E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«SugarBabes magazine»: Το πιο σeξι περιοδικό κυκλοφορεί στα περίπτερα με καλό σκοπό

Χαρίζει πρόσβαση δωρεάν σε πάνω από 90 ταινίες, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/9/2020 | 15:17

«SugarBabes magazine»: Το πιο σeξι περιοδικό κυκλοφορεί στα περίπτερα με καλό σκοπό

Η Ιννα Ιννακι η πρώτη διεθνώς βραβευμένη ηθοποιός ταινιών ενηλίκων που έβγαλε η Ελλάδα, μετά την δημιουργία της δικής της εταιρίας παραγωγής «SugarBabes.tv», όπου έχει εδραιώσει πλέον την παρουσία της ως μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως.

Ηδη μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως βραβευμένων ηθοποιών έχουν λάβει μέρος σε ταινίες της, πολλές υποψηφιότητες για βραβεία σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ ήδη στον πρώτο χρόνο που πορεύτηκε ως σκηνοθέτης και παραγωγός κατέλαβε την 3η θέση παγκοσμίως σε διαγωνισμό ιντερνετικού κολοσσού για την στήριξη γυναικών παραγωγών ταινιών ενηλίκων.

Μετά από την στροφή που έκανε στην παραγωγή ταινιών, και τον εκκωφαντικό θόρυβο που έκανε στα ΜΜΕ στα τέλη του Αυγούστου δίνοντας στην κυκλοφορία την πρώτη υποβρύχια Ελληνική ταινία ενηλίκων, προχωράει σε ένα ακόμα επιχειρηματικό βήμα.

Ο λόγος για την έκδοση του δικού της περιοδικού το «SugarBabes magazine», που ήδη μπορείτε να βρείτε σε όλα τα περίπτερα της χώρας μας. Το περιεχόμενο του περιοδικού απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 και καλύπτει την βιομηχανία ενηλίκων της χώρας μας και όχι μόνο, με συνεντεύξεις, παρουσιάσεις επιχειρήσεων προϊόντων, υπηρεσιών, αλλά και διασκέδασης που δραστηριοποιούν σε αυτό τον τομέα. Ενώ θα βρείτε πλούσια και φωτορεπορτάζ από τις ταινίες της και αφίσα της νέας Ελληνίδας πρωταγωνίστριας Σοφίας Παυλίδη που επέλεξε να προωθήσει μετά τα κάστινγκ που έκανε πέρυσι.

Η Ιννα με την έκδοση του «SugarBababes Magazine» μας δίνει το προνόμιο εκπτωτικών κουπονιών σε διάφορες επιχειρήσεις, αλλά και μια μοναδική προσφορά! Δωρεάν συνδρομή για 1 μήνα στo site του «SugarBabes.tv» και πρόσβαση σε πάνω από 90 ταινίες όπου μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν με τον κωδικό που θα βρείτε στο περιοδικό της. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για καλό σκοπό κάτι που θα γνωστοποιηθεί στη δημοσιότητα πολύ σύντομα από μέρους της μιας και τώρα βρίσκεται στην προετοιμασία και αυτού του εγχειρήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κορίτσια για πάντα: 3 καλοκαιρινές ταινίες για την απόλυτη γυναικοπαρέα

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Το καλοκαίρι είναι για να πίνεις κοκτέιλ με φίλες και να βλέπεις ταινίες

Τα πιο εμβληματικά φορέματα στην ιστορία του κινηματογράφου

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Σου μένουν στο μυαλό για πάντα

5 ταινίες για να νιώσεις το καλοκαίρι στο πετσί σου

E-Daily 3.Left Χτες
Tέλειες για το Σαββατοκύριακο

Επικό βίντεο: Το καστ της «Οδύσσειας» αφηγείται Όμηρο σε δακτυλικό εξάμετρο μέσα σε ένα λεπτό

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το δεκαετές ταξίδι του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα με τους πρωταγωνιστές σε ρόλο... ποιητών

Ποιο πραγματικό πλοίο των Βίκινγκ επέλεξε ο Νόλαν για την «Οδύσσεια» ‑ και γιατί δεν είναι απλώς σκηνικό

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το Draken Harald Hårfagre, ένα λειτουργικό ωκεάνιο longship κατασκευασμένο με παραδοσιακές τεχνικές στη Νορβηγία, πρωταγωνιστεί στο νέο blockbuster του Κρίστοφερ Νόλαν ως το πλοίο του Οδυσσέα.

«Οικία Κοκοβίκου»: Το περίφημο σπίτι της Ελενίτσας και του Αντωνάκη στην Πλάκα, επί της οδού Τριπόδων 32

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το νεοκλασικό κτίριο στην οδό Τριπόδων 32, ένα από τα ελάχιστα σωζόμενα δείγματα παλαιάς αθηναϊκής κατοικίας, αποτέλεσε σκηνικό της αγαπημένης ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

«Οδύσσεια»: Η ταινία του Νόλαν σαρώνει τις κριτικές και χαρακτηρίζεται «ορισμός του έπους»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η κινηματογραφική απόδοση της Οδύσσειας του Ομήρου από τον Σερ Κρίστοφερ Νόλαν αποθεώνεται από κριτικούς παγκοσμίως, με πολλές πεντάστερες κριτικές και χαρακτηρισμούς-ορόσημα.

Ποιος δημιούργησε με AI μια εναλλακτική «Οδύσσεια» και γιατί το κάνει τώρα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Fountain O κυκλοφορεί το «Odysseus: The Fall», μια ταινία 135 λεπτών φτιαγμένη με τεχνητή νοημοσύνη, ακριβώς την ώρα που η υπερπαραγωγή του Νόλαν κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.

Η τελευταία σκηνή της Μάρως Κοντού στη «Γη της Ελιάς»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Μάρω Κοντού, που υποδυόταν τη «Μαρία Αναγνώστου» στη δημοφιλή σειρά, έπαιξε την τελευταία της σκηνή στις 7 Μαΐου 2025.

Το ήξερες; Οι The Cure έχουν μια ιστορία γεμάτη παράξενες συμπτώσεις και απίθανες στιγμές που ελάχιστοι γνωρίζουν

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Από στίχους γραμμένους πάνω σε φακελάκι ζάχαρης μέχρι δύο συναυλίες την ίδια βραδιά, η πορεία των The Cure είναι γεμάτη ιστορίες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία.