E-Daily

Τα καλύτερα ρομάντζα των τηλεοπτικών σειρών

5 αγαπημένα ειδύλλια της τηλεόρασης

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ

12/2/2024 | 00:24

Nextweb Studio

Τα τηλεοπτικά ρομάντζα γοητεύουν το κοινό από τη δεκαετία του 1950, όταν η δημοτικότητα των τηλεοράσεων εκτοξεύτηκε στα ύψη. Από σαπουνόπερες μέχρι κωμικές σειρές και οτιδήποτε ενδιάμεσα, το κοινό δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από την αληθινή αγάπη.

Είτε πρόκειται για επιστημονική φαντασία, για νοσοκομειακά δράματα ή για αστυνομικές εκπομπές, ο ρομαντισμός γίνεται αναπόφευκτα ένα από τα κρίσιμα θέματα σχεδόν κάθε τηλεοπτικής σειράς κι εδώ εντοπίσαμε τα 5 καλύτερα ειδύλλια!

Pam & Jim (The Office)

Το The Office δεν είναι μόνο μια από τις πιο διάσημες κωμωδίες όλων των εποχών, αλλά ξεκίνησε επίσης ένα εντελώς νέο στυλ κωμικής τηλεοπτικής εκπομπής: το mockumentary sitcom. Αρχικά, απλώς φίλοι με παρόμοια αίσθηση του χιούμορ, η σχέση τους εξελίσσεται σχεδόν μια δεκαετία σε ένα από τα πιο όμορφα και ξεκαρδιστικά ειδύλλια που έχουν δει ποτέ οι τηλεθεατές.

Eleanor & Chidi (The Good Place)

Αυτή η ιστορία αγάπης ξεπερνά την ίδια τη ζωή και τον θάνατο. Αυτή η σειρά περνά τέσσερις σεζόν εξερευνώντας τη μετά θάνατον ζωή και αν μάθαμε ένα πράγμα από αυτήν, είναι ότι αυτοί οι δύο είναι αδελφές ψυχές. Αντιλαμβανόμαστε ότι αν συναντιόντουσαν στη Γη αφού επιζούσαν από μια σχεδόν εμπειρία ζωής, μπορεί να μην κατέληγαν μαζί, αλλά συναντιούνται και ερωτεύονται ως οι πιο αληθινές εκδοχές του εαυτού τους.

Kermit the Frog & Miss Piggy (The Muppet Show)

Ο Κέρμιτ ο Βάτραχος και η Δεσποινίς Πίγκι εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο The Muppet Show το 1976. Η εκπομπή διεξήχθη πέντε σεζόν με 120 επεισόδια, δεκάδες guest stars και το πρώτο ρομάντζο γουρουνιού/βατράχου. Την σειρά ακολούθησαν δεκατρείς ταινίες και ένα spinoff prequel κινουμένων σχεδίων. Με τα χρόνια, ο Κέρμιτ και η Πίγκι έχουν αντιμετωπίσει τα πιο παράξενα εμπόδια που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ένα ζευγάρι.

Sun & Jin (Lost)

Το Lost θεωρείται μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 21ου αιώνα, με μια μακρά λίστα βραβείων και αναγνώριση στο ενεργητικό της. Ανάμεσα στα πολλά θέματα αυτής της σειράς είναι, φυσικά, η αγάπη. Η οικειότητα και η σeξουαλική ένταση παίζουν σημαντικό ρόλο στο Lost. Ενώ υπάρχουν μερικά ερωτικά τρίγωνα  με ορισμένους χαρακτήρες, ο ρομαντισμός του Jin και της Sun γίνεται μόνο πιο δυνατός. Μέσα από ανείπωτες αντιξοότητες, οι δύο εραστές διασχίζουν χρόνο και χώρο για να είναι μαζί.

Chandler & Monica (Friends)

Το ρομάντζο του Ross και της Rachel ήταν μια από τις καθοριστικές ιστορίες των Friends, αλλά ο συνδυασμός της Monica και του Chandler τους ήταν η πραγματική ρομαντική αγάπη και παραλίγο να μη συνέβαινε ποτέ, μιας και δεν ήταν στα πλάνα των σεναριογράφων. Οι παραγωγοί αποφάσισαν να εξερευνήσουν περαιτέρω τη σχέση όταν οι δυο τους κοιμήθηκαν μαζί και έφτιαξαν την πιο ρομαντική εξέλιξη φιλίας σε έρωτα στην ιστορία της τηλεόρασης.