E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πήραν ταξί αλλά ζήτησαν από τον οδηγό να βγει έξω για να κάνουν... σeξ!

Τι τραβάνε και αυτοί οι ταξιτζήδες

Δημοσίευση 21/12/2017 | 17:54

Πήραν ταξί αλλά ζήτησαν από τον οδηγό να βγει έξω για να κάνουν... σeξ!

Όταν οδηγείς ταξί βλέπεις πολλά πράγματα. Κυρίως τις βραδινές ώρες. Και αυτό όπως ξέρετε δεν συμβαίνει μόνο εδώ, αλλά σε όλους του ταξιτζήδες της οικουμένης. 

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας είναι ένας Ρώσος, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε βγει για το μεροκάματο στους δρόμους της Μόσχας.

Εκεί πήρε ένα ζευγάρι από την νυχτερινή του έξοδο, το οποίο ήταν ασυγκράτητο, καθώς άρχισε να εpωτοτροπεί στο πίσω κάθισμα.

Μάλιστα, σε κάποια φάση ο άντρας δεν δίστασε να του ζητήσει να βγει από το αυτοκίνητο και να κάνει μία βόλτα για δέκα λεπτά, προφανώς για να μπορέσει να... ολοκληρώσει με την παρτενέρ του.

«Έχετε τρελαθεί. Να αφήσω το αυτοκίνητό μου για να κάνετε σeξ. Πηγαίνετε σε μια παμπ να το κάνετε», τους είπε, πριν τους ζητήσει να κατέβουν.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα που είχε μέσα μονολογούσε: «Ήθελαν να κάνουν σeξ μέσα στο αυτοκίνητό μου. Μου ζήτησαν να πάω μια βόλτα για 10 λεπτά, λες και θα κρατούσε όντως 10 λεπτά».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: «Δεν ζήτησε ούτε ένα ευρώ διατροφή! Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου…» – Η αποκάλυψη του Δημητρακόπουλου

Celebrity Stories 01.05.2025
Οι σχέσεις τους μετά τον χωρισμό και τα στοιχεία για τη δίκη του revenge porn

Αριελ Κωνσταντινίδη: “Λύγισε” ο Πουλόπουλος με την αποκάλυψή της – «Ήταν αγνοούμενος για 3 μέρες! Κράτησε 9 μήνες το κώμα»

Celebrity Stories 01.05.2025
Η τραγική ιστορία του πρώην συντρόφου της, η εγκυμοσύνη, η αποβολή, η σχέση με τον πατέρα των διδύμων και η αναφορά στο όνομα της κόρης της

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»