E-Daily

Στους δύο τρίτος χωρεί: Ανθρώπινες ιστορίες απιστίας

Χωρίζεις ή όχι μετά από μία απιστία; Μετά από 18;

27/12/2021 | 16:25

@monkei__ / twent20

Από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας οι άνθρωποι μοιράζονται ιστορίες, βιωματικές αλλά και φανταστικές. Με αυτό τον τρόπο ταξιδεύουμε ερχόμαστε πιο κοντά και τελικά νιώθουμε λιγότερο μόνοι και λιγότερο διαφορετικοί.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η βιομηχανία του θεάματος στην Αμερική, το Hollywood είναι μια από τις πιο κερδοφόρες παγκοσμίως.

Υπάρχουν όμως και κάποιες ιστορίες που ντρεπόμαστε να μοιραστούμε, κυρίως γιατί αφορούν την προσωπική μας ζωή. Κάποιοι πιο «θαρραλέοι» αποφάσισαν να το κάνουν και να μας δείξουν πως «αλήθεια, υπάρχουν και χειρότερα».

«Με την γυναίκα γνωριστήκαμε στην δουλειά, όπου ξεκινήσαμε να κάνουμε και τρίο. Το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο και τελικά κατέληξα να κάνω σeξ χωρίς εκείνη. Ευτυχώς με συγχώρησε και καταφέραμε να το ξεπεράσουμε».

@sloppyjoe218

«Όταν έκανα πρόταση γάμου στην πρώτη μου γυναίκα και οι φίλοι μου αποφάσισαν να μου κάνουν ένα μπάτσελορ πάρτι σε ένα στριπτιτζάδικο. Τελικά κατέληξα να κάνω κάτι με μία συνάδελφό μου, ήμουν πάρα πολύ μεθυσμένος.

Την επόμενη μέρα κατά τη διάρκεια του γάμου μου δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου την συνάδελφο. Ένα μήνα αργότερα αγοράσαμε ένα σπίτι και δύο μήνες μετά κοιμόμουν με την συνάδελφο. Τελικά χώρισα».

@u/7stentguy

«Η πρώην γυναίκα μου με είχε απατήσει πάρα πολλές φορές. Όταν λέω πολλές, εννοώ ότι γνωρίζω για τουλάχιστον 18 άτομα. Ήμουν πάντα πιστός. Ήταν πολύ καλή στο να με κάνει να πιστεύω ότι όλο αυτό προέρχεται από δικό μου λάθος και με έκανε να παράμενω στη σχέση.

Τελικά όλο αυτό σκότωσε ότι συναίσθημα είχα και σταμάτησα να νοιάζομαι για τον γάμο μας, τον εαυτό μου, τη ζωή μου και ξεκίνησα να σκέφτομαι την εκδίκηση να απατήσω ή να χωρίσω.

Την έπιασα να με απατάει ξανά και αυτή τη φορά ήταν με περίσσιο θράσος μου πρότεινε να είμαστε σε ένα ανοιχτό γάμο. Δεν είναι αυτό που ήθελα, αλλά σκέφτηκα ότι «γάμα το» και ίσως βρω ένα κομμάτι ευτυχίας. Ήθελε να ελέγχει ποιον θα συναντούσα, και μου είπε να πάω ραντεβού με την καλύτερή της φίλη που ήταν το αφεντικό της τότε. Ήθελε να ελέγχει τα πράγματα ώστε να μην κάνω κάτι παραπάνω από ένα φιλί».

@u/kuwatatak

«Την προσοχή που δεν μου έδινε ο σύντροφός μου την έπαιρνα φλερτάροντας στο Facebook. Κατέληξα να πηγαίνω με άλλον σχεδόν κάθε απόγευμα για 3 μήνες πριν χωρίσω και ο σύντροφός μου δεν είχε καταλάβει τίποτα».

@u/chellichelli

«Ο σύζυγός μου προσπαθούσε για χρόνια να μετατρέψει τη σeξουαλική μας ζωή σε κάτι που εγώ δεν επιθυμούσα. Εγώ ήθελα αγάπη και να νιώθω ότι ήμουν αρκετή για κάποιον. Τελικά μας κατέστρεψε εντελώς τη σeξουαλική μας ζωή. Ανέπτυξε στυτική δυσλειτουργία και μου ζήτησε να βρω κάποιον άλλον  να ικανοποιούμε. Αυτό και έκανα».

@u/MomsSpecialFriend

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για να ζεις

Νέα Εποχή 02.05.2024
Σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Γνωρίστηκαν online και σύντομα έμειναν μαζί: Μια σχέση που κατέληξε σε φόνο

Stories 02.05.2024
Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ο σύντροφός σου

Η πόλη που εξαφανίστηκε από προσώπου γης: Όλα χάθηκαν στις φλόγες

Ιστορικά 02.05.2024
Η φωτιά έχτισε ένα συμπαγές, αδιαπέραστο τείχος κατά μήκος της πόλης

Ατύχημα ή δολοφονία; Ο μυστηριώδης θάνατος μιας διάσημης χολιγουντιανής σταρ

Stories 02.05.2024
Ο θάνατος της παραμένει τυλιγμένος στο μυστήριο και έχει πυροδοτήσει πολλές θεωρίες όλα αυτά τα χρόνια

Γιατί ο Χριστός στη σπανιότερη απεικόνισή του φορά σκουλαρίκι

Stories 02.05.2024
Στην Ιερά Μονή Παναγίας του Αρακα, υπάρχει μια σπανιότατη τοιχογραφία

Αλμέιδα στην αυτοβιογραφία του: Είχα σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω

Αθλητισμός Χτες
Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το βιβλίο του προπονητή της ΑΕΚ

Το ιστορικό πρόσωπο που μπήκε στο φρενοκομείο για τις απόψεις του και ο οξύμωρος τρόπος θανάτου του

Πρόσωπα Χτες
Απλώς προσπαθούσε να βοηθήσει τους ασθενείς να ζήσουν και γελοιοποιήθηκε δημόσια γι` αυτό

Γιατί προφέρουμε λάθος το πραγματικό όνομα του Ιησού

Ιστορικά Χτες
Το όνομα χάθηκε στη μετάφραση

Ποιος σκοτώνει τους influencers στο Ιράκ;

Stories Χτες
Η καταστολή της διαδικτυακής ελευθερίας