ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια: Η εποχή του Υδροχόου έφτασε και τα πράγματα θα μπλεχτούν

Πως θα την περάσει το κάθε ζώδιο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ζώδια: Η εποχή του Υδροχόου έφτασε και τα πράγματα θα μπλεχτούν
Φωτογραφία από τον χρήστη Mikhail Nilov στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου, η εποχή του Υδροχόου σηματοδοτεί μια εποχή που η δημιουργία πολλών σχέσων είναι το κύριο επίκεντρό της. Τα ζώδια του αέρα, οι Δίδυμοι, ο Ζυγός και ο Υδροχόος ευδοκιμούν περισσότερο αυτόν τον μήνα, ενώ τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων και Σκορπιός είναι απασχολημένα με πολλές υποθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ κολλημένοι με την παρέα σας αυτήν την περίοδο, αλλά εξακολουθείτε να βρίσκετε χρόνο για να κάνετε νέες γνωριμίες. Μπορεί να νιώθετε ότι οι φίλοι σας είναι σε μια κατάσταση τρέλας, επειδή ανακατεύονται μεταξύ τους, αλλά απλώς μαθαίνετε να βρίσκετε τη θέση σας σε μια ομάδα που σας ταιριάζει καλύτερα!

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας, ειδικά στη δουλειά! Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας και ειδικά τον εργοδότη σας. Γίνεστε πιο ευγενικοί και νιώθετε ότι έχετε ένα επιπλέον κίνητρο. Παίξτε σωστά τα χαρτιά σας και μια αύξηση ή ένα μπόνους θα μπορούσε να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ποικιλία είναι το καρύκευμα της ζωής και αυτήν την περίοδο, είστε σε περιπλάνηση. Επικεντρώνεστε στην επαφή με όλων των ειδών ανθρώπων, τόπων και έργων στη ζωή σας. Μην παίρνετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, μιας και αυτός ο μήνας θέλει να σας κάνει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Θα έχει πλάκα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε ένας από τους «ευαίσθητους» του ζωδιακού κύκλου, αλλά ο Υδροχόος είναι ο μεγαλύτερος «σκεπτόμενος» της κατηγορίας. Αυτός ο μήνας λοιπόν, είναι λίγο δύσκολος για εσάς. Λειτουργείτε κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά αυτήν τη στιγμή, ενθαρρύνεστε για να έρθετε κοντά με ανθρώπους (ειδικά με τον σύντροφό σας) σε πνευματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Είναι η εποχή των σφαλμάτων για τους Λέοντες! Ο Ήλιος φωτίζει τώρα τη ζώνη των σχέσεων σας, οπότε αν είστε ελεύθεροι και έτοιμοι για νέες γνωριμίες, είστε τυχεροί! Μόνο μια προειδοποίηση: Δεν είναι η ώρα για σοβαρές κουβέντες. Εάν είστε ήδη ζευγάρι, συγχαρητήρια - απολαύστε λίγο ρομαντικό χρόνο με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δουλειά γίνεται πολύ πιο φορτωμένη για σένα, Παρθένε. Στην πραγματικότητα, πρόκειται να έρθει μια περίοδος μεγάλης εργασίας, όπου φροντίζετε να τη φέρετε εις πέραε, αλλά δεν επιτυγχάνετε απαραίτητα την εκπλήρωση μεγάλων στόχων. Είναι εντάξει! Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με το να τακτοποιήσετε το πρόγραμμά σας, να γνωρίσετε καλύτερα τους συναδέλφους σας και να επαναφέρετε την επαγγελματική σας ζωή σε καλό δρόμο.

ΖΥΓΟΣ

Η αγάπη είναι στον αέρα! Η ζώνη του ρομαντισμού, του σeξ και της διασκέδασης του πλάνου της ζωής σας, φωτίζεται αυτή την εποχή, οπότε αν ψάχνετε για κάποια ραντεβού ή ένα ή δύο καuτιά βράδια, είστε τυχεροί! Δεν θα πούμε ότι θα ευημερήσετε 110%, αλλά αυτό που θα πούμε είναι ότι θα έχετε μια συναρπαστική, αισιόδοξη, σούπερ σeξι σεζόν του Υδροχόου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζωή στο σπίτι γίνεται πολύ μεγαλύτερη προτεραιότητα για εσάς, Σκορπιοί. Είτε περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας, είτε χαλαρώνετε στους χώρους σας, είτε απλώς τους διακοσμείτε, μπορείτε να περιμένετε ότι θα περάσετε άνετα αυτόν τον μήνα. Προσπαθήστε να το δείτε σαν ένα διάλειμμα από τον ταραχώδη, χαοτικό κόσμο έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τηλέφωνό σας; Δεν σταματά να χτυπά. Τα DM σας; Είναι απολύτως γεμάτα. Η κοινωνική σας ζωή; Είναι στηνα κμή της! Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με το να περάσετε χρόνο με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας - φίλους, αδέρφια, συγγενείς κλπ - και να τους γνωρίσετε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να μάθετε να κάνετε καλύτερο προϋπολογισμό, Αιγόκεροι. Τα οικονομικά σας είναι σε περιέργη φάση και είναι πιο πιθανό να ξοδέψετε υπερβολικά, σε πράγματα που δεν χρειάζεστε. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο να κερδίσετε ή να εξοικονομήσετε χρήματα, αντί να τα ξοδέψετε. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει επίσης μια καλή πιθανότητα να λάβετε ένα μπόνους ή να βρείτε λίγα επιπλέον μετρητά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρούμενα γενέθλια! Carpe diem, Υδροχόοι. Ό,τι ή όποιος θέλετε στη ζωή σας είναι εύκολα εφικτό να τα αποκτήσετε αυτήν τη στιγμή και αν υπάρχουν σημαντικές δουλειές ή έργα που περιμένατε να ξεκινήσετε, τώρα είναι η ώρα! Απλά να ξέρετε ότι οι νέες εμπειρίες, οι σχέσεις και οι δουλειές που ξεκινάτε τώρα θα έχουν μακροχρόνια σημασία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ηρεμήστε, Ιχθύες. Η εποχή του Υδροχόου είναι συχνά μια ήσυχη, εσωστρεφής περίοδος για εσάς και η φετινή δεν αποτελεί εξαίρεση. Ήρθε η ώρα να αφήσετε τους ανθρώπους και τα πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και να προσπαθήσετε να προχωρήσετε από το παρελθόν. Γεμίστε τις μπαταρίες σας, ξεκουραστείτε και προετοιμαστείτε για το επόμενο έτος. Με αυτόν τον τρόπο, μόλις ξεκινήσει η σεζόν των Ιχθύων, μπορείτε να δείτε τον μήνα των γενεθλίων σας ως την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
24 / position1: 382 / position2: 729
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb