E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κυβέρνηση σύντομης διάρκειας προβλέπουν τα άστρα για τις εκλογές

Αιτία ο ανάδρομος Ερμής, που υπήρχε και στις εκλογές του Γενάρη!

Δημοσίευση 20/9/2015 | 00:00

Κυβέρνηση σύντομης διάρκειας προβλέπουν τα άστρα για τις εκλογές

Τη δική τους ερμηνεία και τις δικές τους προβλέψεις δίνουν οι αστρολόγοι για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Όπως γράφει η Έλενα Μένεγου στο «Πρώτο Θέμα», οι εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη, που γίνονται και αυτές με ανάδρομο Ερμή, όπως του Γενάρη, δεν θα δώσουν κυβέρνηση που θα αντέξει στον χρόνο.

Η αστρολόγος χαρακτηριστικά γράφει:

«Στις 17/9 ξεκινά και τυπικά την ανάδρομη πορεία του ο Ερμής (η επιρροή γίνεται εμφανής ήδη κάποιες μέρες πριν), γι' αυτό αρχίζουν και οι γνωστές αναβολές, καθυστερήσεις και αναποδιές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, έως τις 9/10, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία. Καθώς ο Ερμής βρίσκεται στο αμφιταλαντευόμενο ζώδιο του Ζυγού, η αναποφασιστικότητα χτυπά κόκκινο, κι αυτό φαίνεται άμεσα στο πόσο αδιαμόρφωτος είναι ο περισσότερος κόσμος ως προς τι να ψηφίσει. Επειδή δε, οι εκλογές γίνονται με ανάδρομο Ερμή, όπως και την προηγούμενη φορά, η κυβέρνηση που θα προκύψει είναι πολύ αμφίβολο ότι θα μπορέσει να κρατήσει καιρό, πόσο μάλλον όλη την τετραετία.

Την ίδια μέρα κορυφώνεται και η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα, μια όψη χαοτική και παραπλανητική, η επιρροή της οποίας είναι πιο μακροχρόνια, γι' αυτό μέσα στον Σεπτέμβριο υπάρχει τρομερός διασκορπισμός, αλλά και ιδιαίτερα αυξημένη τάση για συκοφαντίες, για ψευδείς ειδήσεις που παίρνουν μεγάλη έκταση, για πλάνες και αυταπάτες. Τόσο σε πολιτικό και συλλογικό επίπεδο, όσο και σε ατομικό, ο κόσμος τώρα μπορεί να λειτουργεί επιπόλαια, να περιμένει σωτήρες διάφορους και να κάνει μεγάλα ανοίγματα ή επιλογές που θα κοστίσουν μακροχρόνια και θα αποδειχθούν είτε φούσκες ή ασύμφορες.

Στις 18 Σεπτεμβρίου έχουμε το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εισόδου του Κρόνου στον Τοξότη, το οποίο απ' τη μία είναι θετικό, γιατί όσο βρισκόταν στον Σκορπιό (όλο το καλοκαίρι) ήταν μια περίοδος καταθλιπτική και βαριά. Βέβαια, ο Κρόνος α[' όπου κι αν περνά φέρνει ανάλογες δοκιμασίες. Όσο θα βρίσκεται στον Τοξότη, δηλαδή μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, θα ζητήσει να μπει τάξη στους νόμους, στην εκπαίδευση και στο μεταναστευτικό – οι ελλείψεις πολύ έντονες σε όλα αυτά. Μέσα μεταφοράς και εκδόσεις επίσης επηρεάζονται και δοκιμάζονται. Αίσθημα ματαιότητας, καθώς μειώνει το όραμα και τη φιλοσοφική κατανόηση».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid 25.04.2024
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid 25.04.2024
Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid 25.04.2024
Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Tabloid 25.04.2024
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Tabloid 25.04.2024
Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Παράξενα 25.04.2024
Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα