Η Ελένη Πέτα και ο Γιάννης Μαθές σε μια «ιδιαίτερη» μουσική περιπλάνηση
Στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα
Δημοσίευση 1/11/2019 | 10:36

ΑΘΗΝΑ - Σφίγγα
Η Ελένη Πέτα , μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της και ο ταλαντούχος ερμηνευτής – συνθέτης Γιάννης Μαθές σε μια «ιδιαίτερη» μουσική περιπλάνηση.
Ένας μουσικός συνεχής «διάλογος» επί σκηνής όπου μια ξενόγλωσση μπόσα νόβα μπλέκεται με μια ελληνική, ένα πορτογαλικό fados με ένα ηπειρωτικό, μια ταραντέλα με ένα θρακιώτικο σκοπό και ρυθμικές μελωδίες του Piazzola που συναντούν την ατμοσφαιρική γοητεία του Χατζιδάκι.
Το Syggένεια πρόject πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος τον Ιούνιο στον κήπο του Μεγάρου στην Αθήνα κι ενθουσίασε όλους όσους βρέθηκαν εκεί.
Με ανανεωμένο «αέρα», οι δύο ερμηνευτές και μαζί με 6 εξαιρετικούς σολίστες συνθέτουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι σε ένα πρόγραμμα που θα μας μαγέψει!
Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος στο μπαρ: 12€ με κρασί ή μπύρα
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
The 80s 90s Christmas Party με τους Μπίγαλη, Μαντώ, Πωλίνα & Δάκη στο Κύτταρο
ΚΥΤΤΑΡΟ LIVEαπό 21/12 έως 04/01
Οι New Model Army γιορτάζουν τα 40 χρόνια πορείας τους στη Θεσσαλονίκη
PRINCIPAL CLUB THEATER28/03
O Αριστοτέλης Ρήγας επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου με το «Τουρλού»
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ - CLUBαπό 30/11 έως 04/01
House Band μαζί με τους Ευρυδίκη και Ησαΐα Ματιάμπα στο Σταυρό του Νότου
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ - CLUBαπό 16/11 έως 04/01
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.