E-Daily

Τα 5 καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με κριτικές

Το κοινό μίλησε, εμείς μεταφέρουμε τη γνώμη του!

14/3/2024 | 01:11

@xaroupi

Τα καλύτερα εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προτιμήσεις κάθε ατόμου, όμως τα Google Reviews «μίλησαν» κι εμείς βρήκαμε ποια βρίσκονται στο τοπ 5 αυτή τη στιγμή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λίστες με τα καλύτερα εστιατόρια μπορεί να αλλάζουν και να εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου, οπότε είναι πάντα καλό να ελέγχουμε πρόσφατες κριτικές και αξιολογήσεις πριν αποφασίσουμε να επισκεφθούμε ένα εστιατόριο.

Αυτή είναι η λίστα με τα top rated εστιατόρια της συμπρωτεύουσας, σύμφωνα με το Google Reviews.

Ουζερί Λόλα

Το Ουζερί Λόλα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για όσους αναζητούν γνήσια ελληνική γεύση σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον. Η διακόσμηση του χώρου είναι ζεστή και φιλόξενης, ενώ η εξυπηρέτηση είναι φιλική και προσιτή, δημιουργώντας μια ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες.

Clochard

Το Clochard διαθέτει έναν μοντέρνο, αλλά ζεστό και φιλόξενο χώρο, με εκλεκτή διακόσμηση που δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης. Το εστιατόριο προσφέρει μια εκλεκτή επιλογή πιάτων από τη διεθνή και ελληνική κουζίνα, με έμφαση σε φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακές συνταγές με μοντέρνο twist.

Οψοποιών Μαγγανείαι

Το "Οψοποιών Μαγγανείαι" αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν γνήσια ελληνική γεύση σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Το μαγαζί αυτό έχει ως κεντρικό προσόν την ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων του, προσφέροντας στους πελάτες του μια γνήσια ελληνική γευστική εμπειρία. Υπέροχες γεύσεις, εκλεκτά υλικά, εξαιρετικές κοπές και έμπειρο σέρβις!

Κάνουλα

Η «Κάνουλα», δεν έχει τυχαία το όνομά της, τον προηγούμενο αιώνα ο χώρος υπήρξε όντως κανουλάδικο. Από το 2000, προσφέρει γευστικά πιάτα με επιρροές από τη Σμύρνη. Το εστιατόριο είναι ένας πολύ φιλόξενος και ζεστός χώρος στον οποίο θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στον δικό σας χώρο.

Χαρούπι

Το κρητικό εστιατόριο «Χαρούπι» αποτελεί έναν ισορροπημένο συνδυασμό παράδοσης και δημιουργικότητας. Εκεί θα δοκιμάσεις μια πλούσια ποικιλία κρασιών από τον κρητικό αμπελώνα και θα αφεθείς στη φιλόξενη αγκαλιά της κρητικής κουλτούρας, με τη γλύκα της τσικουδιάς και της επιλεγμένης μουσικής από το όμορφο νησί.