E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Patrice Bäumel καλεσμένος στο πρώτο NON Rooftop party για το 2019

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Την Τετάρτη 22 Μαΐου στην ταράτσα του The Met Hotel

Δημοσίευση 7/5/2019 | 16:57

Ο Patrice Bäumel καλεσμένος στο πρώτο NON Rooftop party για το 2019
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - The Met Rooftop
26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονικη, Tηλέφωνο: 2310017000
https://www.themethotel.gr
https://www.facebook.com/pg/THEMETHOTEL.thessaloniki
Ημερομηνία: 22/05/2019
ΜΑΙ 2019
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031


To καλοκαίρι για πολλούς στην Θεσσαλονίκη σε ότι αφορά την ηλεκτρονική μουσική είναι συνδεδεμένο με ένα μοναδικό concept event το οποίο διοργανώνεται σταθερά εδώ και χρόνια.

Το 2019 και με αφετηρία τον Μάιο το NON Rooftop επιστρέφει και πάλι! Στο ίδιο και καλύτερο σημείο της πόλης φυσικά, το roof garden του The Met Hotel.
Με βάση τους ΝΟΝ residents Ison, Andreas Athineos , ArKi, Future Of Matter και με νέο πρόσωπο τον Symmetric, τα NON Rooftop events προσκαλούν κάθε χρόνο μοναδικούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο σε ένα ευρύ μουσικό φάσμα. Maceo Plex, KiNK, Adriatique, Mano Le Tough, Miss Kittin, Joe Claussell, Osunlade, Ellen Allien, και Tiga είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που μας τίμησαν με τη μουσική τους και κυρίως με την παρουσία τους.

Tι θα συμβεί όμως αυτό το καλοκαίρι;

Tην περασμένη σεζόν χάρισε ένα από τα καλύτερα σετ που ακούστηκαν ποτέ στο NON Rooftop. Και με μια υπέροχη χρονιά στο ενεργητικό του μας οδήγησε στο να τον καλέσουμε και πάλι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του NON Rooftop.

Στο πρώτο ΝΟΝ Rooftop για το 2019, υποδεχόμαστε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες παραγωγούς και DJs των τελευταίων ετών, τον Patrice Bäumel.

Patrice Bäumel

Mε πολλαπλή εμπειρία ως resident των θρυλικών clubs Trouw και Club 11 στο Άμστερνταμ, ο Ολλανδός dj και παραγωγός άρχισε να χτίζει το δικό του μουσικό σύμπαν, προσεγγίζοντας τις συνθέσεις και τα σετ του με μεγαλύτερη δόση αφηγηματικότητας, κατάφερε να δημιουργήσει παραγωγές που οδηγούν τον ήχο του σήμερα.

Με κυκλοφορίες σε αξιοσέβαστα labels όπως Afterlife και Kompakt, έχει αφήσει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, το δικό του μουσικό αποτύπωμα στη σύγχρονη σκηνή. Ρεμίξ σε Depeche Mode και Underword επιβεβαιώνουν συνεχώς το πλούσιο ταλέντο του Ολλανδού. Το single “Glutes” ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα κομμάτια της χρονιάς, ενώ σήμερα αποτελεί μόνιμο μέλος της Afterlife, στα διάφορα event της ανα τον κόσμο.

Ο Bäumel γεμίζει τις παραγωγές και τα dj set του με μια μεταδοτική ενέργεια και αίσθηση περιπέτειας, δημιουργώντας έναν ήχο που ικανοποιεί τόσο το μυαλό όσο και το σώμα. Κομμάτια που αποτελούν σήμα κατατεθέν του ονόματος του, όπως “Surge”, “Glutes”, “Roar”, “Grace” και το ρεμίξ στο “Deep End Thrils” των Cubicolor, είναι τέλεια παραδείγματα αυτής της φιλοσοφίας.

Στο πρώτο NON Rooftop την μουσική επένδυση έρχονται να προσθέσουν ο Ιson λίγο πριν την εμφάνιση του στην Βαρκελώνη και το Nuits Sonores στην Γαλλία αλλά και οι Future Of Matter και ο Symmetric.

Εισιτήρια

Προπώληση: 15€
Στην είσοδο: 20€ *
* Σε περίπτωση που μείνουν διαθέσιμα εισιτήρια μετά την διαδικασία της προπώλησης.

Σημεία Προπώλησης
Online μέσω Ticketmaster: https://bit.ly/2Id2GsF
Πανελλαδικά σε όλα τα καταστήματα Public.

Line Up

  • Patrice Bäumel (Afterlife)
  • Ison (NON)
  • Symmetric (Dynamic Reflection/NON)
  • Future Of Matter (Dynamic Reflection/NON)

Ώρα έναρξης: 17.00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γιάννης Χαρούλης έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Μουσική Προχτές
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ07/0717

Ανακοινώθηκε το Pharmacy & Beauty eCommerce Summit 2025

Cityλάιφ 02.07.2025
ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ01/10

Bob Vylan: «Να διδάξουμε στα παιδιά μας να μιλούν για αλλαγή»

Μουσική 01.07.2025
Λίγες μέρες πριν την εμφάνισή τους στο Release Athens 2025, το electro-punk ντουέτο απαντάει για όσα έγιναν στο Glastonbury

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο

Φεστιβάλ 30.06.2025
Toν Οκτώβριο η Μαρίνα Αγίας Νάπας μετατρέπεται σε κόμβο θαλάσσιου τουρισμού και καινοτομίας

London Grammar, Aurora και Klangphonics έρχονται στο Release Athens 2025

Μουσική 30.06.2025
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ11/07

Ο Mario Biondi στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Μουσική 29.06.2025
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ30/06

Χατζηφραγκέτα + Γκιντίκι στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Μουσική 29.06.2025
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝαπό 27/06 έως 03/07

Ο Apon στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Μουσική 29.06.2025
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ02/07

Greece Race for the Cure 2025: Οι εγγραφές άνοιξαν!

Cityλάιφ 25.06.2025
ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟαπό 25/06 έως 28/09

Λίμνες, ποτάμια, καταρράκτες & βουνά: Τα ωραιότερα καλοκαιρινά φεστιβάλ σε εναλλακτικούς προορισμούς

Φεστιβάλ 25.06.2025
Γιατί το καλοκαίρι δεν είναι μόνο θάλασσα – είναι και βουνό, ρυάκια, σινεμά κάτω από τα άστρα και live μέσα στα έλατα

The Meet Market #SummerEdition στο Ζάππειο

Cityλάιφ 25.06.2025
Το Καλοκαιρινό Meet Market στο Ζάππειο - κάτω από το δέντρα Γιακαράντα