E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «δεν χρωστάω τίποτα»

Αποκαλυπτικός, ήταν ο Νίκος Μουτσινάς την ημέρα της πρεμιέρας του

Δημοσίευση 15/9/2020 | 13:55

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «δεν χρωστάω τίποτα»

"Είναι πολύ προσωπική υπόθεση όλο αυτό. Δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ δεν περίμενα κάτι. Γενικά δεν περιμένω κάτι", λέει ο Νίκος Μουτσινάς.

Αποκαλυπτικός, ήταν ο Νίκος Μουτσινάς την ημέρα της πρεμιέρας του, όποτε και φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Έλενας Κώνστα «Number 1 Radioshow”. O δημοφιλής παρουσιαστής που ξεκίνησε πολύ δυναμικά στα ποσοστά τηλεθέασης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην Ιωάννα Μαλέσκου, για την περίφημη δήλωσή της «δεν χρωστώ σε κανέναν τίποτα».

«Αυτά είναι πολύ πάρα-δώσε και πολύ της στιγμής. Δεν ξέρω αν ευθύνομαι εγώ ακριβώς για το ότι έχει η Ιωάννα εκπομπή στον ΣΚΑΙ, επειδή σχολιάζω πάρα πολλά πρόσωπα στη Χρυσή Τηλεόραση και δεν έχουν πάρει όλα εκπομπή. Εγώ έκανα αυτό που ήθελα να κάνω για την εκπομπή μου και από εκεί και πέρα το κανάλι, έκανε ότι ήθελε για το κανάλι», δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ένιωσες κάπως με τη συγκεκριμένη απάντηση της Ιωάννας;

«Δεν είχα ανοίξει λογαριασμό για να αισθανθώ κάπως. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να σχολιάζω ένα πρόσωπο στη Χρυσή Τηλεόραση. Σχολιάζω πάρα πολλά, άρα δεν περιμένεις και κάτι. Δεν το κάνεις επειδή περιμένεις κάτι. Άμα περιμένεις κάτι από τους άλλους, είσαι ήδη χαμένος. Γιατί, έχεις δώσει τη δύναμή σου στον άλλον και άμα δεν σου δώσει αυτό που θέλεις, αισθάνεσαι αδύναμος».

Φαντάζομαι, το ρωτάει σε αντιδιαστολή πχ με την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είχε δηλώσει πως χρωστάει πολλά πχ. στον Θέμο Αναστασιάδη…

«Κοίταξε να δεις, έχει να κάνει με το τι πιστεύεις για τον εαυτό σου και το πόσο έχεις ανδρώσει τον εαυτό σου να είναι δυνατός και το πως θέλεις να πλασαριστείς. Είναι πολύ προσωπική υπόθεση όλο αυτό. Δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ δεν περίμενα κάτι. Γενικά δεν περιμένω κάτι. Άμα έρθει, ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ πολύ, άμα δεν έρθει ευγνωμοσύνη πάλι, μεγάλη μου χαρά. Δεν ανοίγω παρτίδες. Είναι η αλήθεια. Χειριζόμαστε τον εαυτό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ τον δικό μου, η Ιωάννα τον δικό της, εσύ τον δικό σου, η Έλενα τον δικό της. Δεν έχει να κάνει με εμένα αυτό το πράγμα. Δεν αισθάνθηκα κάτι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι κάνει σήμερα η καλλονή των 70s, Jaclyn Smith

Tabloid 18.11.2025
Παραμένει τόσο ωραία όσο τότε!

Δε θα πιστέψεις ποια θρυλική σταρ των ’80s εντοπίστηκε αγνώριστη στο L.A. – Τη θυμάσαι;

Tabloid 18.11.2025
Η σταρ των ’80s που μεγάλωσε… αλλά παραμένει ICON!

41χρονος χούλιγκαν ζει από τα λεφτά που κέρδισε στο Euromillions

Παράξενα Χτες
Συμφωνεί ότι δεν τα αξίζει, αλλά «η ζωή δεν είναι δίκαιη»

Γιατί τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον δεν έλαβαν ποτέ την κληρονομιά των 85 εκατ. δολαρίων

Tabloid Χτες
Η Πάρις Τζάκσον υφίσταται νομικό πλήγμα στη μάχη για την περιουσία του πατέρα της

Επική ατάκα της Ντακότα Τζόνσον προς Λάνθιμο: «Ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι ηθοποιοί πέρα από την Έμα Στόουν»

Celebrity Stories Χτες
Η ηθοποιός πρότεινε με έναν ιδιαίτερα «παιχνιδιάρικο» τρόπο να ενταχθεί στο καστ του επόμενου πρότζεκτ του Έλληνα σκηνοθέτη

O Yungblud σταματά την περιοδεία του λόγω προβλημάτων υγείας: «Αυτή τη φορά πρέπει να το πάρω στα σοβαρά»

Tabloid Χτες
Κάποιες εξετάσεις που έκανε έδειξαν ανησυχητικά σημάδια

Δάφνη Μπόκοτα για Πολυτεχνείο: «Θυμάμαι χέρια που έβγαιναν από τα παράθυρα για να πάρουν τρόφιμα»

Tabloid Χτες
Με αφορμή την 52ο επέτειο του Πολυτεχνείου, σήμερα Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, η Δάφνη Μπόκοτα εξιστόρησε τη δική της εμπειρία από εκείνη τη μέρα, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα