E-Daily

Τα σχέδια των Ναζί για sεx dolls ώστε να μην πηγαίνουν με πόrνες οι στρατιώτες τους

Η παράνοια στο μεγαλείο της

27/6/2017 | 00:13

Η Ναζιστική τρέλα δεν περιορίστηκε μόνο στις θηριωδίες που έκαναν εναντίον άλλων λαών, ούτε στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, ούτε στα θανατηφόρα πειράματα που έκαναν πάνω σε αιχμαλώτους πολέμου.

Για να μην πηγαίνουν οι στρατιώτες τους, που σύμφωνα με τους ίδιους ανήκαν στην Άρια φυλή, με πόρνες από άλλα έθνη και μολύνουν το γενετικό τους υλικό, ανέθεσαν σε επιστήμονες να φτιάξουν κούκλες που θα ικανοποιήσουν τους Γερμανούς στο πεδίο μάχης.

Η ιδέα ξεκίνησε ως μέτρο προφύλαξης των στρατιωτών από ασθένειες που μεταδίδονται με το σeξ, αλλά γρήγορα τα ναζιστικά ιδεώδη περί κατωτερότητας άλλων φυλών, πέρασαν στο Borghild Project.

Αφού ο Χίτλερ υπέγραψε το σχέδιο, ο Himmler προσέλαβε τον Franz Tschakert του Γερμανικού Μουσείου Υγιεινής για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τις κούκλες. Ο Tschakert είχε δημιούργησε τη «Γυάλινη Γυναίκα», ένα ανατομικά ακριβές διαφανές γλυπτό μιας γυναίκας που προκάλεσε αίσθηση στη δεκαετία του 1930 στη Γερμανία.

Οι Ναζί αναγνώρισαν γρήγορα ένα τεράστιο πρόβλημα στο σχέδιό τους: Ποιος θα έκανε σeξ με μια κούκλα;

Ο Ναζί ψυχίατρος Dr. Rudolf Chargeheimer ανέλυσε τότε το ζήτημα:

 «Ο σκοπός και ο στόχος των κουκλών είναι να ανακουφιστούν οι στρατιώτες μας. Πρέπει να πολεμήσουν και να μη βρίσκονται στο δρόμο ή να μιλάνε με «ξένες γυναίκες». Ωστόσο, κανένας πραγματικός άνδρας δεν θα προτιμήσει μια κούκλα από μια πραγματική γυναίκα».

Εκτός και αν οι κούκλες μπορούν να αγγίξουν ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Ο Chargeheimer πρότεινε τότε τα ακόλουθα τρία standards για να ξεπεραστεί η ενδεχόμενη απροθυμία των στρατιωτών:

1. Η συνθετική σάρκα έπρεπε να έδινε την ίδια αίσθηση με την πραγματική σάρκα.

2. Το σώμα της κούκλας έπρεπε να είναι τόσο ευκίνητο και ελαστικό σαν ένα πραγματικό σώμα.

3. Το όργανο της κούκλας έπρεπε να δίνει μια απολύτως ρεαλιστική αίσθηση.

Αρχικά, εξετάστηκε η ιδέα των sεx dolls με σκελετούς αλουμινίου, αλλά απορρίφθηκε. Ο Tschakert τελικά κατέληξε στις «γαλβανοπλαστικές» κούκλες από ελαστολίνη, ένα πλαστικό υλικό που χρησιμοποιείται στα παιδικά παιχνίδια.

Ο Tschakert ήθελε να αντιγράψει το σώμα μιας αληθινής γυναίκας και κάλεσε τις αθλήτριες Wilhelmina von Bremen (στη φωτογραφία να τερματίζει σε αγώνα με τα χρώματα των ΗΠΑ) και Annette Walter να παίξουν το ρόλο μοντέλου. 

Για πρόσωπο ήθελαν κάτι με το οποίο δεν θα ταυτίζονται οι στρατιώτες. Ήθελαν το σeξ να είναι τελείως διεκπερωτικό. Κατασκεύασαν 50 διαφορετικά μοντέλα και τα παρουσιάσαν στα κορυφαία ηγετικά στελέχη.

"Η παρουσίαση της Borghild στο Βερολίνο ήταν μεγάλη επιτυχία. Ο Himmler ήταν εκεί καθώς και ο Δρ Chargeheimer. Ενώ εξέταζαν τις τεχνητές της οπές, ο Franz Tschakert ήταν πολύ νευρικός, αλλά ο Himmler ενθουσιάστηκε τόσο που διέταξε να κατασκευαστούν 50 Borghilds.

Το αν αυτές οι 50 κούκλες κατασκευάστηκαν πραγματικά είναι ένα σκοτεινό σημείο. Κάποιοι λένε ότι οι κούκλες δοκιμάστηκαν στο πεδίο της μάχης, αλλά οι στρατιώτες αρνήθηκαν να τις παραλάβουν εξαιτίας του φόβου του εξευτελισμού σε περίπτωση σύλληψης τους από τον εχθρό. Κάποιοι λένε ότι ο Himmler έκοψε τη χρηματοδότηση πριν τελειώσουν οι κούκλες, επειδή ο πόλεμος πήγαινε άσχημα μέχρι το 1942. Υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι το όλο θέμα δεν υπήρξε ποτέ και ότι πρόκειται για hoax.