E-Daily

Θεσσαλονίκη: Τα βινύλια που ψάχνεις βρίσκονται εδώ

Τα καλύτερα δισκάδικα της πόλης

2/5/2023 | 00:06

@Δισκάδικο ΠΟΠ

Χαρακτηρίζεται εδώ και πολλά χρόνια η πόλη της μουσικής στην Ελλάδα. Δε ξέρουμε αν ισχύει ακόμα, αλλά σίγουρα έχει γεννήσει θρυλικούς μουσικούς και μαγαζιά που έπαιξαν τα καλύτερα τραγούδια.

Εάν είσαι φίλος της μουσικής αυτά τα γνωρίζεις ήδη. Όπως και το πού θα βρεις μερικούς από τους καλύτερους ή και σπάνιους δίσκους βινυλίου για να ακούσεις στο πικ-απ που έχει επιστρέψει ως μόδα και έχει διατηρηθεί για κάποιους λίγους από πάντα.

Εάν δε γνωρίζεις τίποτα από τα παραπάνω, διάβασε εδώ που θα βρεις νέα και παλιά βινύλια στη Θεσσαλονίκη.

Δισκάδικο ΠΟΠ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Facebook @Δισκάδικο ΠΟΠ

Στο δισκάδικο ΠΟΠ στην Κασσάνδρου 36, ο κ. Κουίνογλου συλλέγει εκατοντάδες δίσκους και μπορεί να σε κατευθύνει σε αυτό που ψάχνεις. Θα βρεις μεταχειρισμένα βινύλια, αλλά και εξαρτήματα σχετικά, όπως πικ-απ, παλιά κασετόφωνα, κ.α.

Noise

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Facebook @Noise Records

Το Noise στη Δημ. Μαργαρίτη μετρά πάνω από 25 χρόνια ζωής και ο ιδιοκτήτης του, κ. Κουκούτσης έχει άπειρες γνώσεις για να μοιραστεί. Θα βρεις διάφορα είδη με έμφαση στη new wave και την indie σκηνή, απλώς το κατάστημα δουλεύει κατά κύριο λόγο με παραγγελίες.

Ζαχαρίας

Picture

Αρχείο 

Το αδερφάκι του Ζαχαρία της Αθήνας, έχει νέες κυκλοφορίες και παλιές, ενώ θα βρεις ανέγγιχτους δίσκους, όπως και κάποιους μεταχειρισμένους. Στη γωνία της Δημ. Γούναρη θα βρεις κλασικούς ήχους rock, jazz και blues σκηνής.

Μπιτ Παζάρ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Facebook @Το Στέκι του Νοσταλγού

Στα παλαιοπωλεία του Μπιτ Παζάρ θα βρεις πολλούς μεταχειρισμένους δίσκους που ανάμεσα σε αδιάφορα κομμάτια, μπορείς να ανακαλύψεις ξεχωριστά "διαμαντάκια".