E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

REWORKS FESTIVAL 2022: Ο μεγάλος φεστιβαλικός θεσμός επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Με την υποστήριξη του E-Radio.gr

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/9/2022 | 16:54

REWORKS FESTIVAL 2022: Ο μεγάλος φεστιβαλικός θεσμός επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε ξανά!

Από το 2005 ο Σεπτέμβρης έχει ταυτιστεί στο μυαλό όλων μας με το reworks. Ρυθμός, ένταση, χαμόγελα, παλμός, όλα όσα χαρακτηρίζουν την εμπειρία του reworks, επιστρέφουν και πάλι!

Η Θεσσαλονίκη γίνεται ένα με τις χιλιάδες επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο και μετατρέπεται σε κέντρο αστικού πολιτισμού, κατακλυζόμενη από μουσική, χρώματα και φυσικά… reworkers!

Όλα όσα αγαπάμε, όλα όσα μας ενώνουν επιστρέφουν τον Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη. Ήρθε ξανά η ώρα να χορέψουμε, να χαμογελάσουμε και φυσικά να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις μέσα από την πιο συναρπαστική φεστιβαλική εμπειρία για 18η χρονιά!

Reworks Festival 2022 - Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει ξανά

Προσδοκώντας να επεκτείνει τους μουσικούς ορίζοντες καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της σύγχρονης μουσικής, το Reworks ετοιμάζει ένα lineup το οποίο περιλαμβάνει ανερχόμενους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αγαπημένα acts και παγκοσμίου φήμης headliners

𝗔𝗱𝗮𝗻𝗮 𝗧𝘄𝗶𝗻𝘀 / 𝗔𝗱𝗿𝗶𝗮𝘁𝗶𝗾𝘂𝗲 / 𝗔𝗹𝗽𝗵𝗮 𝗦𝗲𝗰𝘁 / 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗮𝘀 𝗔𝘁𝗵𝗶𝗻𝗲𝗼𝘀 / 𝗔𝗻𝗳𝗶𝘀𝗮 𝗟𝗲𝘁𝘆𝗮𝗴𝗼 / 𝗔𝗿𝗞𝗜 / 𝗕𝗲𝗻 𝗞𝗹𝗼𝗰𝗸  𝗕𝗼𝘆𝘀’ 𝗦𝗵𝗼𝗿𝘁𝘀 / 𝗗𝗮𝗿𝗶𝗮 𝗞𝗼𝗹𝗼𝘀𝗼𝘃𝗮 / 𝗗𝗶𝘅𝗼𝗻 / 𝗘𝗵𝗼𝗵𝗿𝗼𝗺𝗮 / 𝗘𝘃𝗲𝗿𝗹𝘆𝗻 𝗜𝗻𝗻𝗲𝗹𝗹𝗲𝗮 / 𝗜𝘀𝗼𝗻 / 𝗝𝘂𝗹𝗶𝗲 / 𝗞𝗮𝘀:𝘀𝘁  𝗞𝗹𝗮𝗻𝗴𝗸𝘂𝗲𝗻𝘀𝘁𝗹𝗲𝗿 / 𝗟𝗲𝗯𝗮𝗻𝗼𝗻 𝗛𝗮𝗻𝗼𝘃𝗲𝗿 / 𝗠𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗮 / 𝗠𝗮𝗻𝗼𝗟𝗲 𝗧𝗼𝘂𝗴𝗵 / 𝗠𝗮𝘀𝘀𝗮𝗻𝗼 / 𝗠𝗮𝘅 𝗖𝗼𝗼𝗽𝗲𝗿 / 𝗠𝗲𝗹𝗼𝗱𝗶𝘀𝗲  𝗠𝗶𝗻𝘂𝘀 & 𝗭𝗶𝗮𝗻𝗼𝘀 / 𝗠𝗼𝗺𝗲𝗿𝘆 / 𝗡𝗶𝗻𝗮 𝗞𝗿𝗮𝘃𝗶𝘇 / 𝗢𝗹𝘆𝗺𝗽𝗲 / 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰𝗲𝗕𝗮̈𝘂𝗺𝗲𝗹 / 𝗣𝗶𝗻𝗸.𝘄𝗮𝘃 / 𝗥𝗼𝗶 𝗣𝗲𝗿𝗲𝘇 / 𝗦𝗰𝗼𝘁𝗗𝗲𝗰𝗵 / 𝗦𝗼𝗹𝗼𝗺𝘂𝗻 / 𝗧𝗶𝗴𝗲𝗿𝗵𝗲𝗮𝗱 / 𝗨𝗻𝗶𝗰𝗸𝘂

Visuals: Minimalism Quantum

Αναλυτικά το πρόγραμμα, τα εισιτήρια και όλες οι πληροφορίες στο www.reworks.gr

Η μεγάλη πρεμιέρα την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στο Παλατάκι

Η έναρξη του Reworks Festival 2022 έρχεται πιο εντυπωσιακή από ποτέ την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου από τις 17:30 στο Παλατάκι.

Nina Kraviz και Anfisa Letygao. Δύο από τις σπουδαιότερες φυσιογνωμίες της techno ανοίγουν το τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Η μεγάλη πρεμιέρα του reworks… απλά δεν χάνεται.

Free stage στο Ypsilon

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, η δράση μεταφέρεται στο πλακόστρωτο του Ypsilon στο κέντρο της πόλης. Καλεσμένοι ο resident του περίφημου Panorama bar στο βερολίνο, Roi Perez, η Κορεάτισσα με βάση το Τόκιο Machina σε ένα live που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε. Οι Boys’ Shorts ανοίγουν τις δράσεις από τις 17:30, ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα ξεκινάει και το δεύτερο stage στο εσωτερικό του Ypsilon με Ison, Scot Dech και Unickue.

Διπλή δράση την Παρασκευή σε Παλατάκι και Block33

Την Παρασκευή ξεκινάμε από τις 17:00 στο Παλατάκι με Andreas Athineos, τον πιο hot παραγωγό της χρονιάς και περιζήτητο Innellea και φυσικά τον σούπερσταρ Solomun.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα μεταφερόμαστε στο Block33, ένα σημείο στο οποίο έχουμε ζήσει ορισμένες από τις πιο αξέχαστες στιγμές reworks. Patrice Bäumel, Massano, Klangkuenslter, Tigerhead, Olympe, Melodise, Everlyn και Ehohroma σε δυο διαφορετικά stages.

Σάββατο στον πολυχώρο FIX

 Με τρια stages και πλήθος δραστηριοτήτων στον προαύλιο χώρο, η μεγάλη μουσική γιορτή της Θεσσαλονίκης κορυφώνεται το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου. Από τις 22:00 με Alpha Sect και Momery, το πολυαναμενόμενο live της darkwave και post punk μπάντας φαινόμενο, Ledanon Hanover και το φαντασμαγορικό 3D A/V Show του ιδιοφυούς Max Cooper.

Οι αστέρες της ηλεκτρονικής μουσικής, Ben Klock, Dixon, Adriatique, Kas:st, Mano Le Tough, Adana Twins, Daria Kolosova καθώς και local acts όπως ArKI, Julie, Pink.wav συνθέτουν ένα εκρηκτικό lineup στα τρια stages. Το ξημέρωμα μας βρίσκει με το καθιερωμένο closing set του Ison στο Air Stage.

Μια ματιά στο αύριο

Σε κάθε μια από τις 17 χρονιές της ύπαρξής του, το reworks παρουσιάζει πρωτοποριακούς καλλιτέχνες οι οποίοι δημιουργούν στο σήμερα χαράζοντας νέα μονοπάτια για τις τάσεις του αύριο.

Έτσι και το 2022, καταξιωμένες και ανερχόμενες προσωπικότητες της σύγχρονης μουσικής από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο πλανήτη, θα δώσουν και φέτος το παρών σε ένα πρόγραμμα που εκτείνεται σε τέσσερις ημέρες.

Καλύπτοντας ένα ευρύ ηχητικό φάσμα από μοντέρνα κλασική, ambient, jazz και experimental μέχρι house, disco, techno και όχι μόνο, το reworks επιθυμεί να διευρύνει τους ορίζοντες και να συστήσει στο κοινό την παγκόσμια και Ελληνική μουσική του σήμερα και του αύριο.

Η προπώληση συνεχίζεται ενώ απομένει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων REWORKS FULL PASS σε προνομιακή τιμή και ξεχωριστά για κάθε ημέρα.

Ζήσε την πιο συναρπαστική φεστιβαλική εμπειρία. Ζήσε το reworks 2022!

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανακοίνωση προβολών Horrorant Film Festival 2024!

Σινεμά Χτες
ΕΛΙΖΕαπό 18/04 έως 28/047

Έρχεται το Hobby Festival 2024

Cityλάιφ Προχτές
ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΟΣΥαπό 26/04 έως 28/04

Flea Market

Cityλάιφ Προχτές
ΔΕΘ - HELEXPOαπό 27/04 έως 28/04

#JobDay Δήμου Παύλου Μελά

Cityλάιφ 22.04.2024
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ26/04

Vinyl Market

Cityλάιφ 21.04.2024
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 26/04 έως 28/04

Η Πεντάμορφη και το Τέρας ‑ Κλασικό Μπαλέτο

Θέατρο+Χορός 19.04.2024
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΘΕΑΤΡΟΝ ΑΙΘ. ΑΝΤΙΓΟΝΗαπό 17/05 έως 19/0515

In‑Edit Countdown

Σινεμά 16.04.2024
ΣΙΝΕΜΑ ΒΑΚΟΥΡΑαπό 17/04 έως 27/046