E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

14χρονος ζυγίζει 108 κιλά, όμως δεν θέλει με τίποτα να αδυνατίσει

Θέλει να τρώει ελεύθερα και θα ακολουθήσει διατροφή... όταν μεγαλώσει

Δημοσίευση 10/12/2015 | 13:42

14χρονος ζυγίζει 108 κιλά, όμως δεν θέλει με τίποτα να αδυνατίσει

Ο Harry Palmer, από τη Βρετανία, είναι μόλις 14 ετών και το βάρος του φτάνει τα 108 κιλά, ξεπερνώντας κατά πολύ τα φυσιολογικά όρια για την ηλικία του. Λατρεύει το μαγείρεμα, ενώ είναι πολύ δημοφιλής στο σχολείο του και ένας πολύ καλός μαθητής. Επιπλέον, σαρώνει και στο YouTube με τα βιντεακιά που ανεβάζει και στα οποία τραγουδά στο δωμάτιό του, με εκατομμύρια χρήστες να τα έχουν παρακολουθήσει.

Ο ίδιος θεωρεί πως το βάρος του δεν είναι πρόβλημα και θέλει να απολαύσει τα παιδικά του χρόνια, αφήνοντας τις δίαιτες για όταν μεγαλώσει. Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Danger: Teen Bingers», θέλει να ζήσει τα παιδικά του χρόνια χαρούμενα και να αφήσει τις ανησυχίες της ζωής για τα επόμενα χρόνια, καθώς διαφορετικά θα χαλάσει την ανεμελιά της ηλικίας του. Αν αποφασίσει κάποια στιγμή να χάσει βάρος, θα το κάνει όταν μεγαλώσει.

Όπως λοιπόν τα περισσότερα παιδιά τρώνε γλυκά, έτσι και ο ίδιος θέλει να είναι χαρούμενος και ελεύθερος. Σύμφωνα με το Public Health England, τα παιδιά με παχυσαρκία αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αρρωστήσουν, αλλά και να χρειαστούν περισσότερη ιατρική φροντίδα, σε σχέση με τα παιδιά που έχουν κανονικό βάρος. Επίσης, είναι πιθανότερο να γίνουν παχύσαρκοι ενήλικες, καθώς και να αντιμετωπίσουν ακόμα και τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου.

Ο πατέρας του 14χρονου από την άλλη, όμως, φαίνεται να μη συμφωνεί και πολύ με τη στάση ζωής του, μιας και, όπως λέει, δεν μπορούν να αφήσουν καμιά λιχουδιά στο ψυγείο, γιατί ο Harry θα την καταβροχθίσει, ενώ δεν ακούει κανέναν και πιστεύει πως ξέρει καλύτερα από όλους ποιο είναι το σωστό. Δεν ενδιαφέρεται να χάσει βάρος, δεν ενοχλείται από τα κιλά του. Ο πατέρας του δεν μπορεί να κάνει τίποτα, μιας και ο γιος του δεν θέλει να ακούσει τίποτα για διατροφή ή άσκηση.

Ο 14χρονος ονειρεύεται να γίνει πιλότος, κάτι το οποίο οι γονείς του ελπίζουν να τον παρακινήσει να αλλάξει τακτική, μιας και θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διεκδικήσει μια καριέρα σε αυτό το επάγγελμα.

Όπως του εξήγησε ο γιατρός, ο δείκτης μάζας σώματός του είναι 37,2, με το όριο να είναι 35 για την αεροπορία, ενώ εξίσου υψηλή είναι και αρτηριακή του πίεση, λόγω του ότι το σώμα του προσπαθεί σκληρά για να σηκώσει το περιττό βάρος. Επιπλέον, ο γιατρός τον προειδοποίησε ότι στα 17 του θα είναι πιο βαρύς, αντιμετωπίζοντας πιθανότητα εμφάνισης πολλών προβλημάτων υγείας. Ο μικρός πάντως δεν φαίνεται να πτοήθηκε ιδιαίτερα από τα λόγια του γιατρού, αφού κράτησε μόνο τα καλά σχόλια, ενώ εφησυχάστηκε, λέγοντας πως γνώριζε πως πρέπει να χάσει βάρος, όμως κατά τα άλλα είναι καλά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media 25.04.2024
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid 25.04.2024
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid 25.04.2024
Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid 25.04.2024
Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Tabloid 25.04.2024
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Tabloid 25.04.2024
Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Παράξενα 25.04.2024
Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα