E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανοιξε η γη σε χωριό της Πρέβεζας

Δείτε τις φωτογραφίες

Δημοσίευση 4/4/2018 | 09:21

Ανοιξε η γη σε χωριό της Πρέβεζας

Εικόνες βιβλικής καταστροφής έρχονται από την Κρυοπηγή της Πρέβεζας, όπου οι καταστροφές στο οδικό δίκτυο και όχι μόνο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή το φετινό χειμώνα, είναι τεράστιες.

Όπως μαρτυρούν οι εικόνες που αναρτήθηκαν στη σελίδα του χωριού στο Facebook, η γη έχει ανοίξει στο δρόμο για τους Αγίους Αναργύρους και οι κατολισθήσεις είναι συνεχείς.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας μάλιστα ανακοινώθηκε η άμεση διακοπή και απαγόρευση της κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού από την διασταύρωση της επαρχιακής οδού 19 Αρχαγγέλου – Γλυκής προς Κρυοπηγή και έως την Κρυοπηγή.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως μετά από τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις προκλήθηκαν εκτεταμένες κατολισθήσεις εδαφών στην περιοχή και εκτεταμένες καταστροφές στην οδό που συνδέει την επαρχιακή οδό με την Κρυοπηγή ενώ, επισημαίνεται ότι οι κατολισθήσεις αυτές είναι σε εξέλιξη, και οι ζημιές στην εν λόγω οδό πιθανόν να επιδεινωθούν και να επεκταθούν.

Ως εκ τούτου ήδη έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εν λόγω οδό και έχει τοποθετηθεί και η σχετική προειδοποιητική σήμανση στην διασταύρωση της οδού με την επαρχιακής οδού 19 που συνδέει την Ε.Ο. 19 Αρχαγγέλου – Γλυκής με την Κρυοπηγή και από την πλευρά της Κρυοπηγής πριν την κατολισθαίνουσα περιοχή επισημαίνει το mypreveza.gr.

Η εν λόγω οδός θα πρέπει να παραμείνει κλειστή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και επειδή το φαινόμενο των κατολισθήσεων είναι σε εξέλιξη, δεν δύναται επί του παρόντος να προσδιορισθεί η χρονική διάρκεια.

Ειδικότερα, σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας λεωφορείων και φορτηγών επί της οδού από την επαρχιακή οδό 19 Αρχαγγέλου – Γλυκής έως την Κρυοπηγή, η κυκλοφορία τους από Πρέβεζα προς Κρυοπηγή και αντιστρόφως θα γίνεται μέσω της οδού από τον κόμβο Καμαρίνας της επαρχιακή οδό. 19 - Καμαρίνα - Αρχαία Κασσιώπη - Ζάλογγο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στον Εργκίν Αταμάν

Αθλητικά Νέα 26.04.2024
Η συμπεριφορά ανθρώπων της Μακάμπι προς τον Εργκίν Αταμάν στο ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR, έγινε αιτία να αντιδράσει η Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ με ανακοίνωσή της.

Το άλυτο μυστήριο στις ΗΠΑ με τύπο που είχε καλέσει σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Σκότωσα 12 πόρνες»

Κόσμος 26.04.2024
Όσοι άκουγαν την εκπομπή εκείνο το βράδυ του 1997, δεν πίστευαν ότι ένας άνδρας ομολογούσε δημόσια ότι σκότωσε 12 γυναίκες.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελλάδα και Ισπανία δεν στέλνουν πυραύλους

Ελλάδα 26.04.2024
Ο Μπόρις Πιστόριους δήλωσε ότι η Ελλάδα και η Ισπανία αρνούνται να ενισχύσουν την εμπόλεμη χώρα με πυραυλικά συστήματα

Ιταλία: 15.000 άτομα πλήρωσαν για να εισέλθουν στη Βενετία

Κόσμος 26.04.2024
Πρέπει να αναλαμβάνουμε και ουσιαστική δράση για να προστατέψουμε την πόλη μας, δήλωσε ο δήμαρχος Λουίτζι Μπρουνιάρο

Σάλος στη Λάρισα: Έκανε στριπτίζ σε κοινή θέα

Ελλάδα 26.04.2024
Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του

Ψάχνουν διάδοχο για την Φον ντερ Λάιεν

Πολιτική 26.04.2024
Ο Μητσοτάκης το απέκλεισε

Τροχαίο Βουλή: Τρία χρόνια με αναστολή στον οδηγό του αυτοκινήτου για το θάνατο του Ιάσωνα

Ελλάδα 26.04.2024
Στον κατηγορούμενο αστυνομικό επιβλήθηκε ποινή 3 ετών με αναστολή

Γιάννης Καλλιάνος: «Θα γίνω ο εφιάλτης τους»

Ελλάδα 26.04.2024
«Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο»