E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκτός Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής ο Μπαρμπαρούσης

Kαι στέρηση λόγου στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη ΧΑ

Δημοσίευση 15/6/2018 | 15:23

Εκτός Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής ο Μπαρμπαρούσης

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση να καλεί τον στρατό να προβεί σε πραξικόπημα.

Με απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. 

Ακόμη η Ολομέλεια αποφάσισε στέρηση λόγου στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στη Χρυσή Αυγή.

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κάλεσε τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση όσων βουλευτών βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, ενώ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκαν από τα έδρανα.

Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης συνέχισε λέγοντας προκλητικά σε όσους αντέδρασαν «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».

Ο κ. Βούτσης υπογράμμισε ότι «θέλω να είμαι σαφής και δίκαιος γιατί είναι κρίσιμη στιγμή» και πρόσθεσε ότι βρισκόμαστε σε κλιμάκωση του λόγου από τη Χρυσή Αυγή, η οποία είναι σχεδιασμένη διχαστική και θέλει να προκαλέσει διχασμό στον ελληνικό λαό και ταραχή.

Αυτά δεν θα γίνουν αποδεκτά, ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής και είπε ότι θα γίνουν εισηγήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τη μη παρουσία τους στη Βουλή μέχρι να τελειώσει η διαδικασία.

Καταδικάζουμε τα όσα ακούστηκαν με τον πιο έντονο τρόπο, ξεπερνούν κάθε φαντασία, θα πρέπει να εφαρμοστεί ο κανονισμός της Βουλής, τόνισε εκ μέρους της ΝΔ ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στην ομιλία της κυρίας Γκανά η οποία νωρίτερα είχε κάνει λόγο για ναζιστές και συνεργάτες των Ναζί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο «Νοστράδαμος της Κίνας» προβλέπει πώς θα τελειώσει ο πόλεμος ΗΠΑ–Ιράν

Κόσμος 14.03.2026
Ο Κινέζος-Καναδός καθηγητής και παρουσιαστής του δημοφιλούς καναλιού YouTube Predictive History, ο καθηγητής Xueqin Jiang, έχει γίνει viral για τις τρεις προβλέψεις που έκανε το 2024 – δύο εκ των οποίων έχουν ήδη επαληθευτεί με αξιοσημείωτη ακρίβεια

Έκρηξη σε εβραϊκό σχολείο στο Αμστερνταμ

Κόσμος 14.03.2026
Αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας

Δημογλίδου για δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Τι αποκάλυψε ο κατηγορούμενος στην αστυνομία

Ελλάδα 14.03.2026
«Προφανώς υπάρχει κάτι μεταξύ τους που δεν έχει αναφερθεί ακόμη στην αστυνομία», σημείωσε η κ. Δημογλίδου

Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν έχει ηττηθεί, εκλιπαρεί για συμφωνία αλλά εγώ δεν τη θέλω

Κόσμος 14.03.2026
«Τα μέσα ενημέρωσης των ψευδών ειδήσεων απεχθάνονται να μεταδώσουν πόσο καλά τα έχει πάει ο αμερικανικός στρατός εναντίον του Ιράν, που είναι εντελώς ηττημένο και θέλει συμφωνία, αλλά όχι συμφωνία που θα αποδεχόμουν»

Axios: Το Ισραήλ σχεδιάζει μαζική χερσαία εισβολή στο Λίβανο ‑ Η κατάσταση θα θυμίσει Γάζα

Κόσμος 14.03.2026
Την ίδια ώρα, ο IDF στέλνει ενισχύσεις και κινητοποιεί επιπλέον εφεδρείες, προειδοποιώντας για σκηνικά που θα θυμίζουν τη Γάζα όσον αφορά την ισοπέδωση κτιρίων που χρησιμοποιούνται ως αποθήκες όπλων.

Τραμπ: «Εξαφανίσαμε κάθε στρατιωτικό στόχο στο νησί Χαργκ στο Ιράν»

Κόσμος 14.03.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε βίντεο από τους βομβαρδισμούς

Οι influencers γύρισαν την πλάτη στο Ντουμπάι: Αδειες οι παραλίες υπό το φόβο επιθέσεων από το Ιράν

Κόσμος Χτες
Ο άλλοτε δημοφιλής και πολυτελής προορισμός μοιάει με πόλη – φάντασμα, σύμφωνα με τη Daily Mail

ΑΕΚ: Τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ΑΕΚ έχει 12% πιθανότητες να φτάσει στη Λειψία και να κερδίσει την κούπα - Η Κρίσταλ Πάλας το φαβορί

Η Κούβα υποστηρίζει ότι ξεκίνησε συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο Λευκός Οίκος