E-Daily

Gigi Gorgeous: Η τρανσeξουαλ youtuber και η σκοτεινή ιστορία της

Οι σταθμοί στη ζωή της, και η κατάκτηση της κορυφής

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

25/10/2018 | 13:48

Στον κόσμο των social media και του διαδικτύου θεωρείται ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Με εκατομμύρια followers και subscribers, η Gigi Gorgeous έφτιαε μια περσόνα που την έκανε δημοφιλή σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Γεννήθηκε με το όνομα Gregory Allan Lazzarato, αλλά από μικρή ηλικία κατάλαβε την επιθυμία της για αλλαγή φύλου. Την πραγματοποίησε αφού ενηλικιώθηκε και ξεκίνησε τα βίντεο στο you tube, βλέποντας τους ακόλουθους να πολλαπλασιάζονται μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

View this post on Instagram

my little [snatched] pony 🏹

A post shared by GIGI GORGEOUS 👸🏼 (@gigigorgeous) on

Οι πλαστικές επεμβάσεις ολοκληρώθηκαν και η περσόνα Gigi Gorgeous, ήταν ένα brand name που άξιζε εκατομμύρια δολάρια. Γίνεται είδωλο την τρανς κοινότητας, πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες αποδοχής του διαφορετικού, και μιλάει ανοιχτά για θέματα που δύσκολα φιλοξενούνταν σε ΜΜΕ. Η αναγνωρισιμότητά της κάνει τα κλασικά μέσα ενημέρωσης να την προσέξουν και η ίδια εκμεταλλεύεται το χρόνο που της δίνεται για να μιλήσει για τα προβλήματα και τα δικαιώματα των τρανς.

View this post on Instagram

Skate sesh anyone?😜🤙🏼

A post shared by GIGI GORGEOUS 👸🏼 (@gigigorgeous) on

Οι εταιρείες ρούχων και καλλυντικών της προσφέρουν συμβόλαια πολλών χιλιάδων ευρώ, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram θεωρείται πετυχημένος όσο και των Καρντάσιαν.

Είναι αρραβωνιασμένη με τη πλούσια κληρονόμο Nats Getty, και κάθε τους φωτογραφία γίνεται πρωτοσέλιδο στα tabloids.

View this post on Instagram

sunset kisses💋

A post shared by GIGI GORGEOUS 👸🏼 (@gigigorgeous) on

Το περιστατικό που απογείωσε την καριέρα της

Αυτό που απογείωσε όμως τη φήμη της, ήταν η κίνησή της, εσκεμμένα όπως αποκαλύφθηκε, να επισκεφθεί το Ντουμπάι. Οι νόμοι των Αραβικών Εμιράτων είναι σαφείς: Η «μίμηση γυναικών από άνδρες» διώκεται ποινικά με τους παραβάτες να κινδυνεύουν έως και με έναν χρόνο φυλάκιση. Φυλακίζεται και μέσα σε λίγα λεπτά ένα παγκόσμιο κίνημα υποστήριξης της διαδίδεται σαν ιός.

Το hashtag #JusticeForGigi βρίσκεται παντού, η ίδια βρίσκεται πρώτο θέμα σε όλα ΜΜΕ και όταν επέστρεψε στις ΗΠΑ, την υποδέχτηκαν σαν ήρωα. Το περιστατικό αυτό απογείωσε την καριέρα της, τα ποσά που έπαιρνε για διαφημιστικές καμπάνιες διπλασιάστηκαν, ενώ ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, έκαναν την εμφάνισή τους σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.