E-Daily

Στους δύο τρίτος χωρεί: Ανθρώπινες ιστορίες απιστίας

Χωρίζεις ή όχι μετά από μία απιστία; Μετά από 18;

27/12/2021 | 16:25

@monkei__ / twent20

Από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας οι άνθρωποι μοιράζονται ιστορίες, βιωματικές αλλά και φανταστικές. Με αυτό τον τρόπο ταξιδεύουμε ερχόμαστε πιο κοντά και τελικά νιώθουμε λιγότερο μόνοι και λιγότερο διαφορετικοί.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η βιομηχανία του θεάματος στην Αμερική, το Hollywood είναι μια από τις πιο κερδοφόρες παγκοσμίως.

Υπάρχουν όμως και κάποιες ιστορίες που ντρεπόμαστε να μοιραστούμε, κυρίως γιατί αφορούν την προσωπική μας ζωή. Κάποιοι πιο «θαρραλέοι» αποφάσισαν να το κάνουν και να μας δείξουν πως «αλήθεια, υπάρχουν και χειρότερα».

«Με την γυναίκα γνωριστήκαμε στην δουλειά, όπου ξεκινήσαμε να κάνουμε και τρίο. Το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο και τελικά κατέληξα να κάνω σeξ χωρίς εκείνη. Ευτυχώς με συγχώρησε και καταφέραμε να το ξεπεράσουμε».

@sloppyjoe218

«Όταν έκανα πρόταση γάμου στην πρώτη μου γυναίκα και οι φίλοι μου αποφάσισαν να μου κάνουν ένα μπάτσελορ πάρτι σε ένα στριπτιτζάδικο. Τελικά κατέληξα να κάνω κάτι με μία συνάδελφό μου, ήμουν πάρα πολύ μεθυσμένος.

Την επόμενη μέρα κατά τη διάρκεια του γάμου μου δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου την συνάδελφο. Ένα μήνα αργότερα αγοράσαμε ένα σπίτι και δύο μήνες μετά κοιμόμουν με την συνάδελφο. Τελικά χώρισα».

@u/7stentguy

«Η πρώην γυναίκα μου με είχε απατήσει πάρα πολλές φορές. Όταν λέω πολλές, εννοώ ότι γνωρίζω για τουλάχιστον 18 άτομα. Ήμουν πάντα πιστός. Ήταν πολύ καλή στο να με κάνει να πιστεύω ότι όλο αυτό προέρχεται από δικό μου λάθος και με έκανε να παράμενω στη σχέση.

Τελικά όλο αυτό σκότωσε ότι συναίσθημα είχα και σταμάτησα να νοιάζομαι για τον γάμο μας, τον εαυτό μου, τη ζωή μου και ξεκίνησα να σκέφτομαι την εκδίκηση να απατήσω ή να χωρίσω.

Την έπιασα να με απατάει ξανά και αυτή τη φορά ήταν με περίσσιο θράσος μου πρότεινε να είμαστε σε ένα ανοιχτό γάμο. Δεν είναι αυτό που ήθελα, αλλά σκέφτηκα ότι «γάμα το» και ίσως βρω ένα κομμάτι ευτυχίας. Ήθελε να ελέγχει ποιον θα συναντούσα, και μου είπε να πάω ραντεβού με την καλύτερή της φίλη που ήταν το αφεντικό της τότε. Ήθελε να ελέγχει τα πράγματα ώστε να μην κάνω κάτι παραπάνω από ένα φιλί».

@u/kuwatatak

«Την προσοχή που δεν μου έδινε ο σύντροφός μου την έπαιρνα φλερτάροντας στο Facebook. Κατέληξα να πηγαίνω με άλλον σχεδόν κάθε απόγευμα για 3 μήνες πριν χωρίσω και ο σύντροφός μου δεν είχε καταλάβει τίποτα».

@u/chellichelli

«Ο σύζυγός μου προσπαθούσε για χρόνια να μετατρέψει τη σeξουαλική μας ζωή σε κάτι που εγώ δεν επιθυμούσα. Εγώ ήθελα αγάπη και να νιώθω ότι ήμουν αρκετή για κάποιον. Τελικά μας κατέστρεψε εντελώς τη σeξουαλική μας ζωή. Ανέπτυξε στυτική δυσλειτουργία και μου ζήτησε να βρω κάποιον άλλον  να ικανοποιούμε. Αυτό και έκανα».

@u/MomsSpecialFriend

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Πρόσωπα 25.04.2024
Αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο

Το γκράφιτι που άλλαξε τον κόσμο

Νέα Εποχή 25.04.2024
Μερικά από τα πιο διάσημα έργα street art που λάτρεψε ο κόσμος

5 πολιτικοί που δολοφονήθηκαν τον 21ο αιώνα

Πρόσωπα 25.04.2024
Για διάφορους λόγους

Αντρας που έφυγε από την Αγγλία το 2008, εγκλωβίστηκε στην Αιθιοπία για 16 χρόνια

Stories Χτες
Εχασε το ταξιδιωτικό του έγγραφο για τους πρόσφυγες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Αυτό το νησί έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο

Περιβάλλον Χτες
Σύμφωνα με τους Travel Experts, αξίζει να το επισκεφτείς!

Εορτολόγιο: Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου

Ιστορικά Προχτές
Το αιώνιο ερώτημα...

Η εποχή του Οzempic: Ένα φάρμακο που δημιούργησε κουλτούρα

Stories Προχτές
Η κουλτούρα της δίαιτας, την εποχή της υπερκατανάλωσης

Πως κάνουν τατουάζ οι φυλακισμένοι;

Stories Προχτές
Ο περιορισμός τους κάνει όλο και πιο εφευρετικούς