ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές με βάση το ζώδιό σου

Το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις το συστήνουν τ' άστρα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτός είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές με βάση το ζώδιό σου
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις επιτέλους αποταμιεύσει αρκετά χρήματα και άδειες από τη δουλειά και σκέφτεσαι να ταξιδέψεις για να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα σου.

Το να κάνεις ένα διάλειμμα είναι καλό για τον εγκέφαλό σου, ακόμα κι αν πρόκειται απλώς για μια φιλική προς τον προϋπολογισμό σου εκδρομή λίγων ημερών. Έχοντας αυτό κατά νου, το ερώτημα δεν είναι αν πρέπει να κλείσεις ένα ταξίδι - είναι και πού. Αντί να σπαζοκεφαλιάζεις και να ζητάς συμβουλές από γνωστούς και φίλους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αστρολογία για να πάρεις την απόφασή σου. 

Διάβασε παρακάτω ποιο μέρος σου ταιριάζει βάσει ζωδίου και κλείσε αμέσως εισιτήρια!

Κριός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το στοιχείο του ζωδίου του ζωδίου σου μπορεί να είναι η φωτιά, αλλά οι διακοπές για σένα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν ανάγκη το φως του ήλιου. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο αισθάνονται ελεύθεροι μέσα από τη δραστηριότητα. Στις διακοπές σου θέλεις να γεμίσεις ενέργεια και να κάνεις πράγματα, ώστε να επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου ανανεωμένη. Ο ιδανικός προορισμός για σένα, λοιπόν, είναι ο Όλυμπος. Θα κάνεις πεζοπορία, θα βουτήξεις στο Ορλιά και θα απολαύσεις την επαφή με τη φύση!

Ταύρος

Για το Ταύρο διακοπές σημαίνει ξεκούραση, χαλάρωση, καλό φαγητό και lux περιποίηση. Αγαπάς τη θάλασσα και τα μέρη που σου φέρνουν ηρεμία, γι' αυτό ένα τέλειο μέρος για να περάσεις την άδειά σου είναι το νησί της Νάξου. Ενα αρχοντικό νησί με κόσμο αλλά όχι τόσο ώστε να βουλιάζει. Θα μπορέσεις να απολαύσεις τις παραλίες, να φας καλό φαγητό και βέβαια, να εκμεταλλευτείς τις παροχές σπα και υδρομασάζ ενός καλού ξενοδοχείου που θα επιλέξεις.

Δίδυμος

Οι τέλειες διακοπές ενός Διδύμου οξύνουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Οι Δίδυμοι λατρεύουν να περιπλανώνται, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσουν ένα ταξίδι είναι να εμπλέξουν το μυαλό τους. Ιδανικός προορισμός για σένα λοιπόν είναι η Πάργα, η Πρέβεζα και φυσικά ο ποταμός Αχέροντας, όπου μπορείς να κάνεις και δραστηριότητες όπως ράφτινγκ.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θέλει παντού να νιώθει σαν το σπίτι του και γι αυτό το λόγο σημασία έχει γι' αυτόν η παρέα παρά το μέρος. Έτσι, ένα μέρος όπως η Λήμνος θα ήταν γι' αυτόν εξαίσια επιλογή αφού θα μπορεί να νοικιάσει ένα σπίτι όπου θα απλώνει τα ρούχα, θα βάζει πλυντήρια και θα μαγειρεύει ενώ γύρω του θα υπάρχει οικογενειακή ηρεμία, παρά αχαλίνωτο κλάμπινγκ.

Λέων

Ο Λέων θέλει πάνω από όλα να φανεί και να περάσει καλά κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Αυτό που θέλει περισσότερο είναι να έχει επαφή με πολύ κόσμο και να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Έτσι, δεν υπάρχει ιδανικότερο μέρος στην Ελλάδα γι' αυτόν από τη Μύκονο (ή έστω την Πάρο), για να κάνει τα γούστα του και να γυρίσει στη δουλειά χαρούμενος και γεμάτος.

Παρθένος

Ο Παρθένος θέλει να ηρεμεί στις διακοπές και να περνάει καλά με την παρέα που έχει μαζί του, γνωρίζοντας καλύτερα αυτούς αλλά και τον εαυτό του. Ένα μικρό κυκλαδίτικο νησί, λοιπόν, είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις απλά να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές. Διάλεξε ανάμεσα από τη Σχοινούσα, τη Δονούσα ή την Ηρακλειά και πέρνα υπέροχα.

Ζυγός

Ο Ζυγός εκτιμάει την ομορφιά και το γούστο όσο κανένας άλλος, γι' αυτό και ένα νησί με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και φινέτσα είναι ο προορισμός του. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τοπ προορισμός για σένα είναι οι Παξοί που διαθέτουν ξεχωριστή ομορφιά και στιλ.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός και στις διακοπές του διατηρεί τη μυστικοπάθεια του και του αρέσουν τα μέρη που προκαλούν δέος. Για το λόγο αυτό, κάποιο χωριό της Μάνης θα ήταν ιδανικό για σένα: Αερόπολη, Γερολιμένας, Βάθεια, Οίτυλο ή Μέζαπος, διαλέγεις και παίρνεις!

Τοξότης

Οι Τοξότες αγαπούν πολύ την περιπέτεια και την εξερεύνηση. Τους αρέσουν οι πεζοπορίες, αναρριχήσεις και να μαθαίνουν ιστορίες για κάθε τόπο. Τι καλύτερο, λοιπόν, από τα Μετέωρα που σου προκαλούν μοναδική αίσθηση μυστηρίου;;

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως προσπαθεί να ηρεμεί στις διακοπές του και να έρχεται κοντά με τη φύση. Η θάλασσα είναι ένα μέρος που λατρεύει γι' αυτό ένα αιγαιοπελαγίτικο νησί θα ήταν η ιδανική επιλογή. Διάλεξε μεταξύ της Σκοπέλου και της Αλοννήσου, που είναι μικρά και όμορφα!

Υδροχόος

Στον Υδροχόο αρέσει η επικοινωνία και οι μεγάλες διαδρομές. Έτσι, στην Κρήτη θα μπορέσει να ικανοποιήσει και τα δύο αφού οι νησιώτες είναι ιδιαίτερα φιλόξενοι και φιλικοί, ενώ οι αποστάσεις μεταξύ των χωριών και των παραλιών αρκετά μεγάλες!

Ιχθύς

Γνωστός ρομαντικός και ονειροπόλος ο Ιχθύς θέλει ένα μικρό μέρος με όμορφη αισθητική που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Σύμη, Χάλκη ή Καστελόριζο, λοιπόν, για εσένα που θες να ζήσεις το όνειρο!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
25 / position1: 543 / position2: 806
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb