E-Daily

Οι πιο αiσθησιακές πρωταγωνίστριες στα χρυσά χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης

Αν μπορούσαν να μιλήσουν οι τηλεοράσεις...θα είχαν πολλά να πούνε

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

29/10/2018 | 14:39

Τη δεκαετία του 1990 και λίγο στις αρχές του 2000, οι ελληνικές σειρές έφεραν στο προσκήνιο μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz.

Πολλές πήραν γρήγορα τον τίτλο του sex symbol, κάποιες έγιναν εξώφυλλα σε ανδρικά περιοδικά, άλλες αρνήθηκαν πολλά εκατομμύρια δραχμές για να γίνουν εξώφυλλο, όλες όμως είδαν την αναγνωρισιμότητά τους να απογειώνεται.

Πάμε να θυμηθούμε μερικές από τις πιο καuτές πρωταγωνίστριες ελληνικών σειρών.

Τζένη Ιωακειμίδου

Η Ουκρανή Νατάσα στη σειρά "Βότκα Πορτοκάλι'' τράβηξε τα πάνδεινα από το Βαγγέλη, κλέφτηκε με τον καλύτερο του φίλο και η προφορά της, μαζί με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στριφογυρίζει ακόμα στο μυαλό μας.

Μαρία Λεκάκη

Στην ίδια σειρά, η γυναίκα του καλύτερου φίλου του Βαγγέλη, ήθελε τον Βαγγέλη και παράτησε τον άτυχο λογιστή. Η Μαρία Λεκάκη είναι ο ορισμός της γυναίκας πειρασμού σε αυτή τη σειρά, ενώ αξιοσημείωτα είναι και οι κοντές φούστες που φορούσε στη σειρά "Η Νταντά".

Τζένη Μπότση

Αδυναμία μου μεγάλη και ο μόνος λόγος που αν άλλαζα το όνομα μου, θα το έκανα Κωστάκης. Στη σειρά "Το σημάδι του Έρωτα", ήταν το ένα και μοναδικό ανεξίτηλο σημάδι. Άκρως ερωτική, χυμώδης και με αποκαλυπτική διάθεση, έγινε σλόγκαν στα στόματα όλων και φυσικά η αγαπημένη του ανδρικού φύλου.

Θεοφανία Παπαθωμά

Αυτή η γυναίκα και άγιο κολάζει. Και το έκανε, πράγματι στη σειρά "Άγγιγμα ψυχής", που αν εξαιρέσεις το τραγούδι του Χατζηγιάννη στους τίτλους αρχής, άξιζε μόνο για τις σκηνές που η Θεοφανία λάμβανε τη θεία χάρη... του Ζαλμά.