ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ
E-Agenda

«Ο θησαυρός του Βιβλιοπόντικα»στην παιδική σκηνή του Fargani Art

Ελάτε για να ανακαλύψουμε όλοι μαζί τη μαγεία των βιβλίων και το θησαυρό, που κρύβεται μέσα σε αυτά!

Δημοσίευση 14/12/2017 | 15:16

«Ο θησαυρός του Βιβλιοπόντικα»στην παιδική σκηνή του Fargani Art
ΣΕΡΡΕΣ
Ημερομηνίες: από 11/11/2017 έως 17/12/2017
ΝΟE 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
ΔΕΚ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ωρα προσέλευσης: 17:30
Διάρκεια: -360 λεπτά

από 6 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

‘Το βιβλίο το κρύβεις στην αγκαλιά σου, το ποτίζεις με το άρωμά σου, το σφραγίζεις με τα δάκρυά σου, το ζωγραφίζεις με τα χρώματά σου, μέχρι που το τρως από τη χαρά σου!’

 Το Θέατρο Του Βορρά και η Kolossaion Productions παρουσιάζουν την μουσική διαδραστική παράσταση ‘Ο Θησαυρός του Βιβλιοπόντικα’ στην παιδική σκηνή του Fargani Art.

Το παραμύθι του βραβευμένου συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλου  σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Μπίλιως Κωνσταντοπούλου

Από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στο Φαργκάνη Art

Καθημερινά παραστάσεις για σχολεία .

Λίγα λόγια για το έργο

Ένας παλιός θρύλος λέει ότι το πρώτο κορίτσι σε κάθε γενιά της οικογένειας της Τίτας Γραβιέρας είναι προικισμένο με ιδιαίτερα χαρίσματα, αρκεί ο πατέρας του να ανακαλύψει τον θησαυρό που του ταιριάζει. Ο Βιβλιοπόντικας λοιπόν, μόλις απoκτά τρίτο παιδάκι, κοριτσάκι, πρέπει να ψάξει να βρει τον θησαυρό του! Ξεκινά την αναζήτηση από τη Βιβλιοθήκη!

Μπαίνει στα πιο νόστιμα βιβλία που είχε φάει... με τα μάτια! Συναντά τον Παπαγκένο, ταξιδεύει στον πλανήτη του Μικρού Πρίγκιπα, τραγουδά με το Αηδόνι του Αυτοκράτορα. Συναντά τον Πινόκιο αλλά και τον παπουτσωμένο γάτο και μαθαίνει να ξιφομαχεί από τους Τρείς Σωματοφύλακες! Η Τίνκερ Μπελ τελικά τον βοηθά να μάθει πού είναι ο θησαυρός!

Θα ξεγελάσει τον Χουκ, που είναι στην προηγούμενη σελίδα; Θα καταφέρει να ανοίξει το σεντούκι και ποιός θα είναι ο Θησαυρός που θα ανακαλύψει σε αυτό;

Μια απολαυστική παράσταση, πλημμυρισμένη με μουσική, τραγούδι και χορό!

Ένα θεότρελο κυνήγι θησαυρού, στο οποίο όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών θα βοηθήσουν τον Βιβλιοπόντικα να βρει τον Θησαυρό!

Ελάτε για να ανακαλύψουμε όλοι μαζί τη μαγεία των βιβλίων και το θησαυρό, που κρύβεται μέσα σε αυτά!

 

Σκηνοθετικό σημείωμα

Ο αγαπημένος λογοτεχνικός ήρωας των παιδιών ο Βιβλιοπόντικας, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι .Το παραμύθι αυτό του Βαγγέλη Ηλιόπουλου μέσα από τις περιπέτειες του Βιβλιοπόντικα δεν αναδεικνύει μόνο την αξία των βιβλίων .Δίνει και σαφή μηνύματα στα παιδιά για την σημασία της οικογένειας , την αγάπη μεταξύ των μελών της , την φιλία και την αλληλεγγύη .Μια ιστορία που αποδεικνύει πως όποιος προσπαθεί , πάντα κατορθώνει να πετύχει το στόχο του .Με χιούμορ αλλά και συγκίνηση , τα παιδιά θα περιπλανηθούν στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών και παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες θα ανακαλύψουν τον πιο μαγικό Θησαυρό!

 

Λίγα λόγια για το συγγραφέα :

Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε Παιδαγωγικά και Θεολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Από το 1984 εργάζεται στην πρωτοβάθμια ιδιωτική εκπαίδευση. Το 1995 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο για παιδιά.

Το 1997 κυκλοφόρησε το βιβλίο «Ο Τριγωνοψαρούλης» (Εκδόσεις Πατάκη). Το διαφορετικό ψάρι έγινε ο πιο γνωστός έλληνας σύγχρονος λογοτεχνικός ήρωας. Από τότε ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος έχει γράψει περισσότερα από πενήντα βιβλία για παιδιά και νέους. Πολλά από αυτά έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορούν και σε άλλες χώρες. Βιβλία του έχουν τιμηθεί με βραβεία και επαίνους.

Το 2013 ανακηρύχθηκε από την Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. Αγγελιαφόρος Ψυχικής Υγείας στα σχολεία. Από το 1994 είναι μέλος του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ - Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, του οποίου υπήρξε πρόεδρος από το 2008 εως το 2015. Σήμερα συντονίζει την ομάδα Ακτιβιστών Αναγνωστών.

Είναι υποψήφιος για το διεθνές βραβείο Astrid Lindgren 2017 μετά από πρόταση του Κυπριακού Τμήματος της ΙΒΒΥ.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στάχτες

Χτες
ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΝαπό 22/03 έως 10/0510

Η βασίλισσα του ρεμπέτικου Ρόζα Εσκενάζυ

Πριν 3 μέρες
ΘΕΑΤΡΟ ΣΟΦΟΥΛΗαπό 08/05 έως 23/0512

Stand ‑ up comedy night

Πριν 5 μέρες
ΠΟΛΙΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ26/0310

Η «Κουβέρτα» της Χρύσας Κατσαρίνη στο Μαρκόπουλο

Πριν 5 μέρες
ΔΗΜ. ΚΙΝΦΟΣ ΑΡΤΕΜΙΣ22/0410

«Οι εχθροί», μια ερωτική ιστορία

Πριν 5 μέρες
Ε.Μ.Σ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝαπό 25/03 έως 30/04

Το στρίψιμο της Βίδας του Henry James στο θέατρο Ανεσις

Πριν 5 μέρες
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΣΙΣαπό 03/04 έως 23/05

Ευριπίδου Αλκηστη στο θέατρο Ανετον

Πριν 5 μέρες
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΤΟΝαπό 12/05 έως 14/051

Γιορτάστε την παγκόσμια ημέρα χορού στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης

Πριν 1 εβδομάδα
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣαπό 29/04 έως 06/0515

Ακρως συμπαντικό στην Πάτρα

Πριν 1 εβδομάδα
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ23/0415

Οι σκηνές από ένα γάμο

Πριν 1 εβδομάδα
ΔΘΠ - ΣΚΗΝΗ ΩΜΕΓΑαπό 20/04 έως 04/0614

Ο «ταξιδιώτης» στο Tempus Verum

Πριν 1 εβδομάδα
TEMPUS VERUM ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣαπό 24/03 έως 26/0321

Γραμμή υποστήριξης

Πριν 1 εβδομάδα
ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΝαπό 23/03 έως 06/045
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.