E-Daily

Μπαρ απαγόρευσε το All I Want for Christmas is You και η Mariah Carey απαντά

Δεν πρόκειται να αφήσει αυτήν την μάχη χωρίς να παλέψει για το τραγούδι της

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

30/11/2021 | 01:21

Photo via Guardian

Η Mariah Carey δεν φοβάται να κάνει πόλεμο τα Χριστούγεννα για να υπερασπιστεί το εμβληματικό τραγούδι της «All I Want for Christmas Is You». Η θρυλική τραγουδίστρια, απάντησε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε έναν θαυμαστή της, ο οποίος μοιράστηκε μια πινακίδα από το Juke Box ενός μπαρ, που απαγoρεύει στους θαμώνες του να παίξουν την εορταστική της επιτυχία πριν από την 1η Δεκεμβρίου.

«Είναι ο πόλεμος των Χριστουγέννων που έχω ακούσει;» έγραψε στο Twitter ο θαυμαστής. Η Carey μοιράστηκε αργότερα μια ξεκαρδιστική φωτογραφία από την καμπάνια της για τα βιντεοπαιχνίδια Game of War, θέλοντας να δείξει ότι είναι έτοιμη για μάχη.

Όπως λέει το σημείωμα, το μπαρ, του οποίου η τοποθεσία είναι ακόμα άγνωστη, αναφέρει ότι η μελωδία της Mariah Carey θα βγει από την playlist του Juke Box αν παιχτεί πριν από τον Δεκέμβριο ή περισσότερες φορές από «μία φορά τη νύχτα».

Η Mariah Carey ήταν συνδημιουργός και συμπαραγωγός του πασίγνωστου τραγουδιού, μαζί με τον Walter Afanasieff για το πρώτο της χριστουγεννιάτικο άλμπουμ, Merry Christmas του 1994. Το χορευτικό τραγούδι έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση από την μουσική βιομηχανία, εδώ και χρόνια. Μάλιστα, η εν λόγω επιτυχία, είχε φτάσει στην κορυφή των charts σε είκοσι έξι χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, του Καναδά, της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Το 2019, έφτασε στο Billboard Hot 100 για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια και έσπασε πολλά ρεκόρ, συμπεριλαμβανομένου αυτού της μεγαλύτερης διάρκειας παραμονής στη θέση του νούμερο ένα. Το 2020 το τραγούδι ήταν επίσης στην κορυφή των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά, περνώντας 69 εβδομάδες στις πρώτες θέσεις τους, πριν φτάσει στο νούμερο ένα.

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, το «All I Want for Christmas Is You» είναι το χριστουγεννιάτικο single με τις περισσότερες πωλήσεις που σημείωσε γυναίκα καλλιτέχνις και ένα από τα single με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Το 2010, η Carey ηχογράφησε ξανά το τραγούδι για το δεύτερο εορταστικό άλμπουμ της, Merry Christmas II You. Ηχογράφησε επίσης μια έκδοση ντουέτο του τραγουδιού με τον Justin Bieber για το άλμπουμ του 2011 Under the Mistletoe.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ακόμα κι αν το μπαρ απαγορεύσει το τραγούδι, οι άνθρωποι θα μπορούν να το παίζουν από όλες τις υπηρεσίες ροής μουσικής, να το ακούνε από ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές και πολλά άλλα μέσα.

via GIPHY

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Τον «εξαφάνισαν» με γκρι μπογιά από την αφίσα του νυχτερινού κέντρου που εμφανιζόταν

Tabloid 13.01.2025
Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος «εξαφανίστηκε» και από την αφίσα του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν μέχρι να απολυθεί

«Αρπάχτηκαν» στον αέρα Λάμπρος Κωνσταντάρας και Κωνσταντίνος Αρτσίτας για τη Θάλεια Ματίκα

Tabloid 13.01.2025
Δείτε τι έγινε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου»

Μαρίνα Σταυράκη: Καταγγέλλει γιατρό – “μαϊμού” που νοικιάζει το σπίτι της – «Έχω συγκλονιστεί»

Tabloid 13.01.2025
Η Μαρίνα Σταυράκη κλήθηκε να καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα Λυκόβρυσης για τη γιατρό «μαϊμού» που νοικιάζει το σπίτι της στην Πεύκη

Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Μαρτίκα ‑ Γύρισε στην Ελλάδα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Tabloid 13.01.2025
Εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με τη μέση του ο Σπύρος Μαρτίκας

Αναυδη η Φαίη Σκορδά στον αέρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έχω πάθει σοκ»

Tabloid 13.01.2025
Καλεσμένη στο πλατό του Buongiorno ήταν σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ναταλία Γερμανού: Αυτός είναι ο λόγος απουσίας της από τη χθεσινή εκπομπή στον Alpha

TV Buzz 13.01.2025
Γιατί απουσίαζε από το πλατό χθες η Ναταλία Γερμανού

Φωτιές στο Λος Αντζελες: Η στιγμή της επανένωσης ιδιοκτήτη με τον σκύλο του

Παράξενα 13.01.2025
Περίσσευαν τα δάκρυα χαράς από τον ιδιοκτήτη του σκύλου Όρεο που τον βρήκε 5 ημέρες μετά ζωντανό

The Voice: Ο Γιώργος Καπουτζίδης «πάγωσε» Χρήστο Μάστορα και Γιώργο Μαζωνάκη

TV Buzz 13.01.2025
«Εδώ πέφτουν φάπες! Γιατί; Δείξτε το, μπράβο»