ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
125 εκδηλώσεις σήμερα
E-Agenda

Οι Active Member τον Νοέμβριο στο Piraeus 117 Academy

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Δημοσίευση 17/10/2019 | 16:00

Οι Active Member τον Νοέμβριο στο Piraeus 117 Academy
ΑΘΗΝΑ - Piraeus 117 Academy
Ημερομηνία: 9/11/2019
ΝΟE 2019
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Ωρα προσέλευσης: 21:30

από 880 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πως μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλόμενο ή και βουβό.

Δεκάδες album, περισσότερα από 1500 τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις...

Η μελωδικότητα ήταν πάντα ζητούμενα στην μουσική παραγωγή του B.D.Foxmoor που παράλληλα με τις ψαγμένες λούπες και τους ψηφιακούς ήχους, χρησιμοποιεί έμπειρους μουσικούς για να «χτίσει» το μουσικό χαλί πάνω στο οποίο θα ηχογραφήσει τους στίχους. Βιολί, κιθάρα, πιάνο, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, σαξόφωνο, φυσικά κρουστά... Οι μουσικοί πειραματισμοί ατελείωτοι από έναν άνθρωπο που χωρίς ακαδημαϊκές γνώσεις ξεδιπλώνει από μέσα του πρωτότυπες μελωδίες ...

Οι Active Member όπως δεν τους έχετε ξαναδεί.

To Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 Academy οι Active Member θα μεταφέρουν στη σκηνή όλη τη δημιουργικότητα που υπάρχει στις πρόβες.
Οι μουσικοί συνοδεύουν on stage τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia:
Κιθάρα, τσέλο, μαντολίνο, κοντραμπάσο, ακορντεόν, κρουστά και samples σε απόλυτη σύνδεση μεταξύ τους στήνουν ένα πολύ δυναμικό και πλούσιο σε ηχοχρώματα project, ίσως, μάλιστα, το πιο έντονο και νευρώδες μουσικό project που παρουσίασαν ποτέ.

Αυτήν τη φορά, με το μουσικό πεδίο παλλόμενο και ζωντανό από μουσικούς που όχι απλά κλήθηκαν να παίζουν αλλά κυρίως αγαπούν τα τραγούδια των Active Member εδώ και χρόνια, η ενέργεια του B.D.Foxmoor και της Sadahzinia απογειώνεται λέγοντας ιστορίες με ρίμες... Κάθε τραγούδι είναι σαν να το ακούς από την αρχή καθώς οι λέξεις ακούγονται διαυγείς και καθαρές σαν πρώτη φορά ακόμα κι αν οι μυημένοι το έχουν χαράξει στη καρδιά τους από χρόνια...

Κάνουν ένα οδοιπορικό σε πολύ γνωστά κομμάτια τους και χιλιοτραγουδισμένα από τον κόσμο, ενώ ερμηνεύουν και κομμάτια που σπάνια έχουν ακουστεί στις συναυλίες τους.

Κατάθεση ψυχής αυτοί οι στίχοι με το ζωντανό μελωδικό υπόβαθρο. Ξυπνά μοναδικά συναισθήματα. Τα τραγούδια ακουμπούν και ψιθυρίζουν την ουσία που φτιάχτηκαν κάποτε. Οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

Active Member Δισκογραφία

«Διαμαρτυρία» 1992
«Στην ώρα των σκιών» 1994
«Τομεγάλο κόλπο» 1995
«Από τον τόπο της φυγής» 1996
«Οι μύθοι του βάλτου» 1998
«Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες» 2000
«Live-remix» 2000
«Στον καιρό του αλλόκοτου φόβου» 2001
«Πέρασμα στο ακρόνειρο» 2002
«Fiera» 2004
«Aπό το μεγάλο κόλπο στη Fiera" 2005
«Blah-blasphemy» (cd & dvd) 2005
«Σκιεράτσα» (box 3cd, "Blah-blasphemy 2", "Άπνοια",
"Βαθύσκιωτα") 2006
«Άπ' της φτιάξης μας τα λάθια» 2cd 2009
«Στων βουβών την εσχατιά» 2011
«Αρσενάλι» (2cd) 2012
«Cosmos Alivas» 2014
«Οutro-live» (2cd & dvd) 2015
«Ζαλίκι» (2cd) 2016
«Φρυκτωρία» 2019-2020

Τιμές προπώλησης

A' Φάση Προπώλησης
Online Τιμή: 8,80 ευρώ

Β' Φάση Προπώλησης
Online Τιμή: 11 ευρώ

Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης
www.viva.gr 

Reload
Ακαδημίας 81
Τηλ.: 210 384 1550

Facebook:
https://www.facebook.com/events/689243158256527/?ti=cl 

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Boo Boo Davis τον Απρίλιο στον Βόλο

Πριν 4 εβδομάδες
CAFE SANTAN10/04

Oι θρυλικοί Jethro Tull στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Πριν 5 εβδομάδες
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ10/09

Η Dido τραγουδά για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Πριν 5 εβδομάδες
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ22/06

Οι Godflesh τον Μάρτιο στην Αθήνα

Πριν 12 εβδομάδες
TEMPLE25/04

Το Rockwave Festival 2020 φιλοξενεί τους Deep Purple

Πριν 16 εβδομάδες
TERRA VIBE PARK06/06

Οι Red Hot Chili Peppers έρχονται στην Ελλάδα

Πριν 20 εβδομάδες
ΑΘΗΝΑ05/06

Οι OM ζωντανά στο Piraeus 117 Academy

Πριν 20 εβδομάδες
PIRAEUS 117 ACADEMY27/05

Το Release Athens 2020 παρουσιάζει τους Judas Priest

Πριν 21 εβδομάδες
ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO ΦΑΛΗΡΟ17/07

«Το δέντρο που αγαπούσε» στην Αμαξοστοιχία ‑ Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Πριν 22 εβδομάδες
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦαπό 03/11 έως 12/04
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.