E-Daily

Ταπεινά βασιλικά μέλη που έχουν κανονικές δουλειές

Σαν άλλους κοινούς θνητούς, εργάζονται ή τουλάχιστον έχουν έναν επαγγελματικό τίτλο

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

27/11/2020 | 00:40

Μπορεί να είναι βασιλικά μέλη, να έχουν τα προνόμια τους και να μένουν σε σύγχρονα παλάτια, όμως αυτοί οι γαλαζοαίματοι έχουν κανονίκες δουλειές. Άλλοι τις κάνουν σταθερά και άλλοι μια στο τόσο, ένω κάποιοι έχουν τις σπουδές και τους τίτλους.

Η Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό είναι πρωταθλήτρια στην κολύμβηση και συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σύδνεϋ το 2000, ενώ εφτά χρόνια μετά άφησε τον αθλητισμό λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Ο Πρίγκιπας Νikolai της Δανίας, είναι μόλις 21 ετών και πριν από δυο χρόνια ξεκίνησε να εργάζεται ως επαγγελματίας μοντέλο. Μάλιστα, ήταν αυτός που άνοιξε το show του Dior Homme, το 2020.

Ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Willem-Alexander είναι πιλότος και μάλιστα δουλεύει σαν "guest" σε αεροπορική εμπορικών πτήσεων και όπως λέει, ελάχιστοι ήταν οι επιβάτες που τον αναγνώρισαν μέσα στα χρόνια.

Η Πριγκίπισσα Mary της Δανίας είναι λογίστρια και δασκάλα και έχει δουλέψει σε Σχολή Οικονομικών στη Γαλλία, ενώ στην Δανία εργάζεται ως σύμβουλος για μια εταιρεία επικοινωνίας και μάρκετινγκ.

Ο Πρίγκιπας William είναι επαγγελματίας πιλότος ελικοπτέρου για νοσοκομείο και ενώ δούλευε πλήρες ωράριο, δώρισε όλο το εισόδημα του σε φιλανθρωπίες.

Η Πριγκίπισσα Sofia της Σουηδίας, μπορεί να σπούδασε οικονομικά, όμως έργάζεται ως εθελόντρια σε νοσοκομείο στην Στοκχόλμη.

Ο Πρίγκιπας Joachim του Βελγίου, δουλεύει στο ναυτικό σώμα της χώρας του.

Η Πριγκίπισσα Charlotte του Αννόβερου, είναι μια επιτυχημένη συγγραφέας, ενώ δουλεύει και σαν αρθρογράφος σε περιοδικά, με το βιβλίο της Ever Manifestο, να πουλά πάνω από 3.000 αντίτυπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»