ΑΠΟΨΕΙΣ

Έπεσαν οι μάσκες: Ποιος θα υπερασπιστεί τη Μαίρη και την Κατερίνα; Μάλλον και πάλι, μια γυναίκα

Το περιστατικό του J2US σε δεύτερη ανάγνωση έχει πολλά να μας πει
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Έπεσαν οι μάσκες: Ποιος θα υπερασπιστεί τη Μαίρη και την Κατερίνα; Μάλλον και πάλι, μια γυναίκα

Ας μιλήσουμε μία ακόμα φορά για τη γυναικεία αλληλεγγύη και ας μιλήσουμε και για το γεγονός πως μάλλον οι γυναίκες είναι πολύ πιο έτοιμες να βρεθούν σε θέση άμυνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η στιγμή για να αξιολογήσει ο Ηλίας Ψινάκης την εμφάνιση του Ίαν Στρατή και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο J2US, ανοιξε τον ασκό του Αιόλου και άνοιξε μάχη σε δυο στρατόπεδα. Σε αυτό της Μαίρης Συνατσάκη και αυτό της Κατερίνας Λιόλιου.

Ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε πως δεν συμπαθούσε τον Ιαν Στρατή λόγω της γυναίκας του, Μαίρης Συνατσάκη. «Δεν σας είχα δει ποτέ live μόνο στο ίντερνετ και είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα» ανέφερε ο guest κριτής του J2US με τον Ίαν Στρατή να μην δίνει κάποια απάντηση.

Ωστόσο, λίγο αργότερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντέδρασε έντονα και απασφάλισε: «Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια» είπε εκνευρισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι σημαντικό να πούμε σ’ αυτό το σημείο πως μας εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίον η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και όχι ο Ιαν Στρατής χειρίστηκε το όλο θέμα.

Δεδομένου του ότι οταν είσαι live στην τηλεόραση δεν έχεις απαραίτητα εκείνον τον αμυντικό μηχανισμό που μπορείς να απαντήσεις αμέσως σε κάθε τι που θα ακουστεί, αλλά και δεν είναι προετοιμασμένος για μία επίθεση μπορούμε να πούμε πως η ηθοποιός καταφέρει περίφημα να βάλει τον Ηλία Ψινάκη στη θέση του.

Απεναντίας ο Ιαν Στρατής δεν μίλησε - δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε γι’ αυτό, γιατί δεν έχουν όλοι απαραίτητα άμεσα αντανακλαστικά σε καταστάσεις, αλλά θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη του και να υπερασπιστεί τη γυναίκα του, όταν ακριβώς η διπλανή του προσπάθησε να πάρει αυτό το ρόλο.

Ας μιλήσουμε μία ακόμα φορά για τη γυναικεία αλληλεγγύη και ας μιλήσουμε και για το γεγονός πως μάλλον οι γυναίκες είναι πολύ πιο έτοιμες να βρεθούν σε θέση άμυνας από τους άντρες - μήπως ενδόμυχα οι γυναίκες είμαστε έτοιμες πάντοτε για μια επίθεση;

O ίδιος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που τον εξόργισε σε σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου και τη Μαίρη Συνατσάκη. 

Πριν από δύο χρόνια, ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος ήταν κριτής στο X-Factor, τράβηξε προς τα κάτω το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων. Μάλιστα, εκείνη την ώρα ήταν στον αέρα και γύρω τους ήταν και άλλα άτομα και το συγκεκριμένο σκηνικό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο, και η Μαίρη Συνατσάκη είχε επίσης γράψει τα δικά της σχόλια στο Instagram της. Ο Ηλίας Ψινάκης είχε σχολιάσει πως όλα αυτά ήταν προσχεδιασμένα. 

Ερχόμενοι στο σήμερα.

Η Κατερίνα Λιόλιου διέψευσε το γεγονός ότι ήταν προσχεδιασμένο το συγκεκριμένο περιστατικό και μάλιστα είναι και πολύ θυμωμένη σε σχέση με όσα έχουν ειπωθεί από τον ίδιο.

Ενδεχομένως η Κατερίνα Λιόλιου όταν συνέβησαν όλα αυτά πριν λίγα χρόνια, να μην ένιωθε πως έχει τη δύναμη να υπερασπιστεί τον εαυτό της, και να θέλησε να περάσει το περιστατικό "στα ψιλά" έτσι ώστε να μη δώσει περισσότερη έκταση. Σήμερα όμως επιστρέφει λέγοντας πως όλα αυτά έγιναν εν αγνοία της και ήταν παρενόχληση.

Aπό όσα ακούστηκαν λοιπόν έπειτα τηλεοπτικά, η μόνη που τοποθετήθηκε σωστά ήταν η Φαίη Σκορδά (βίντεο παρακάτω).

Ποια είναι τα όρια του Ηλία Ψινάκη κανείς δεν ξέρει, αλλά ποιος θα υπερασπιστεί τις Κατερίνες και τις "Μαίρες" αυτού του κόσμου; Μάλλον, κάποιες "Πηνελόπες". 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
16 / position1: 241 / position2: 1096
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb