E-Daily

Οι 10 πιο κουλές ειδήσεις του 2021

Οι περίεργες ειδήσεις που ξεχώρισαν το χρόνο που φεύγει

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 31/12/2021 | 00:09

Εκεί που το 2021 δεν ήταν ήδη περίεργο, εκεί που λες η λογική μας έχει εγκαταλείψει, έρχονταν κάθε τόσο εντελώς τρελές ιστορίες από τον πλανήτη και μας έκαναν να απορήσουμε αλλά κυρίως μας έκαναν να γελάσουμε. Πάμε μια αναδρομή, με τυχαίες ημερομηνίες, αλλά σίγουρα θεότρελες ειδήσεις!

Η σούπερ σταρ της ποπ Shakira τον Σεπτέμβριο, έπεσε θύμα τυχαίας επίθεσης από αγριογούρουνα ενώ περπατούσε σε ένα πάρκο στη Βαρκελώνη με τον οκτάχρονο γιο της. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είπε ότι τα ζώα της επιτέθηκαν, προτού της αρπάξουν την τσάντα και είχε μάλιστα βρει την ψυχραιμία να καταγράψει σε βίντεο την επίθεση και τον χαμό!

Ένας Ουκρανός και η σύντροφός του κουράστηκαν να τσακώνονται και να χωρίζουν μία με δύο φορές την εβδομάδα. Έτσι, δέθηκαν μεταξύ τους με χειροπέδες το Μάρτιο του 2021 για τρεις μήνες, καταγράφοντας τις εμπειρίες τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Δες περισσότερα εδώ!

Οπως κάθε χρόνο, η μάχη στα... κόπρανα της αγελάδας μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Το τελετουργικό λαμβάνει χώρα μία ημέρα μετά το Φεστιβάλ Ουγκάντι και θέλει τους κατοίκους των χωριών γύρω από την Καϊρουπάλα να κάνουν ένα συμβολικό πόλεμο με κόπρανα προκειμένου να αναπαραστήσουν μία μυθολογική ινδουϊστική διαμάχη του γάμου δύο θεών, κι έτσι έγινε το Νοέμβριο!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΚατάλαβε πως ο άντρας της την απατά, όταν το μωρό της φίλης της είχε το ίδιο σημάδι με εκείνον 19/11/2021

Εμβολιασμούς κατά της νόσου Covid έκανε ένας οίκος ανοχής στη Βιέννη τον Οκτώβριο έχοντας ως επιβράβευση, οι πελάτες λάμβαναν ένα κουπόνι με το οποίο θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο κλαμπ σάουνας του οίκου ανοχής «Funpalast». Μιλώντας για την πρωτοβουλία αυτή, ο 'Ελληνας επιχειρηματίας, Πέτρος Λάσκαρης, που διευθύνει τον οίκο ανοχής δηλώνει στην αυστριακή εφημερίδα «heute.at»: «Οι δραστηριότητες αναψυχής μας συμβαδίζουν με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Κάθε πελάτης μπορεί να έρθει εδώ και να κάνει δωρεάν το εμβόλιο κατά του κορωνοιού και μάλιστα χωρίς ραντεβού», προσθέτει. Δες εδώ περισσότερα.

Το Texas DPS εκδίδει κατά λάθος AMBER Alert για την κούκλα "Chucky" τον Ιανουάριο! Το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας έκανε τους Τεξανούς να σταματήσουν και να κοιτάξουν τα τηλέφωνά τους με απορία τον Ιανουάριο, αφού κατά λάθος έστειλαν μια ειδοποίηση AMBER alert για τον Glen Ray και τον Chucky από τις ταινίες τρόμου "Child's Play". Η ειδοποίηση, που εστάλη την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, ανέφερε ότι ο Chycky εθεάθη τελευταία φορά να φοράει «μπλε τζιν φόρμες με πολύχρωμο ριγέ μακρυμάνικο πουκάμισο που κρατούσε ένα τεράστιο κουζινομάχαιρο»! Eν τέλει, αποδείχτηκε πως... επρόκειτο για δοκιμή του συστήματος αλλά ήταν ήδη αργά...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΕτοίμασε δείπνο για δέκα, και όμως δεν ήρθε κανείς: To βίντεο που είδαν σε μερικές ώρες 15 εκατ. άνθρωποι 1/12/2021

Άλλη τρελή είδηση ήταν ο τίτλος του Guardian το Μάιο, στον οποίο αναφερόταν ότι «οι κάτοικοι της Αγγλίας καλούνται να δείξουν υπομονή εν μέσω των πληροφοριών ότι σύντομα θα επιτραπούν οι αγκαλιές(!)» αλλά και η viral είδηση από την Ιταλία για τον άνδρα που προσπάθησε να αποφύγει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο χέρι!

Η ταμπέλα στο Πεδίον του Άρεως... μας άφησε άφωνους το Σεπτέμβριο! Η αμπέλα που τοποθετήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και προκάλεσε ποικίλα σχόλια, ενημέρωνε τους επισκέπτες ότι βρίσκονται στο… Mars Field. Μετά το σάλο η ταμπέλα άλλαξε και η πλάκα σταμάτησε! Δες περισσότερα εδώ

Ένας άνδρας από το Τέξας που τραυματίστηκε μετά από εμπλοκή σε καυγά σε μπαρ πριν από δύο χρόνια μήνυσε τον ιδιοκτήτη του μπαρ και κέρδισε και τη δίκη! O Daniel Rawls υπέστη τραύματα στο κεφάλι μετά από καυγά με άλλον θαμώνα, τραύματα...που ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν το εστιατόριο δεν συνέχιζε να σερβίρει αλκοόλ και στους δύο άνδρες, οι οποίοι ήταν εμφανώς μεθυσμένοι! Δες περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΣοκ! Tραγουδίστρια κατεβάζει το παντελόνι και ... ουρεί στο πρόσωπο φαν on stage 15/11/2021

Σε αυτή την κατηγορία ειδική μνεία αξίζει στην τραγουδίστρια Nicki Minaj η οποία έκανε ανάρτηση στο Twitter το Σεπτέμβριο υποστηρίζοντας ότι ο φίλος της εξαδέλφης της στο Τρίνινταντ υποχρεώθηκε να ακυρώσει τον γάμο του επειδή πρήστηκαν τα γεννητικά του όργανα μετά τον εμβολιασμό! 

Τον Ιανουάριο, ένας 90χρονος Κινέζος επιστήμονας έγινε viral στο Διαδίκτυο εν μία νυκτί, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 15 εκατομμύρια followers... χωρίς όμως να έχει δημοσιεύσει ούτε μία ανάρτηση. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριακή των Βαΐων: Τι γιορτάζουμε σήμερα ‑ Τα βάγια, οι παραδόσεις και τα έθιμα

Ιστορικά 28.04.2024
Πρόκειται για την τελευταία Κυριακή της Σαρακοστής και ταυτόχρονα την πρώτη ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας

Οι έρευνες που θα αλλάξουν την ιατρική

Νέα Εποχή 28.04.2024
Ελπιδοφόρα μηνύματα

Πώς ένα μέντιουμ, η Ελένη Ζακυνθινού οδήγησε την αστυνομία στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης το 1934

Ιστορικά 28.04.2024
«Πώς ένα μέντιουμ οδήγησε τας αστυνομικάς αρχάς εις την ανακάλυψιν δύο διαρρηκτών»

Βίλα Μαργαρίτα, η έπαυλη των Αθηνών που δεν υπάρχει πια

Ιστορικά 28.04.2024
Βρισκόταν στη συνοικία των Αμπελοκήπων

Πώς η Βιέννη κράτησε τις τιμές των κατοικιών της σε λογικά επίπεδα και γκρέμισε τα ταμπού

Stories 28.04.2024
Τι είναι τα Gemeindebau που κάνουν τη Βιέννη να ξεχωρίζει στον ευρωπαϊκό χάρτη για τη σταθερότητα της πολιτικής της στη στέγαση

Γιατί οι γυναίκες στη Νότια Κορέα αρνούνται να βγαίνουν με άνδρες

Stories 28.04.2024
Ο πόλεμος των φύλων στη Νότια Κορέα

Η ηθοποιός Jean Spangler εξαφανίστηκε μια νύχτα. Το μόνο που βρήκαν ήταν ένα σημείωμα

Πρόσωπα 28.04.2024
Η περίπτωση της Jean Spangler, της επίδοξης ηθοποιού που εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη το 1949

Οι κήποι των celebrities που έγιναν viral

Αρχιτεκτονική Χτες
Αν έχεις χρήματα όλα είναι κάπως πιο εύκολα

Οι χώρες με το χαμηλότερο IQ παγκοσμίως

Νέα Εποχή Χτες
Ο παγκόσμιος μέσος όρος IQ είναι 82,12

Ο ερασιτέχνης αστρονόμος που τελικά ανακάλυψε έναν πλανήτη

Ιστορικά Χτες
Αλλά δεν τον ονόμασε αυτός