E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «δεν χρωστάω τίποτα»

Αποκαλυπτικός, ήταν ο Νίκος Μουτσινάς την ημέρα της πρεμιέρας του

Δημοσίευση 15/9/2020 | 13:55

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «δεν χρωστάω τίποτα»

"Είναι πολύ προσωπική υπόθεση όλο αυτό. Δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ δεν περίμενα κάτι. Γενικά δεν περιμένω κάτι", λέει ο Νίκος Μουτσινάς.

Αποκαλυπτικός, ήταν ο Νίκος Μουτσινάς την ημέρα της πρεμιέρας του, όποτε και φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Έλενας Κώνστα «Number 1 Radioshow”. O δημοφιλής παρουσιαστής που ξεκίνησε πολύ δυναμικά στα ποσοστά τηλεθέασης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Ιωάννα Μαλέσκου, για την περίφημη δήλωσή της «δεν χρωστώ σε κανέναν τίποτα».

«Αυτά είναι πολύ πάρα-δώσε και πολύ της στιγμής. Δεν ξέρω αν ευθύνομαι εγώ ακριβώς για το ότι έχει η Ιωάννα εκπομπή στον ΣΚΑΙ, επειδή σχολιάζω πάρα πολλά πρόσωπα στη Χρυσή Τηλεόραση και δεν έχουν πάρει όλα εκπομπή. Εγώ έκανα αυτό που ήθελα να κάνω για την εκπομπή μου και από εκεί και πέρα το κανάλι, έκανε ότι ήθελε για το κανάλι», δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ένιωσες κάπως με τη συγκεκριμένη απάντηση της Ιωάννας;

«Δεν είχα ανοίξει λογαριασμό για να αισθανθώ κάπως. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να σχολιάζω ένα πρόσωπο στη Χρυσή Τηλεόραση. Σχολιάζω πάρα πολλά, άρα δεν περιμένεις και κάτι. Δεν το κάνεις επειδή περιμένεις κάτι. Άμα περιμένεις κάτι από τους άλλους, είσαι ήδη χαμένος. Γιατί, έχεις δώσει τη δύναμή σου στον άλλον και άμα δεν σου δώσει αυτό που θέλεις, αισθάνεσαι αδύναμος».

Φαντάζομαι, το ρωτάει σε αντιδιαστολή πχ με την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είχε δηλώσει πως χρωστάει πολλά πχ. στον Θέμο Αναστασιάδη…

«Κοίταξε να δεις, έχει να κάνει με το τι πιστεύεις για τον εαυτό σου και το πόσο έχεις ανδρώσει τον εαυτό σου να είναι δυνατός και το πως θέλεις να πλασαριστείς. Είναι πολύ προσωπική υπόθεση όλο αυτό. Δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ δεν περίμενα κάτι. Γενικά δεν περιμένω κάτι. Άμα έρθει, ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ πολύ, άμα δεν έρθει ευγνωμοσύνη πάλι, μεγάλη μου χαρά. Δεν ανοίγω παρτίδες. Είναι η αλήθεια. Χειριζόμαστε τον εαυτό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ τον δικό μου, η Ιωάννα τον δικό της, εσύ τον δικό σου, η Έλενα τον δικό της. Δεν έχει να κάνει με εμένα αυτό το πράγμα. Δεν αισθάνθηκα κάτι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέφανος Κωνσταντινίδης και Έλενα Πολυκάρπου «αρπάχτηκαν» στον αέρα

TV Buzz 27.01.2026
«Μην το κάνεις αυτό, ρε Έλενα» – «Μην χτυπάς το χέρι στο τραπέζι»

Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Tabloid 27.01.2026
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας Θάνος Χατζόπουλος ήταν μαζί για 16 μήνες

Χώρισε η Bella Hadid

Tabloid 27.01.2026
Οριστικό τέλος για το μοντέλο και τον καουμπόι σύντροφό της, Αντάν Μπανουέλος

O Θοδωρής Μαραντίνης εντάσσεται στο δυναμικό του ΡΥΘΜΟΥ 9.49!

Media 27.01.2026
Ο Θοδωρής μπαίνει στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού κι έρχεται στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 9.49 για μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική!

Ο Βενσάλ Κασέλ πιάστηκε να χαζεύει τα πόδια της Κάρλα Μπρούνι

Tabloid 27.01.2026
Δίπλα στον Γάλλο ηθοποιό ήταν η σύντροφός του, Νάρα Μπαπτίστα - Δείτε το βίντεο

Τσιμτσιλή για Μουτσινά: «Έχει βγάλει πολλά χρήματα από την τηλεόραση! Δηλαδή κλαίνε οι χήρες…»

Tabloid 27.01.2026
Όσα είπε μετά τις δηλώσεις Μουτσινά για την τηλεόραση

MasterChef: Οι δύο πρώτοι παίκτες που αποχώρησαν και η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Media 27.01.2026
«Μία κακή ημέρα μπορεί δυστυχώς να σας κοστίσει τη θέση σας στον διαγωνισμό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο σεφ