LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πατέρας μοντέλου της Maybelline κλείνει το στόμα ομοφοβικού blogger

Υπερασπίστηκε το παιδί του

Δημοσίευση 23/1/2017 | 00:07

Πατέρας μοντέλου της Maybelline κλείνει το στόμα ομοφοβικού blogger

Πρόσφατα, πιθανότατα να ακούσατε για τον 25χρονο Manny Gutierrez, ένα "beauty boy" που η γνωστή εταιρεία καλλυντικών Maybelline επέλεξε ως το πρώτο ανδρικό της μοντέλο. Και μπορεί ο περισσότερος κόσμος να σχολίασε θετικά αυτήν την κίνηση της εταιρείας και να υποστήριξε τον νεαρό, όμως ένας blogger εν ονόματι Matt Walsh, που όπως φαίνεται το έχει συνήθεια να ενοχλεί κόσμο στο Twitter με τις συντηρητικές του απόψεις, έκανε ένα ιδιαίτερα ομοφοβικό σχόλιο σχετικά με την κατάσταση. Συγκεκριμένα, απευθύνθηκε στους μπαμπάδες του κόσμου λέγοντας ότι θα πρέπει να είναι διπλά στους γιους τους για να τους αναθρέψουν, ενώ μαζί με το πικρόχολο σχόλιο ανάρτησε και μια φωτογραφία με το βαμμένο πρόσωπο του Gutierrez.

Κανείς δε μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς περίμενε να κερδίσει ο Walsh με αυτήν του την πράξη, όμως σίγουρα δεν περίμενε αυτό που τελικά έγινε. Ο πατέρας του 25χρονου μοντέλου, αποφάσισε να του κλείσει το στόμα με μια έξυπνη απάντηση και όπως φάνηκε τα κατάφερε μια χαρά. Επειδή όμως δεν είχε κάποιο στοιχείο επικοινωνίας με τον blogger, έστειλε μήνυμα στον γιο του με τα λόγια του για να του τα προωθήσει εκείνος.

Όπως του είπε ο κύριος Gutierrez όχι μόνο ήταν δίπλα στον γιο του όλη του τη ζωή, αλλά νιώθει και περήφανος για όλα όσα έχει καταφέρει να επιτύχει, καθώς και για τον άνθρωπο που έχει εξελιχθεί και ότι ο λόγος που ο Walsh μιλάει έτσι για τον Manny, είναι επειδή προφανώς δεν έχει συναναστραφεί με κανένα άτομο της LGBT κοινότητας. Αν το είχε κάνει, θα είχε καταλάβει ότι εκεί ανήκουν ορισμένα από τα πιο αληθινά και καλόκαρδα άτομα. Και όπως ο Walsh θα έκανε τα πάντα για την οικογένεια του, έτσι και ο πατέρας του Manny. Όταν ο 25χρονος έλαβε αυτό το μήνυμα, είπε στον πατέρα του ότι τον αγαπά, αλλά καλύτερα να τον κρατήσει εκτός φυλακής και αφότου ανέβασε το μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κόσμος τρελάθηκε και έδινε συγχαρητήρια σε πατέρα και γιο για όλα όσα κατάφεραν μεταξύ τους. Ο κύριος Gutierrez πραγματικά αποτελεί παράδειγμα γονιού.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σοφία Βεργκάρα ανέβασε φωτογραφία με το νέο της σύντροφο κάνοντας ένα... πονηρό αστείο

ΝΕΑ 18.04.2024
Με ένα στιγμιότυπο στο Instagram, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση.

Νότης Σφακιανάκης: Σημαντική απώλεια για τον τραγουδιστή ‑ Πέθανε στενός φίλος και συνεργάτης του

Tabloid 18.04.2024
Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν από τους λίγους που είχε επικοινωνία τελευταία

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Media 18.04.2024
Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Προσφορές 18.04.2024
Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Tabloid 18.04.2024
Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προσφορές 18.04.2024
Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Tabloid Χτες
O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου