E-Daily

Πώς να βάλεις χρώμα στη ντουλάπα σου χωρίς να το παρακάνεις

Το ντύσιμο θέλει απλώς τις σωστές αναλογίες

25/1/2018 | 13:37

Απέχουμε τρεις μήνες από την άνοιξη, αλλά κάτι σε πιάνει και θέλεις να βάλεις από τώρα έντονα χρώματα στην γκαρνταρόμπα σου που έχει πήξει στο καρώ, στο μαύρο, στο καφέ και στο μπορντώ. Ναι, ήρθε η ώρα να φτιάξεις το κέφι σου με λίγο κίτρινο, λίγο φουξια και ό,τι άλλο σου κατέβει στο κεφάλι!

Κανόνας πρώτος

Αν είναι η πρώτη σου φορά που πειραματίζεσαι με χρώματα μην το παρακάνεις. Άστο να μπει σιγά σιγά στη ζωή σου με μικρολεπτομέρειες σε τσαντάκια, κασκόλ ή σκουφάκια. Αν πέρασες αυτό το στάδιο τότε συνέχισε με μια μεγαλύτερη επιφάνεια όπως είναι ένα πολύχρωμο πουλόβερ αλλά προσπάθησε να το συνδυάσεις μετριοπαθώς μέχρι να βρεις τις ισορροπίες σου!

Κανόνας δεύτερος

Μπορείς πάντα να ξεκινήσεις με ένα χρωματιστό πανοφώρι. Πάνε με όλα, και ειδικά με τζιν ή total black look

Kανόνας τρίτος

Μη φοβηθείς τα πολύ έντονα χρώματα, ούτε τα διπλά χρώματα σε μια επιφάνεια. Αρκεί να είναι καλής ποιότητας, ωραίες αποχρώσεις και να ταιριάζει με το υπόλοιπο ντύσιμο!

Τόλμησε!

Η μόδα είναι παιχνίδι. Δοκίμασε, άλλαξε, βάλε, βγάλε ρούχα, μέχρι να βρεις τι σου αρέσει. Άνοιξε το Pinterest, το Instagram και αντέγραψε! Το σίγουρο είναι πως όταν το τολμήσεις, δεν θα σταματήσεις!