E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και οι Otherview στο Fantasia

Υπόσχονται έναν χειμώνα γεμάτο μουσική, χορό και διασκέδαση

Δημοσίευση 25/9/2017 | 18:37

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και οι Otherview στο Fantasia

Μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο Fantasia από Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου! Μαζί του οι Otherview, ο Κωνσταντίνος Κουφός, η Josephine και στα decks ο DJ Λάχανος.

Ημέρες Λειτουργίας Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή
Πρεμιέρα 1/9/2017
Ώρα έναρξης προγράμματος 23:30
Διεύθυνση / Χάρτης Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό, 167 77
Είσοδος με ποτό 15€
Τιμές Φιάλης / Μπουκάλι από 160€ ανά 4 άτομα ( Φοιτητική κράτηση Παρ. 120€ - Σάβ. 130€ - Κυρ. 110€ / 6 άτομα)
Τηλέφωνο / Κρατήσεις 211 7702001

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποτελεί το next big thing της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Ο νεαρός τραγουδιστής από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, απέδειξε ότι η κορυφή του ανήκει. Για άλλη μία σεζόν θα βρίσκεται στο Fantasia Live από τις αρχές Σεπτεμβρίου και για το χειμώνα 2017-2018.

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Βοτανικός στο πλευρό της Άννας Βίσση το 2005 και την αμέσως επόμενη σεζόν βρέθηκε στο Φως με το Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου. Στη συνέχεια ανηφόρησε στη Θεσσαλονίκη με το Νίκο Κουρκούλη και τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Odeon! Το 2008 έκανε το πρώτο του δισκογραφικό βήμα με το δίσκο "Όλα θα αλλάξουν"¨και πραγματικά από εκείνη τη στιγμή όλα άλλαξαν στην καριέρα του.

Ο ένας δίσκος έφερε τον άλλο, η μία επιτυχία διαδέχθηκέ την άλλη, οι συνεργασίες του με κορυφαίους τραγουδιστές όπως ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Νίκος Βέρτης συνεχίστηκαν, ώσπου έφθασε στο σημείο να αναλάβει πρώτο ρόλο στο κέντρο Ποσειδώνιο έχοντας κυκλοφορήσει και το δίσκο με τίτλο "¨Παιδί γενναίο" που αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό. Φθάνοντας στο 2016 και έχοντας αναλάβει το Fantasia Live, κυκλοφόρησε ένα δίσκο που έχει αφήσει το στίγμα του από τις τεράστιες επιτυχίες με τίτλο "Όσα νιώθω".

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τον Πέτρο Ιακωβίδη καθήλωσαν το κοινό τον προηγούμενο χειμώνα, έκαναν προθέρμανση για το καλοκαίρι και τώρα ο αγαπημένος μας τραγουδιστής μαζί με το συγκρότημα Otherview, τον Κωνσταντίνο Κουφό και την εκρηκτική Josephine θα κερδίσουν άλλο ένα στοίχημα που έχουν μπροστά τους.

Το συγκρότημα Otherview, βρίσκεται εδώ και αρκετά χρόνια στις πρώτες επιλογές των σχημάτων που δημιουργούνται στα ελληνικά κέντρα διασκέδασης. Μια πολύ σημαντική αλλαγή που συντελέστηκε ήταν η προσθήκη της λαμπερής Έλενας Τσαγκρινού στα φωνητικά, που πραγματικά έδωσε τεράστια ώθηση στο συγκρότημα.

Το χειμώνα πραγματοποίησαν μια καταπληκτική σεζόν με τις Μέλισσες στο Box Club, που ανέβασε τις μετοχές τους στα ύψη. Ξεκίνησαν την κυκλοφορία του πρώτου digital single το 2009 σε συνεργασία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη στο τραγούδι "Είσαι εδώ", συνέχισαν το 2011 με το "I'm the one" αλλά σημείωσαν και τεράστιες συνεργασίες με ονόματα της διεθνούς σκηνής όπως οι Akcent, Chris Willis και Max Zotti.

Ο Κωνσταντίνος Κουφός (Personas), εμφανίστηκε ξαφνικά με ένα τραγούδι με τίτλο "Η πιο ωραία στην Ελλάδα" που έσπασε κάθε ρεκόρ και ο ίδιος απέκτησε τεράστια αναγνωρισιμότητα. Μετά από την επιτυχία αυτή βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών και βήμα βήμα προσπαθεί να χτίσει την καριέρα του. Το 2016 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Μετρώ αντίστροφα", που και αυτό έγινε επιτυχία και προς το τέλος του έτους βρέθηκε πάλι στο Κέντρο Αθηνών, αλλά αυτή τη φορά με το Σάκη Ρουβά, την Πάολα και την Τάμτα. Αυτή τη σεζόν αλλάζει στέγη και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το σχήμα κλείνει με την εκρηκτική Josephine, η οποία εμφανίστηκε πριν λίγα χρόνια στο τραγούδι και έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Το χειμώνα ήταν στο Box Club, βρέθηκε στα Mad Video Music Awards και τώρα θα συνεχίσει τη σεζόν στο Fantasia δίνοντας τη φρεσκάδα και τη γοητεία που χρειάζεται το σχήμα!

Fantasia Αργυρός θα είναι η κατάληξη για το φετινό χειμώνα. Από 1η Σεπτεμβρίου ξεκινάει το σχήμα και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλιακή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανακοίνωση προβολών Horrorant Film Festival 2024!

Σινεμά Χτες
ΕΛΙΖΕαπό 18/04 έως 28/047

Έρχεται το Hobby Festival 2024

Cityλάιφ Προχτές
ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΟΣΥαπό 26/04 έως 28/04

Flea Market

Cityλάιφ Προχτές
ΔΕΘ - HELEXPOαπό 27/04 έως 28/04

#JobDay Δήμου Παύλου Μελά

Cityλάιφ 22.04.2024
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ26/04

Vinyl Market

Cityλάιφ 21.04.2024
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 26/04 έως 28/04

Η Πεντάμορφη και το Τέρας ‑ Κλασικό Μπαλέτο

Θέατρο+Χορός 19.04.2024
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΘΕΑΤΡΟΝ ΑΙΘ. ΑΝΤΙΓΟΝΗαπό 17/05 έως 19/0515

In‑Edit Countdown

Σινεμά 16.04.2024
ΣΙΝΕΜΑ ΒΑΚΟΥΡΑαπό 17/04 έως 27/046