θα είναι να το βουλώνουμε καμιά φορά»

TV Buzz Χτες
«Ξεχωρίστε την ομάδα, ξεχωρίστε τα πάντα, κρατήστε και ας κρατήσουμε όλοι μας ότι χάθηκαν εφτά νέα παιδιά»

Φαίη Ξυλά: «Έβαζα καπέλο και παρακολουθούσα τον γιο μου για να δω πού θα πάει»

Tabloid Χτες
«Θα με ακούσει τώρα, αυτό να κοπεί, δεν πρέπει να το δει το παιδί μου», είπε με χιούμορ η ηθοποιός