E-Daily

Αντρας έδωσε χιλιάδες δολάρια για να γίνει Barbie και τώρα δεν βρίσκει κοπέλα

Η παράξενη ιστορία ενός ανθρώπου που ξόδεψε μια περιουσία για να γυναίκα και ας είναι straight

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

11/12/2020 | 00:51

Ο 26χρονος Χόνζα Σίμσα από το Μπρνο της Τσεχίας, μπορεί να είναι ετεροφυλόφιλος, όμως ξόδεψε 16.000 ευρώ για να γίνει Barbie και πλέον δεν μπορεί να βρει κοπέλα.

Ο νεαρός, που λατρεύει να ντύνεται με γυναικεία ρούχα, να φορά ψεύτικες βλεφαρίδες και ψηλοτάκουνα, τι και αν ορκίζεται ότι έλκεται σeξουαλικά από γυναίκες, δυστυχώς του είναι πολύ δύσκολο να βρει πλέον σύντροφο και αυτό είναι κάτι που τον ενοχλεί.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, που είναι λάτρης του στιλ της διάσημης κούκλας, μπορεί εμφανησιακά να μοιάζει με γυναίκα, όμως το μυαλό του συνεχίζει να λειτουργεί αντρικά. Η εμφάνιση του μπερδεύει κάποιες κοπέλες και παρά το ότι είναι single αυτήν την περίοδο, ο ίδιος λέει ότι περνάει ωραία.

Το πιο σημαντικό σε όσα δηλώνει όμως, είναι ότι θέλει και οι κοπέλες του να έχουν το ίδιο στιλ με αυτό, να μοιάζουν δηλαδή με Barbie, ενώ ο ίδιος νιώθει πλέον περισσότερο ευτυχισμένος με το νέο του πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάολα Ρεβενιώτη: H απίστευτη διαδρομή της από τα Μανιάτικα στη Συγγρού και η άγνωστη σχέση της με τον Κώστα Ταχτσή

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Υπήρξε μία από τις πιο εμβληματικές περσόνες της queer κοινότητας στην Ελλάδα, ζώντας μια ζωή κόντρα στο ρεύμα από τα εφηβικά της χρόνια μέχρι το τέλος της.

Γιατί οι αγελάδες του Μαρκ Ζούκερμπεργκ πίνουν μπίρα και τρώνε ξηρούς καρπούς

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Μακριά από τη Silicon Valley, στη Χαβάη, έχει ανοίξει ένα εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο

Το πιο μισητό άγαλμα της Κίνας ‑ Γιατί οι επισκέπτες ...φτύνουν εδώ και 800 χρόνια τον Qin Hui

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Πώς ένας πολιτικός έγινε σύμβολο προδοσίας για οκτώ αιώνες

Στη Σουηδία, τα σκουπίδια γίνονται μόδα, και μάλιστα καλή

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Την ώρα που το fast fashion κυριαρχεί

Το νησί που απαγορεύεται να πατήσει άνθρωπος

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο περίεργος λόγος που απαγορεύεται να μείνεις εκεί

Ο άνθρωπος που δεν είδε ποτέ γυναίκα, αυτοκίνητο ή κινηματογράφο ‑ Η απίστευτη αληθινή ιστορία

E-Daily 3.Left Χτες
Η απίστευτη ιστορία που μοιάζει βγαλμένη από μυθιστόρημα

Ανεβάζεις βίντεο στο Facebook; Ίσως χάνεις μια ευκαιρία να βγάζεις χρήματα

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν χρειάζεται να είσαι διάσημος influencer για να κερδίζεις από τα βίντεό σου. Αν δημιουργείς πρωτότυπο περιεχόμενο, το Facebook μπορεί να γίνει μια επιπλέον πηγή εισοδήματος.