E-Daily

Επάγγελμα taboo: Τα sugar babies εξομολογούνται

«Όπως και στα κανονικά ραντεβού γνωρίζεσαι με πολλούς μέχρι να βρεις τον sugar daddy σου»

Γράφει η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ

11/11/2021 | 00:34

Redazione

Είναι άραγε ακόμα taboo να δηλώνει κάποιος ως επάγγελμα «sugar baby»;. Μάλλον στην Ελλάδα ακόμα είναι (αν και υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι στον κλάδο), ωστόσο στο εξωτερικό οι γυναίκες και οι άντρες είναι πιο ανοιχτοί στο να μιλούν για τέτοια θέματα.

Για αρχή sugar baby ορίζεται ο άνθρωπος ο οποίος παρέχει υπηρεσίες ραντεβού με οικονομικό αντάλλαγμα. Η πληρωμή μπορεί να είναι χρηματική, υλική ή ανταλλακτική. Με την λέξη υλική εννοώ τα υλικά αγαθά, ενώ με την ανταλλακτική τις διάφορες «χάρες» που κάνει ο sugar daddy ή η sugar mommy στο sugar baby, το άτομο δηλαδή που δέχεται τα δώρα.

Αυτό το είδος ραντεβού είναι ευρέως διαδεδομένο στο διαδίκτυο. Μάλιστα υπάρχουν εφαρμογές και site συγκεκριμένα για αυτό τον σκοπό.

Ωστόσο ακόμα πολλά παραμένουν άγνωστα για τον τρόπο λειτουργεί το sugar dating. Σε αυτό έρχονται να βοηθήσουν οι εξομολογήσεις 3 επαγγελματιών sugar babies.

Εγώ είμαι επαγγελματίας sugar baby και έχουν 7 διαφορετικούς sugar daddies αυτή την στιγμή. Με εξιτάρει να μαθαίνω για διαφορετικά επαγγέλματα (γιατροί, δικηγόροι, σκηνοθέτες, επενδυτές, τραπεζίτες κλπ.) και να δοκιμάζω νέα χόμπι (γκολφ, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα), για αυτό επιλέγω και ποικιλία από sugar daddies. Το επάγγελμά μου, μου έχει ανοίξει τους ορίζοντες σε ένα πιο συναρπαστικό κόσμο.

- Ανώνυμη

Εκτός από τις σεξουαλικές υπηρεσίες που προσφέρω, οι περισσότεροι sugar daddies με βλέπουν σαν τον προσωπικό τους θεραπευτή. Πολύ συχνά απλώς μιλούν για την καθημερινότητά, τα προβλήματα και τα όνειρά τους. Πραγματικά εκτιμούν να έχουν κάποιον να τους ακούει πραγματικά. Ζητούν μάλιστα και συμβουλές, γεγονός που με κάνει να νιώθω ότι έχω σημασία, ότι αξίζω.

- Ανώνυμη

Οι οικονομικές συμφωνίες είναι πολύ «ντόμπρες», όλα είναι ανοιχτά προς συζήτηση. Ο sugar daddy είναι στα σίγουρο αυτός που θα σε γυρίσει σπίτι και θα σου δώσει ένα αποχαιρετιστήριο φιλί και το sugar baby θα απολαύσει το δείπνο σε ένα ακριβό εστιατόριο, διακοπές, δίδακτρα ή οτιδήποτε άλλο συμφωνηθεί. Όλα είναι η άσπρο ή μαύρο, δεν υπάρχει ενδιάμεσο.

- Ανώνυμη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό το φόρεμα της Olivia Rodrigo προκάλεσε τρομερό σάλο και άνοιξε συζητήσεις

E-Daily 3.Left 28.05.2026
Η Olivia Rodrigo μίλησε ανοιχτά για τη σeξουαλικοποίηση των γυναικών

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερές ευχές και φιλί στον σύντροφό της – «Ο πιο υποστηρικτικός και κούκλος άντρας που έχω γνωρίσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή Instagrammer αφιέρωσε μία ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για τα γενέθλια του Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Τζόνι Ντεπ: Απατεώνας άδειασε 600.000 ευρώ από την κάρτα του και ο ηθοποιός δεν πήρε χαμπάρι

E-Daily 3.Left Χτες
Για σχεδόν δύο χρόνια ο δράστης χρησιμοποιούσε τα στοιχεία της κάρτας του διάσημου σταρ

Μαντώ: «Η Μαρινέλλα μού έλεγε από μικρή – θα κάνεις μεγάλη καριέρα, αλλά μην ξεχάσεις να κάνεις παιδί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι της είχε συστήσει η αείμνηστη ερμηνεύτρια

Γκέιλ Κινγκ: Πώς έπιασε τον σύζυγό της να την απατά με φίλη της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς ανακάλυψε την ερωμένη του Ουίλιαμ Μπάμπους κρυμμένη πίσω από μια πόρτα

Μικ Σουμάχερ: Επίσημη εμφάνιση με τη σύντροφό του Κλάρα Ράμος στο Indy 500

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο επιβεβαιώνοντας τη σχέση του, με τον οργανισμό του αγώνα να αναρτά κοινή φωτογραφία στα social media

Σπάνιο «ουράνιο τόξο της φωτιάς» εμφανίστηκε στον ουρανό του Νιου Τζέρσεϊ, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα χρώματά του μπορούν να ενταθούν σε έντονα κόκκινα και πορτοκαλί που μιμούνται φλόγες στον ουρανό - δίνοντάς του το παρατσούκλι «ουράνιο τόξο της φωτιάς»

Viral αγγελία στην Κίνα: Ζητούνταν εργαζόμενοι για βοσκή 3.000 προβάτων

E-Daily 3.Left Χτες
Οι υποψήφιοι ήταν κατά πλειοψηφία γεννημένοι τη δεκαετία του 1990

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και έκανε βουτιά στον Ατλαντικό: «Έγινε κι αυτό», δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
«Ρε παιδιά, μια βουτιά στον Aτλαντικό δεν είχα κάνει!» έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram

Γιώργος Λιάγκας: Το ξέσπασμα κατά της Κουτσελίνη και όλη η αποκάλυψη για το μπάτζετ του «Πρωινού»

E-Daily 3.Left Χτες
Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωινό της Τετάρτης…