E-Daily

Το μεθυσμένο μήνυμα στο αφεντικό της της κόστισε πολλά παραπάνω από μια θέση

Η φοιτήτρια την πάτησε για τα καλά

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

25/9/2019 | 16:24

Ένα δυνατό μεθύσι μπορεί να προκαλέσει πολλά μπλεξίματα και αρκετές κακές αναμνήσεις, οι οποίες μπορεί μετά από χρόνια να σε κάνουν να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Και μπορεί να έχεις ακούσει ιστορίες και ιστορίες για ακραία μεθύσια, όμως η ιστορία αυτής της κοπέλας και του μεθυσιού της θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Η 21χρονη φοιτήτρια από το Εδιμβούργος μάλλον θα θυμάται για πάντα αυτό που της συνέβη μετά από ένα δυνατό μεθύσι που είχε κάνει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η νεαρή Rachael εργαζόταν πέρυσι σε ένα εστιατόριο και ταυτόχρονα σπούδαζε, μέχρι που παραιτήθηκε από τη δουλειά της μιας και δεν τα έβγαζε πέρα με το πρόγραμμα της.

Ωστόσο, έκανε ένα τραγικό λάθος όταν αποφάσισε να στείλει ένα αποχαιρετιστήριο φωνητικό μήνυμα στους συναδέλφους της μέσω της εφαρμογής WhatsApp, την χειρότερη στιγμή. Δηλαδή έχοντας μεθύσει πάρα πολύ. Όσο για το μήνυμα της, φαίνεται ότι πήγαινε κάπως έτσι: bye f***ers, bye!

Το χειρότερο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως στην ομαδική αυτή συνομιλία ήταν μέλος και ο γενικός διευθυντής. Τώρα θα αναρωτηθείς που είναι το τόσο μεγάλο κακό από την στιγμή που η κοπέλα είχε παραιτηθεί. Και όντως, τα πράγματα θα ήταν οκ με ένα απλό ρεζιλίκι, όμως η 21χρονη είχε ανάγκη τον παλιό της διευθυντή για τη νέα της δουλειά.

Δεν πρόκειται ακριβώς για συστατική επιστολή, στην οποία κακά τα ψέματα δε θα είχε καμία τύχη, αλλά για βεβαίωση απασχόλησης. Ουσιαστικά, η νέα δουλειά που βρήκε η κοπέλα ήθελε μια τέτοια βεβαίωση από όλους τους προηγούμενους εργοδότες της, συμπεριλαμβανομένου κι εκείνου που έστειλε κατά λάθος το μεθυσμένο μήνυμα.  Δυστυχώς για εκείνη, όπως ήταν αναμενόμενο, εκείνος δε φάνηκε πρόθυμος να τη βοηθήσει.

Όπως είπε και η ίδια για το περιστατικό:

«Έστειλα ένα φωνητικό μήνυμα ενώ ήμουν μεθυσμένη για πλάκα… αλλά νομίζω ότι ο γενικός διευθυντής μου δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό, καθώς ήταν πολύ αμήχανη η επόμενη φορά που τον είδα. Τα πήγαινα καλά με τους ανθρώπους που δούλευαν εκεί, αλλά με τον γενικό διευθυντή μάλλον όχι τόσο, παρόλο που δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα. Η νέα μου δουλειά απαιτεί μια αναφορά από κάθε εργοδότη για τον οποίο έχω δηλώσει πως έχω εργαστεί. Δεν ήταν αναφορά για να πουν πόσο καλή ήμουν ή τίποτα τέτοιο, αλλά για να αποδειχθεί ότι είμαι αυτή που λέω ότι είμαι, ενώ αυτός διάβασε και αγνόησε το μήνυμά μου.»

Τέλος, η ίδια παραδέχθηκε ότι όλο αυτό το βρίσκει πολύ αστείο, αλλά ευχόταν να μην είχε συμβεί στο εαυτό της, αλλά σε κάποιον άλλον για να μπορεί να γελάει χωρίς τύψεις. Το σίγουρο είναι όμως ότι το πάθημα της έγινε μάθημα και το ηθικό δίδαγμα είναι να κρατά μακριά τους ανωτέρους σου από τις ομαδικές συνομιλίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Δραγούμη: «Προτιμώ τις ρυτίδες από τα φουσκώματα» – Γιατί αρνείται τα ενέσιμα

E-Daily 3.Left 05.07.2026
«Είδα και έπαθα να μου πέσουν τα μάγουλα – τώρα να πάω να τα φουσκώσω;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.