E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «δεν χρωστάω τίποτα»

Αποκαλυπτικός, ήταν ο Νίκος Μουτσινάς την ημέρα της πρεμιέρας του

Δημοσίευση 15/9/2020 | 13:55

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «δεν χρωστάω τίποτα»

"Είναι πολύ προσωπική υπόθεση όλο αυτό. Δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ δεν περίμενα κάτι. Γενικά δεν περιμένω κάτι", λέει ο Νίκος Μουτσινάς.

Αποκαλυπτικός, ήταν ο Νίκος Μουτσινάς την ημέρα της πρεμιέρας του, όποτε και φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Έλενας Κώνστα «Number 1 Radioshow”. O δημοφιλής παρουσιαστής που ξεκίνησε πολύ δυναμικά στα ποσοστά τηλεθέασης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Ιωάννα Μαλέσκου, για την περίφημη δήλωσή της «δεν χρωστώ σε κανέναν τίποτα».

«Αυτά είναι πολύ πάρα-δώσε και πολύ της στιγμής. Δεν ξέρω αν ευθύνομαι εγώ ακριβώς για το ότι έχει η Ιωάννα εκπομπή στον ΣΚΑΙ, επειδή σχολιάζω πάρα πολλά πρόσωπα στη Χρυσή Τηλεόραση και δεν έχουν πάρει όλα εκπομπή. Εγώ έκανα αυτό που ήθελα να κάνω για την εκπομπή μου και από εκεί και πέρα το κανάλι, έκανε ότι ήθελε για το κανάλι», δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ένιωσες κάπως με τη συγκεκριμένη απάντηση της Ιωάννας;

«Δεν είχα ανοίξει λογαριασμό για να αισθανθώ κάπως. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να σχολιάζω ένα πρόσωπο στη Χρυσή Τηλεόραση. Σχολιάζω πάρα πολλά, άρα δεν περιμένεις και κάτι. Δεν το κάνεις επειδή περιμένεις κάτι. Άμα περιμένεις κάτι από τους άλλους, είσαι ήδη χαμένος. Γιατί, έχεις δώσει τη δύναμή σου στον άλλον και άμα δεν σου δώσει αυτό που θέλεις, αισθάνεσαι αδύναμος».

Φαντάζομαι, το ρωτάει σε αντιδιαστολή πχ με την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είχε δηλώσει πως χρωστάει πολλά πχ. στον Θέμο Αναστασιάδη…

«Κοίταξε να δεις, έχει να κάνει με το τι πιστεύεις για τον εαυτό σου και το πόσο έχεις ανδρώσει τον εαυτό σου να είναι δυνατός και το πως θέλεις να πλασαριστείς. Είναι πολύ προσωπική υπόθεση όλο αυτό. Δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ δεν περίμενα κάτι. Γενικά δεν περιμένω κάτι. Άμα έρθει, ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ πολύ, άμα δεν έρθει ευγνωμοσύνη πάλι, μεγάλη μου χαρά. Δεν ανοίγω παρτίδες. Είναι η αλήθεια. Χειριζόμαστε τον εαυτό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ τον δικό μου, η Ιωάννα τον δικό της, εσύ τον δικό σου, η Έλενα τον δικό της. Δεν έχει να κάνει με εμένα αυτό το πράγμα. Δεν αισθάνθηκα κάτι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Critics Choice Awards: Οι καλοντυμένες του κόκκινου χαλιού

Tabloid 05.01.2026
Η τελετή άνοιξε επίσημα τη σεζόν των βραβείων, φέρνοντας στον ίδιο χώρο ηθοποιούς, σκηνοθέτες και δημιουργούς από τον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης

Η Μαρία Νικόλτσιου για πρώτη φορά: «Έκανα τις ενέσεις που όλοι κάνουν και έχασα 15 κιλά»

TV Buzz 05.01.2026
Ποδαρικό στην εκπομπή «Happy Day» έκανε η Μαρία Νικόλτσιου τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου.

Παπαδάκης – Συγκλονισμένος ο Μικρούτσικος: «Είναι αδόκητος για μένα αυτός ο θάνατος»

TV Buzz 05.01.2026
Συγκλονισμένος εμφανίστηκε σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Λιάγκας για Παπαδάκη: «Μεταφέρθηκε νεκρός στο Λαϊκό! Ήταν μπαμ και κάτω»

TV Buzz 05.01.2026
«Πρώτη φορά το λέω αυτό, δεν ήθελα να το πω ποτέ, μου έλεγε ότι είμαι ο διάδοχός του και ότι μόνο εγώ θα μπορούσα να το κάνω»

Τάσος Αρνιακός: Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι πια κοντά μας

TV Buzz 05.01.2026
Ιδιαίτερα φορτισμένος εμφανίστηκε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1

Ανησυχία για τον Morrissey: Ακύρωσε την πρώτη συναυλία του 2026

Tabloid 05.01.2026
Προβληματισμός για την υγεία του

Aπίστευτη ερωτική εξομολόγηση στα βραβεία Critics Choice Awards

Tabloid 05.01.2026
«Σ’ αγαπώ, δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσένα»

Μίκι Ρουρκ: Καμπάνια οικονομικής στήριξης για τον ηθοποιό μετά την απειλή έξωσης από το σπίτι του

Tabloid 05.01.2026
Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 46.981 δολάρια στο GoFundMe με στόχο τις 100.000

Κατερίνα Βρανά: Έχασα μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς μου, όταν έμεινα ανάπηρη

Social 05.01.2026
Δεν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση με πριν, εξήγησε η stand-up comedian

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Λονδίνο, στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Tabloid Χτες
Το ταξίδι μετά την έλευση του νέου έτους και το μήνυμα για τη νέα αρχή που έρχεται