E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κοιμόταν για ένα μήνα έξω για να τσακώσει επ`αυτοφόρω τον βάνδαλο του αυτοκινήτου και...

Όταν ανακάλυψε τον ένοχο δεν πίστευε στα μάτια του

Δημοσίευση 21/12/2016 | 00:14

Κοιμόταν για ένα μήνα έξω για να τσακώσει επ`αυτοφόρω τον βάνδαλο του αυτοκινήτου και...

Ένας άντρας από τη Λευκορωσία, αφού είδε 20 φορές το αυτοκίνητο του να χαράσσεται μέσα στους τελευταίους έξι μήνες αποφάσισε ότι κάτι έπρεπε να κάνει για να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Τελικά, κατάφερε να πιάσει τον άνθρωπο που γρατσούνιζε κάθε βράδυ το όχημα του.

Ο Kot Matroskin από το Μινσκ, όταν είδε την πρώτη φορά τα σημάδια στο αυτοκίνητο του δεν έδωσε και πολύ σημασία, όμως για τους επόμενους έξι μήνες το Polo του σημαδευόταν συνεχώς. Κάπως έτσι ξεκίνησε να ψάχνει στοιχεία ώστε να βρει ποιος ήταν αυτός που τον ενοχλούσε και σύντομα αντιλήφθηκε ότι οι γρατσουνιές συνέβαιναν κάθε φορά που πάρκαρε κοντά σε ένα πεζοδρόμιο, στην είσοδο ενός πάρκου.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε ένα forum με το όνομα Scooter Club, πάντα προσέχει που παρκάρει, καθώς δεν θέλει να πατάει σε γρασίδι ή να μπλοκάρει τα πεζοδρόμια, επομένως κανείς δεν είχε λόγο να του κάνει κάτι τέτοιο.

Θέλοντας να βρει τον ένοχο, άρχισε να σκέφτεται μήπως ήταν κάποιος που είχε τσακωθεί τελευταία, αλλά το όλο σκηνικό δεν έμοιαζε με εκδίκηση, αφού οι ζημιές γινόντουσαν μόνο όταν πάρκαρε κοντά στο συγκεκριμένο πάρκο.

Αρχικά, θέλοντας να λάβει απαντήσεις, ο Matroskin άφησε ένα σημείωμα στο παρμπρίζ του ρωτώντας τον άγνωστο για ποιο λόγο του συμπεριφέρεται έτσι. Μάλιστα, έγραψε μέχρι και το email του για να του στείλει μήνυμα ο δράστης, σε περίπτωση που φοβόταν να μιλήσει μαζί του κατά πρόσωπο. Δυστυχώς αυτές οι μέθοδοι δεν απέδωσαν καρπούς και ο ίδιος αποφάσισε να εγκαταστήσει μια κάμερα στο αυτοκίνητο του, ελπίζοντας ότι έτσι τουλάχιστον θα πιάσει τον ένοχο.

Το υλικό που είχε μαζέψει όμως η κάμερα δεν φάνηκε χρήσιμο και οι λύσεις που του έμεναν ήταν δύο: είτε να αλλάξει μέρος στάθμευσης, είτε να πιάσει τον άγνωστο. Έτσι λοιπόν, πέρασε τον τελευταίο μήνα κάνοντας το αυτοκίνητο του υπνοδωμάτιο. Αφού παρατήρησε τα δεδομένα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γρατσουνιές γινόντουσαν μεταξύ 4-6 το ξημέρωμα. Λίγες ημέρες μετά, στις 05:40 το πρωί, άκουσε τον χαρακτηριστικό ήχο του γρατσουνίσματος και αμέσως πετάχτηκε έξω, όμως σε καμιά περίπτωση δεν περίμενε να δει αυτόν που τελικά εμφανίστηκε: μια ηλικιωμένη κυρία, με τα μαλλιά της χωμένα κάτω από τα ρούχα της και ένα αστείο καπέλο!

Ο ίδιος μαγνητοσκόπησε το γεγονός με το κινητό του, ενώ η ηλικιωμένη κυρία ακούγεται να λέει ότι δε νιώθει καμία ντροπή για αυτό που έκανε και παραπονιέται ότι εκείνος θα την καθυστερήσει στη δουλειά της.

Εκείνη αργότερα παραδέχτηκε την ενοχή της για το συγκεκριμένο γρατσούνισμα, αρνούμενη όμως ότι το έκανε και άλλες φορές και του υποσχέθηκε ότι θα πληρώσει τις ζημιές αρκεί να μην την αναφέρει στις αρχές. Παρόλα αυτό, ο Matroskin κάλεσε την αστυνομία και την κατήγγειλε ζητώντας αποζημίωση όχι μόνο για τις υλικές ζημιές, αλλά και για ψυχική οδύνη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

TV Buzz 25.04.2024
«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid 25.04.2024
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media 25.04.2024
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid 25.04.2024
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid 25.04.2024
Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid 25.04.2024
Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Tabloid 25.04.2024
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα